yoldza wrote:Večeras Minesota 22 faula, prve sve 20 i 21ne znam o kojem dozvoljenoj ili ne dozvoljanoj tuči pričaš... jednostavno Minesota je masila zicere a Denver nije dao da divljaju Porter i Matej nego su dali loptu i Holday i dao je i Pope i Brown...i kenjao ih sut i opet Gordon sam kao duh 3/3 za tri
Kad vec pominjes faulove 22 a u prve dve 2 i 20, onda o cemu ti pricas o divljanju Mareja??? Cuj nije Denver dao MAreju da divlja kao u prve dve? On imao 21 sut a u prvoj 14 u drugoj 18!!!
Jednostavno je pogadjao u trecoj za razliku od druge!!!
A Holidej sutnuo 2/4 veceras u drugoj npr.4/6 i prvoj 1/3, toliko o tome da su dali Holideju loptu u trecoj.
Ne moze svaki mech neki Nazzi Rid da igrao na nivou ol star igracha i donosi titule, vreme je bilo za jednu 7+1+1 partiju!!! Kad bi mogli igraci sa klupe non stop da pruzaju dabl dabl partije, onda nikom ne bi trebali all star igraci sa max ugovorima.
Ps. Indijana smanjila na 1-2!!! Nadam se da si uzeo kvotu 4.00. Nema OG nema prolaza!!!
Okc mlada ekipa, lakse re regeneriraju u to kratko vreme. Dallas u playoff eu time igra lose (osim irvinga), pa cu probat sa ovim
Mekano wrote:Sta radi PJ Washington, dobro kazo ovaj ucenik iz Bgd. Evo ga over u 1/4
Gologuzan iz Nemacku veze nema o PJ!!!
U Serbistanu bio 13,5 u svim kladionicama!!! Lik 14 poena za 10 minuta na parkeru!!!
Lagan over za tatu ove igre PJa !!!
yoldza wrote:Nisi rekao nisi napisao analizu rekao si kako je krenulo i Russela će usrTi sut i tako je bilo bez analize jedstivano bubas...tvoj tip radi jed u utak i to je to tate igrice više under nego iver u seriji pre ove...kad napišeš analizu suvislu pircamo ovako smiješan si...evo ja ti kažem da je PJ sledecu under
I onda ljudi nek procene ko je smesan!!!
Dragan gleda utakmice i igra na osnovu toga,a Ucenik igra na statistiku!!!
Pa sta ti gledas onda CRNI DRAGANEEE ???? Ako PJ igras under. Jedino da proveris dioptriju