Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Nisi rekao nisi napisao analizu rekao si kako je krenulo i Russela će usrTi sut i tako je bilo bez analize jedstivano bubas...tvoj tip radi jed u utak i to je to tate igrice više under nego iver u seriji pre ove...kad napišeš analizu suvislu pircamo ovako smiješan si...evo ja ti kažem da je PJ sledecu under :?

Dok samo govorish nije strashno, ali to si govorio i uplacivao 10tak puta zaredom onomad kad je P J dominirao Sarlotom i sirom nba terena, pa si zavrsio gologuz :lol: :lol: :lol:
Gologuzan :lol: :lol: :lol:
By LaVine
UcenikBGD wrote:
LaVine wrote:Ostajem i pri ostalim sto sam tada napisao

Gordon 6.5 sk under
Jokic 12.5 sk over
Gober 12.5 sk over
Konli 5.5 as over

Gordon svuda 5,5 skokova granica!!! :D :D :D

Lob va je sada spustio na 5.5
Volcano 6.5 kvota 1.79 jos uvjek
By Gile777
#199657 Rastavio ih je Denver, na proste faktore i na razlomke :lol: :lol:
Sad je Minesoti voda u ušima, ako i sljedeću kiksaju, ee to bi ih psihološki slomilo, da dubli brejk donesu doma u svoju dvoranu, i ovi vrate dupli brejk...sve u svemu, zanimljivo...ali čudan mi playoff ovaj kompletno..pa ja nisam jebeni tiket ubo, nijedan...ja neznam šta je ovo došlo, i kako više pogoditi...jeble majku svoje kladionice i bookmakeri, kako znaju samo pogoditi i postavito granice tako zvane " navlakuše " :lol:
By yoldza
#199659 Braaa drži se atomi tenisa...likovi su pohodili boga oca nisu išli na ulaz i što su išli nisu dobili faulove...Jokić barem tri četiri puta nije dobio faul ali kad te sere šut ne mogu stići da te tuku...