Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#199579 @ucenik anunobi 16.5 margina a igra 40 min :) igracina...sinoć under protiv ekipe koja ne igra Deff...protiv File 11,10,16,17,16 I tek zandnju 19...lik limitiran offanzivno...još se sjećamo kad je bio jedina opcija Toronta u napadu pa povezao undere na margine 20.5 :lol: ...ja ne bacam grah crno ili crveno pet puta za redom over ili under ja gledam utak.
By Gurovic15
#199580 ma da gober na jokicu za denver ko prstom u dupe sto bi se reklo,njega upravo Kat a posebno Reid muce i to se vidi

pisao i ja o tome posle prvog meca
tu se neke nebeske sile moraju umesati da uzme denver makar i jedan mec
jedino sudije da sad okrenu skroz i sude svaki kontakt pa da se minesota pogubi
ovaj ant men ce da poludi ako tako bude

Gurovic15 wrote:hahaha jokic imao los mec sa 32p 8sk i 9ass

doduse ovog gobera kad ga je on cuvao resavao lako ali kad se smenjuju towns i reid a gober ceka ispod obruca
By manje under
#199585 Pa naravno da NBA organizacija je kreirala ishode utakmica. Sinoć da je samo srizala agresivnu igru obrane Minnesote sa par dosuđenih faulova bi se sve prominilo. A za Brunsona šta reći, igra sa 4,5 balvana u ekipi. Doslovno vuče sam ekipu, a i Philla je u trenutnom odnosu snaga bila favorit, a i Indiana je.
By yoldza
#199586 Prva utak 8/29 šut iz igre Brunosna koga je on tačno to povukao ...istina da igra ovih zadnjih par super ali realno lik ispucava sve živo ...slično Luki što je bilo u Reg. Mislim da istok je kriminalan nema sve krštene ekipe...Boston i to je to ...
By Gurovic15
#199587 fora je kako vidim svi imaju krs ekipe,jedino jokic ima pomoc od van serijskih mareja i portera :) :) :)

nba kao nba je u ozbiljnoj krizi i pokusavaju na sve nacine da vrate pa cak neke i timove(kao new york) na staze slave,ipak je madison garden madison garden
nemaju vise ni hajp oko igraca pa sad pokusavaju sa edwardsom da urade nesto
lebron,durent i carry matori
embid mrka kapa nista od njega u play ofu nikada
tatum se tu nesto drma ali nekako je sve to usilljeno+jer se zna da boston ozbiljno sklapa timove,realno je da ce u 5 godina imati 3 finala konferencije i verovatno 2 finala nba lige(mozda je ove i osvoje) pardon 4 finala konferenicije
ostao im jokic koji userava sva a koga bukvalno zabole za sve to
zato su sad uveli i taj kup u medju sezoni
all star postala ozbiljna sprdnja
Last edited by Gurovic15 on 07 May 2024, 18:45, edited 1 time in total.
By UcenikBGD
yoldza wrote:Prva utak 8/29 šut iz igre Brunosna koga je on tačno to povukao ...istina da igra ovih zadnjih par super ali realno lik ispucava sve živo ...slično Luki što je bilo u Reg. Mislim da istok je kriminalan nema sve krštene ekipe...Boston i to je to ...

Pa ispucava sve zivo,ali i napravi 12 asista u odlucujucoj protiv File uz 41 poen!!! Juce indijani 14/26 iz igre i 14/14 slobodna!!! Napisao si prvu 8/29 a ostale ??? 39 poena 47 poena 40 poena 41 poena, pa pogledaj mu procente!!! 13/27, 18/34, 15/32 !!! 13 10 6 12 asista!!! Sta koga je povukao??? Pa tog OG Anunoba, Harta 6tog igraca raspalog Portlanda, De Vicenca 7mog igraca Milvokija i onog Ajzeu belog centra koji je ceo zivot po hjustonu Denveru pa i u njujorku igrao treceg centra sa 7 8 minuta po mecu!!!
Kako te nije sramota???
Pa zamisli da je Jokic otpao u Denveru kad je Randle u Njujorku u januaru, gde bi bio Denver? Sto Marej ne uzme pa ne ispucava sve kao Brunson, nego ispucava 3 od 18 !!!
Njujork sutnuo i RJ Bereta, Kviklija, Grimesa, povredili se Randle i Robinson, Brunson sada igra sa OG koga su doveli iz Toronta za Bereta i Kviklija i sa 3 rezerviste sa pocetka u petorci ( Hart,Devicenco i Ajzea centar beli ) i pobedjuje MVP Embida i Filu pa i INdijanu koja je pocistila Milvoki!!!
NAdji prvi mec u sezoni Njujorka protiv Bostona, pa vidi kako su poceli sezonu, Brunson jedini iz prve petorke igrao i ova trojica pomenutih sa klupe,onaj mali pg Mekbrajd nije ni igrao,sada oni sa OG deru do finala istoka!!!