Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jazavac
#199776 Ma ja Sam retard Sto nasedam na hajp da CE Cigla sugava da Bude Novi MJ. Pustili ga proslu da se izivljava da uzmu pare od prenosa I karata. Sad kad si SE uozbiljili I udvojili GA decko ne zna gde je levo. Zaboravio loptu da vodi. 10 nece dati
By Jazavac
#199780 Clutch je igrac I to MU je jedini +. Porter je najgori snajper lige. NE znam Kako Jokicu uspeva SVE ovo. Bukvalno samo on I Gordon igraju. Pope je Tu da pomogne SA iskustvom, Mali Braun SA odbranom I Marej jednom U 7 tekmi. Ovo Sto Dzoker radi je cudo I nijedna drugi igrac NE bi proso prvu rundu plejofa sa ovim krsevima.
By yoldza
Jazavac wrote:Clutch je igrac I to MU je jedini +. Porter je najgori snajper lige. NE znam Kako Jokicu uspeva SVE ovo. Bukvalno samo on I Gordon igraju. Pope je Tu da pomogne SA iskustvom, Mali Braun SA odbranom I Marej jednom U 7 tekmi. Ovo Sto Dzoker radi je cudo I nijedna drugi igrac NE bi proso prvu rundu plejofa sa ovim krsevima.

Pravi clutch haha marej idiot
By Jazavac
#199783 Jones jr 9,5+
Znam da navodno sporedni igraci ne igraju dobro U gostima, Ali Evo zasto mislim da CE biti dvocifren vcrs. 1.McDaniel CE cuvati Luku, Sto ostavlja malenog Konlija na njemu her mislim da nisu toliko nenormalni da stavljaju Konlija na PJ-a 2. Mislim da Minnesota moze da zivi aa tim da 4a opcija U napadu ima otvoren sut. 3. Odlicna forma U zadnje Tri tekme 4. Cesto GA koriste U bloku (verovatno CE I to sad raditi da navuku slabasnog Konlija na Luku /Irvinga U matchupu) tako da ako I'm to ne uspe U nekim situacijama Longline CE ostatu na njemu, imace prednost, a bice najblizi Ballhandleru tako da moze da dobije neku loptu da proba da opali preko patuljka U zadnjih sekjndama napada Ako Luka I Irving ne uspeju da se izbore za poziciju za sut. 5. Ume da ubode trojku tako da ne mora da zalazi U reket protiv Rudija.

KAT 19,5+
Izabrao Sam GA iz 3 razloga: 1. Mislim da ce ovo da Bude jedna rovovska bitka jer SU odbrane Jake (Dalas na zadnjih 20 tekmi top igra defanzivno) I nisam dirao glavne igrace (Edwards Luka kajri) dok ne vidim kako CE da se cuvaju, hoce li biti udvajanja ili sta CE Tu da se desava. Neko svakako mora da daje poene ako ciglu udvoje, a McDaniels ce SE previse trositi U odbrani na Luci. Sto dovodi do sledeceg razloga 2. KAT je dao 60+ PJ-u U regularnom delu sezone. Da znam da je tad igrao za raspale Hornetse, znam da je regularna sezona, ali 60+, valjda CE da umulja 20 govedo ruzno + domaci teren. 3. PJ mozda jeste dobar Def Ali KAT je i visi I tezi, moze lako sa njim U reketu + je jedan od versatilninih strelaca U NBA-moze iz reketa, SA trojke I sa poludistance. Jedino me strah da Cigla NE izdivlja SA 50 poena a ovi ostali da Budu samo navijaci Ali prva je tekma NE mozemo znati sigurno nista.

Gaford 8,5-
NE volim minuseve da igram, Ali NE vidim Kako CE protiv Gobera. NE sutira trojke, nije Maxi Kleber NE moze da ga izvuce iz reketa gde je dominantan. Plus ocekujem Malo koseva, a Gaforda vidim na mozda 4 sutra iz igre I 6 poena.

Gobert 12,5 skokova +
Kao Sto sam gore pomenuo nema Maxija Klebera. Sledece Taj pod kosem, Jos CE I sator da razapne I dascice parketa da uzme za potpalu da kampuje Malo. Ne volim skokove jer SU sreca I ne volim Sto je ovolika granica Ali trebalo bi da ih pokupi. Posto Klebera nema, NE vidim ni da CE GA izvoditi ranije iz igre kao kad MU SE Maxi U USTA posrao mislim dok je bio U Juti pa je presedeo Pola tekme. TJ nece GA izvoditi sem ako NE Bude BO, Sto me NE bi zacudilo obzirom da je protiv Denvera bilo vise njih. Plus igrace drop jer Maxija nema U odbrani, tako da I ako Gaforda ode U blok bice Tu na liniji slobodnoh bacanja all Bude neka borba za loptu, pa moze I tako da ga usere da uhvati nesto. Jos jedan razlog je Sto si, kao Sto Sam reko, odbrane cvrste tako da CE biti Tu Cigli, koje moze da pokupi.

Prednost koju CE Luka I Irving imati je to Sto CE Gober dropati na C kod bloka I imace prostora za suteve, Ali sta znam velike SU granice I umeju da ciglare. Hteo Sam Kajrija Ali Sam GA izbacio ipak nije Cigla Los U Def.
Eto SVE U svemu ocekujem rovovsku bitku, Pobedu Minesote, Malo poena, Konlija ma Dzounsu I Rudija da dropa u odbrani I kampuje U reketu, posto Klebera nema.
Last edited by Jazavac on 23 May 2024, 02:37, edited 1 time in total.