Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#199531 Ako ima nekog smisla porediti regularni deo sezone i plej off, kada u regularnom delu sezone GoberT nije igrao Kinez Anderson ubacivao istom ovom Denveru 12 poena, Juti 10 poena i 4 poena, Bruklinu 12 poena i Bostonu 17 poena!!!
Znaci 5/5 overi bez GoberTa ove sezone. Odigrao sam ga over 2,5 poena u admiralu kvota 1,90!!! Pa i ako ne igra GoberT ima sanse neke da ubaci 3 bedna poencica. Pored tih 12 poena Denveru bez GoberTa je ove sezone u reg.delu davao i 4 i 5 kad je Rudolf bio u timu. Prvu u plej offu kao sto rekoh 12minuta 2 poena 1/1 iz igre
By LaVine
LaVine wrote:Sro se tice Gobera i izgovora odmah da se ogradim nista od ovoga sto sam pisao ne vazi nego cuvajte to za sledecu utakmicu :arrow:
Eto nema izgovora vec ako izbace da ne igra imacu nove predloge ;)

Gordon dabl dabl ti dolazi jedino ako ne bude igrao Gober jer se tada moze desiti da on cuva Taunsa ili rida pod kosem umjesto Jokica pa da napravi skokove ;)
By UcenikBGD
LaVine wrote:Uco,
Gordon jedino da napravi 10 asistencija moze dabl dabl :)
Anderson sutne jednom ili dvaout :)
Jokic e tu si blizu ;)

Anderson sutne tako kad je i Rudi tu,bez njega u timu mozda sutne i koji put vise, svaka utakmica je za sebe,a mozda i neko slobodno bude, u aprilu su igrali u reg.delu sutnu je 1/5 iz igre ali 2/2 slobodna pa imao 4 poena ( pokusao je i 1 trojku--- mozda veceras i sa jednim sutem za tri udje u over :D ). 30.marta su isto igrali imao je 1/3 iz igre ali opet slobodna ,ovaj put 3/4 i 5 poena!!!

Sto se tice Gordona i Jokica kvote same kazu gde je blize,ali 6 kvota moze da sevne, kao sto sam protiv LAkersa uhvatio kvotu 5.00 do poluvremena na trecoj utakmici Gordona dubl dubl!!!
Znam Znam sad ces da pricas kako nema veze LAkersi i Minesota ali samo polako,necu propasti za 20 e uplate a ako dodje Aron onda ce biti lepo, imao je u reg.delu jedan mec 14+11, tako da samo opusteno,pogotovo ako RudolF bude out!!! :mrgreen:
By LaVine
#199535 Ako je Gober aut rekao sam da se slazim sa svim tvojim predlozima :D
Gordon protiv Lejkersa pa svvaku sam utakmicu igrao Gordona over skokova jer je takva postavka i pomagao je Jokicu na Dejvisu sto je bilo i logicno ali ovdje ce imati potpuno drugu ulogu naravno da nije isto :D
By UcenikBGD
LaVine wrote:Ako su ti predlozi samo u slucaju da ne igra Gober onda se slazem sa sva tri.
Kako si ti tako siguran da nece igrati ima li neka informacija da ja ne znam :?

Ja sam ubedjen da ce 100 % igrati, ali to ne menja stvari. Ja sam odigrao iako sam siguran da ce igrati,a samo je plus tipovima ako bude out!!!
Igrace cik kladionice drze igrace Minesote, nisu oni budale, soccer je u jednom trenutku bio sklonio sve kad je izasla vest da je gtd,ali ih je vratio sto je znak da igra 101%. Naravno da nece biti u utakmici glavom, nego samo fizicki,tako da ce veceras biti busan kurton na mechu verovatno!!!
By UcenikBGD
LaVine wrote:Ako je Gober aut rekao sam da se slazim sa svim tvojim predlozima :D
Gordon protiv Lejkersa pa svvaku sam utakmicu igrao Gordona over skokova jer je takva postavka i pomagao je Jokicu na Dejvisu sto je bilo i logicno ali ovdje ce imati potpuno drugu ulogu naravno da nije isto :D

U tvojim razmisljanjima i fantazijama da,ali ti opet kao i ranije polazis od toga da si ti trener obe ekipe pa ti smisljas taktiku za mec,pogotovo na osnovu jednog,prethodnog mecha, znas i sam kako si prosao pre nekoliko dana sa takvim fantazijama, i sam si napisao da nemas pojma, pa nisam hteo da ti stajem na muku jer si se posteno pokrio usima po glavi kad si dobio po istim!!!
By UcenikBGD
LaVine wrote:Shvatio Dalas da tim dobija utakmice,a ne Doncic i Irving sami sada smo najebali hahhaha
Finale prije finala se sprema Minesota - Denver kakva ce to sahovska partija da bude :D
Uco, ne moras nista da pisem ptomasio sam obojicu i nemam pojma :D

Sam si sve napisao bio!!! :D :D :D