Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jeffrey
#199499 Danas napadam Mitchell 27.5+ lokali, nema se šta pisati odlučujuća tekma, Cavsi doma, glavna zvijezda, pojačat će svoj usage rate na max, očekujem nešto slično kao i zadnju tekmu da ide na visoke brojke
By JohnnyNoCash
#199500 Po meni danas +5.5h na Orlando. Prošli meč samo je Mitchell postizao poene u 4/4 (18). Tu je i Garland imao doprinos, ali je sam Mitchell postigao više nego ostatak ekipe. Allen se muči sa povredom sa rebrima, prije prošlog susreta je bio na treningu, ali ga toliko muči povreda da osjeti bol kad podigne ruke. Čisto sumnjam da će biti spreman i večeras, Orlando bez obzira igra dobru košarku i ja vjerujem da večeras idu dalje. Također očekujem meč na jako mali broj poena pa ću probati i onu opciju 195.5- i pobjeda Orlanda (4.10)
By yoldza
#199502 Kako igra Edwards...a što se tiče Mareja iako je debilko ipak ovaj put Mcdanijels je tata i onako će ugasiti svakog igrača kao što je i Bookera u tri utak kao i Durnata (koji su ipak viša klasa od Mareja ) a tako ce ugasiti i Luku ili SGA...Denver teško nemaju konstantan napad koliko Minnesota ima sa Riedom,Townsom i Edwardom...ovo je 4:1 za Minnesotu...ali nije krivo čovjeku kad ga pobjedi bolji tim...ja juče skino neko Triple Gordon under Mcdanijels under I Ried over to ću ponoviti ako budu slične margine to ima value kao i Edwarda over ali ipak sad ide margina na 30.5 pa nisam siguran...ali impresioniran sam s Minnesotom i mislim da sa ovakvim Ant man-om imaju velike sanse da osvoje NBa
By Gurovic15
#199503 Ried tesko da moze ponoviti sekvencu iz 4/4
10 ponea zaredom on postizao.ona trojka o tablu na isteku napada nevera,pa i ono zakucavanje
i onda se propalio ko na spidu i normalno rokne lagano jos jednu trojku
sve sto je uputio ka kosu uslo

sreca denvera prosle sezone sto je majami dobio boston u finalu istoka,inace bi od prstena bila velika kurcina

slobodno ko nije gledao mec neka pogleda samo prvih 7-8 minuta meca i sve ce mu biti jasno
da nije mareja zamenio sa reggijem resio bi se mec vec u 1/4 lagano
By yoldza
#199504 Ma koji Marej likigra na usege rate...on da dodje Evropu i da promaši prvih par šuteva ugašen za tu utak...a i Jokić i Malone kažu on mora da ima mnogo šuteva (jer iz malo šuteva on valjda neoze da postigne radnu temp) ne znam kako Denver može da uzme Minnesotu a bogami nisam ni plaćen sa znam..uplatim i gledam košarku neka uzme ko je bolji
By Gurovic15
#199505 upravo to,vodi loptu 15 sekundi ko debil,jokic mu nemoze pomoci jer se kolje sa goberom,townsom i ridom i ovaj truba...2 akcije nezna da napravi
dok Porter ima sut iz bloka ili kad ga jokic nadje samog(takvih u evropi imas koliko hoces igraca,BIli Beron naprimer)

juce lik 2 puta 1na1 sa Goberom i ne moze da ga izbaci driblingom da stvori sebi situaciju ili za prodor ili sut,bek u pm
By Gurovic15
JohnnyNoCash wrote:Jedan los mec i odmah drvlje i kamenje, standardna balkanska posla.

Kad osvoje prsten onda je Jokic sam, kad ne osvoje onda js definitivno sto nemaju nijednog krštenog igrača.

Auh...

bas je Auh...
navodno drugi igrac denvera Marey u drugoj prvi pley ofa posle prvog poluvremena ima 0 citaj slovima NULA poena....na poluvremenu denver vodi 4poena,lik ima 0/5 iz igre
pa da je ubacio bar 5-6 to je dvocifrena prednost mec bi isao tolalno drugim tokom

ja opet kazem,od ovoga mislim da minesota nemoze bolje a denver mora i moze,posebno pomenuti basketas

sto rece jokic na konferenciji na pitanje kako cete resiti to cuvanje i smenu na tebi Gobera,Townsa i Rida kaze pa mozda kloniramo jos jednog mene

jedno pitanje kada su nagrade za MVP i ostalo? jel ovaj Reid najbolji 6 igrac lige?
By yoldza
#199507 Jest najbolji 6th man...valjda Matej ima problema s listom noge ali on meni ima problema sa stvaranjem košarke...lik ima PNR svaki put sa Jokicem.i lik opet glavonja ,ne zna pa to ti je...tek u 4/4 je uradio par puta one i lagana polaganja je imal
By LaVine
#199508 Polako, polako sa Minesotom momci :)

Minesota je sinoc odigrala najbolju utakmicu sezone,a i Edvards takodje plus su imali srece
Ono kada te sve ide :D
Denver lose usao u utakmicu lako cemo, pa vadjenje sa Redzijem pa vracanje Mareja pa umor od jure ja za njima cijelu utakmicu pa pogresna odbrana na njima ima tu jos dosta toga da se promjeni.
Marej nije iznenadjenje jer oni bekove brane perfektno i rekoh jos ako ga Mc uhvati nece dati ni 15 :)
Nije Denveru ptoblem Jamal jer su znali da on ne moze protiv Minesote donijeti prednost vec odbrana na Edvardsu.
Zamutili su sve Jokic je u odbrani igrao daleko od kosa, Gordon pokusavao da uzme Edvardsa sto nema sanse.
Moraju se vratiti na pocetne pozicije i pustiti Cristiana da ga cuva on je to najbolje radio.
McDaniels je dao sinoc nula ali sa sutom 0-7 pripazi se toga Yoldza jer je Porter kao sto sam i mislio udvajao na Edvadsu a on ostane sam kao duh :D U jednom napadu zapalo mi za oko pritrcao Porter Jamalu ovaj otisao na drugi kraj predali Edvardsa,a Jamal trazi ovoga po terenu otisao mu na drugu stranu :D
Koristice oni to u drugim utakmicama jer nece Edvardsa ici ovako na svakoj.
Dva kosa od table u finisu imali su i srece polako polako sampioni su to ipak ;)
Minesota me sinoc odusevila mada mislim da im je ono sinoc max i da ne mogu ponoviti takvu partiju vise.