Luka 27,5+ alt
Rid 8,5+ alt
Kat 18,5+ alt
PJ Washington 5,5sk +
Jones Jr 8,5+
Kucai Sam I celu analizu Ali se obrisalo. Svakako prosli put kad Sam iskucao analizu omasio Sam sve igrace tako da necu ni da je pisem.
koja dobija u napadu
braa1234g wrote:Novi Jordan africki cigan Edwards nezna da igra kad se protivnik brani zonom. Klasicni klovan od igraca.
Ant ima samo 22 godine i svaka mu čast na svemu ali da njemu trener ne zna objasniti kako da izbjegne trap (zamke ) to mi je nevjerojatno...a što se tiče Gobert on stvarno misli da dobija ove Deff player nagrade zato što nekog brani 1 na 1 a u stvari najbolji je u drff tako što zna da pridje u pomoć u deffu...zadnja trica Luke ide na dušu treneru jer znao je da će ovi raditi switch I džaba opet ga čuvao u tom zadnjem napadu...ako ovako nastavi Minnesota da igra metla...Irving ubica...bolji od Jamala jedno 5x
Pozdrav brate
(bude li se nezasluženo pljuvao i omalovažavao Luka Magic, ide ban prijatelju)
Fun Fact: Na -18 / 5:00 do kraja prvog poluvremena, pa sve do 2:44 do kraja 3/4 kad je bilo -5 razlike. Doncic je igrao svo vrijeme i zabilježio 13 poena, 4 skoka i 5 asistencija (1 izgubljena lopta).
I kazes sut ispod 50% kao da je ne znam ti ja koliko imao, a ono Lukic imao 5/12 za dva i 5/11 za tri i to trojku preko GoberTa za pobjedu
Sa ovakvim postovima sva ona tvoja reputacija na forumu pada u vodu, vidi se da si pristrasan i da gledaš isključivo jednu stranu medalje. Nadam se da ćeš početi gledati jednog dana objektivno. Pozdrav brate