Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Malo podcjenjujete Denver, ni Jokić nije odigrao Bog zna kako, iako je imao 32 poena, sut iz igre 40% što je za njega ispod prosjeka. Minessota je pogađala baš teške šuteve. U Denveru su svi podbacili osim Portera koji je ofanzivno isporučio svoj dio.

Po meni je ovo finale prije finala i vjerujem da ćemo gledati G7

Draganeeee
By LaVine
UcenikBGD wrote:
LaVine wrote:Crna Gora - Italija hen.5.5 - 1 - 1.88

U prvoj Italija dobila 6 razlike i sada revans pred punom halom ulaz besplatan :D
Na 6 tazlike se izvode sedmerci tako da je hendikep postavljen idealno ;)
Crna Gora je za klasu bolja i danas ce zapeti ozbiljno i uvjek su napaljeni pred dodmacom publikom tako da je i poluvrijeme odlicna opklada.

Poluvrijeme hen 2.5 kvota 1.75

Holandina isto je za klasu bolja prvu izgubili 4 ali je hendikep 5.5.
Slovenija isto bolja od Svajcarske.

LaVinko drž se ti NBA, tu bar nekad nešto i pametno kažeš i pogodiš, batali rukomet,em si omašio temu za pisanje, em Crnu Goru :D :D :D

I ovdje je skor 2 od 3 pogodjeni, tebi je uvjek 0 od 1 ili 0 od 2 kada napises prije utakmice ali zato posle je skor 4 od 4 :D

Sola nenormalni nema veze covjek unistio strasnu generaciju koja je bolja za dvije klase od Italije igracki.Igra duboku zonu dvije utakmice protiv ekipe koja nema igraca preko 1,80 aloooo samo ih stavis na liniju i igras 6-0 odbranu i ne mozes go da primis.Zamisli dobije te ekipa koja u dvije utakmice nije dala nijedan go sa devet metara hahhahahaa
Kakav retard :shock:
Covjek je igrao kod Cervara bio mu pomocni trener ovaj jedan od najbojih trenera svih vremena, osvojio sve sa njim i nije tuka naucila nista pa bar osnovne stvari :evil:
By LaVine
#199703 [quote="LaVine"]Polako, polako sa Minesotom momci :)

Minesota je sinoc odigrala najbolju utakmicu sezone,a i Edvards takodje plus su imali srece
Ono kada te sve ide :D
Ovako se to napise Uco prije pobjeda Denvera kada su ih svi zakopavali, a ne sada Yoldza ti je kriv jer je rekao da ce biti 4-1 :roll:
By UcenikBGD
LaVine wrote:
UcenikBGD wrote:
LaVine wrote:Crna Gora - Italija hen.5.5 - 1 - 1.88

U prvoj Italija dobila 6 razlike i sada revans pred punom halom ulaz besplatan :D
Na 6 tazlike se izvode sedmerci tako da je hendikep postavljen idealno ;)
Crna Gora je za klasu bolja i danas ce zapeti ozbiljno i uvjek su napaljeni pred dodmacom publikom tako da je i poluvrijeme odlicna opklada.

Poluvrijeme hen 2.5 kvota 1.75

Holandina isto je za klasu bolja prvu izgubili 4 ali je hendikep 5.5.
Slovenija isto bolja od Svajcarske.

LaVinko drž se ti NBA, tu bar nekad nešto i pametno kažeš i pogodiš, batali rukomet,em si omašio temu za pisanje, em Crnu Goru :D :D :D

I ovdje je skor 2 od 3 pogodjeni, tebi je uvjek 0 od 1 ili 0 od 2 kada napises prije utakmice ali zato posle je skor 4 od 4 :D

Sola nenormalni nema veze covjek unistio strasnu generaciju koja je bolja za dvije klase od Italije igracki.Igra duboku zonu dvije utakmice protiv ekipe koja nema igraca preko 1,80 aloooo samo ih stavis na liniju i igras 6-0 odbranu i ne mozes go da primis.Zamisli dobije te ekipa koja u dvije utakmice nije dala nijedan go sa devet metara hahhahahaa
Kakav retard :shock:
Covjek je igrao kod Cervara bio mu pomocni trener ovaj jedan od najbojih trenera svih vremena, osvojio sve sa njim i nije tuka naucila nista pa bar osnovne stvari :evil:

Ponovo pročitaj svoj post i tipove koje si postavio!!!
Možda nešto i shvatiš. Tipovao si na CG 1h i pp1 i došlo lagano 2-2, ne znam šta si pogodio u svojoj glavi,ali ono što si postavio si promašio. Na stranu što si postavio rukomet u nba tipove. Da ne pominjemo Denver Jokića i Gordona Skokove Towna poene itd, što je se sve okrenulo,kao što sam i rekao, svaki meč je meč za sebe
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ja im win/win situaciju...ako prodje Minesota bio sam astro u pravu ako Denver drago mi zbog MVP

Jel vidite kako jedna uredjena zemlja moze od tvrdoglavog bosancherosa da napravi mudrog Svabu!!!

Nemoj samo da prodjes kao jedan moj drugar grobar, kladio se na Zvezda Partizan pre neku godinu singl na Zvezdu u mozzartu,kvota 2,00.
Ja ga pitam, sto si igrao na zvezdu ???
Kaze pa ako pobede cigani uzecu duple pare,ako pobedi Partizan bicu srecan!!!
Ja ga pogledam njega tiket njega tiket,pa mu kazem A STA CES AKO ZVEZDA POBEDI NA PRODUZETKE :twisted: :twisted: :twisted: , igrao si u mozzartu gde ima X, vazi samo konacan ishod bez OT.
Ih ako sam bas toliki maler,gde to da se desi.

Ne bih da vam otkrivam sta se desilo,ali posle me je nazivao nekom crnom pticom,kao Dragan iz Nemacku pre neki dan za Rasela iz Los Andjelosa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: