Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Dejo wrote:Jeste razlika u kriterijumu velika od serije do serije, kao i od meča do meča i to baš bode oči.Neka puste mušku igru na svim mečevima pa ko se kako snadje.Realno gledano Oklahoma je zasluženo dobila, po meni je jača od Dalasa mnogo u ovom trenutku.Ne može niko da im parira u poslednjoj četvrtini iz nekog razloga, da li je to što su mlada ekipa sa kvalitetno klupom ili nešto drugo, ne znam? Dalas koči i očajan šut Dončića za 3,nije mi jasno šta se dešava sa njim.

Sta ti nije jasno???
Dešava se ono što je jedan Dragan iz Nemačku pričao davnija dana ovde.
Nabija statistiku i poene protiv Hjustona Detroita i sličnih budala kao i Embiid mvp. Kad dođe tvrdo i odbrana iole bolja onda truba, ajde Kajri igraj malo ti.
By UcenikBGD
#199611 Večeras lepa granica na Brunsona 37,5 !!!
Šta raditi Draganeee?
Balkanbet daje na povećanu granicu 39,5 na under 1,70!!! Da li može u plej offu da ga zadrže na manje od 40 poena za 70% profita na uložena sredstva??? Šta misliš Draganče ???
Ili se držati starog dobrog OG na 16,5 ???
By Dejo
UcenikBGD wrote:Pičkica mala slovenačka šutira 17/75 trojke u plej offu!!! od 7 mečeva jedva 1 otišao u plus poena!!! Pitajte jednog LaVinea što ga je jurio plus poena kako je prošao!!!
Brunson tata za njega!!!

Nisam očekivao da bude ovoliko loš... Ja njega igram isključivo + poene u prvoj četvrtini, ali sam ga u ovom play-offu zaobilazio
By yoldza
UcenikBGD wrote:Večeras lepa granica na Brunsona 37,5 !!!
Šta raditi Draganeee?
Balkanbet daje na povećanu granicu 39,5 na under 1,70!!! Da li može u plej offu da ga zadrže na manje od 40 poena za 70% profita na uložena sredstva??? Šta misliš Draganče ???
Ili se držati starog dobrog OG na 16,5 ???

Indiana je rupa ni OG nema value ...
By petko87
#199616 Da Irving uzima koliko Doncic imao bi po 60p svaku tekmu… Ucenice slazem se s tobom posto i sam to pricam, nabija se stats protiv Sarlota i ostalih budala a kad dodje tvrdo kita, isto vazi i za Janisa po meni.

OG skokovi over
Obiska Topin poeni preko
Hart pra over

Ny bez Brunsonovih 40+ nema sta da trazi nazalost.
Videcemo jbg