Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jazavac
#199790 Gobert 14,5- Alt
Luka 27,5+ alt
Rid 8,5+ alt
Kat 18,5+ alt
PJ Washington 5,5sk +
Jones Jr 8,5+
Kucai Sam I celu analizu Ali se obrisalo. Svakako prosli put kad Sam iskucao analizu omasio Sam sve igrace tako da necu ni da je pisem.
By yoldza
braa1234g wrote:Novi Jordan africki cigan Edwards nezna da igra kad se protivnik brani zonom. Klasicni klovan od igraca.

Ant ima samo 22 godine i svaka mu čast na svemu ali da njemu trener ne zna objasniti kako da izbjegne trap (zamke ) to mi je nevjerojatno...a što se tiče Gobert on stvarno misli da dobija ove Deff player nagrade zato što nekog brani 1 na 1 a u stvari najbolji je u drff tako što zna da pridje u pomoć u deffu...zadnja trica Luke ide na dušu treneru jer znao je da će ovi raditi switch I džaba opet ga čuvao u tom zadnjem napadu...ako ovako nastavi Minnesota da igra metla...Irving ubica...bolji od Jamala jedno 5x
By yoldza
#199795 Dobro jutro :) ...da guši...gubili su 18 razlike vratili se kad se Lukica odmarao, šut iz igre ispod 50% u 4/4 Irving držao ih u igri i da dao je tricu preko goberta ali pošto ti nisi gledao utak možeš ovo da pišeš...i da jebo te Marej u po supka
By JohnnyNoCash
#199796 Pišeš neistine Yoldzicu. Na -18/15 kako se se vrtio zaostatak, Doncic je zavrtio par pikova i asistirao nekoliko laganih poena. Tu su se uspjeli malo trgnuti, dobra odbrana, Minessota bila bez poena 3-4 minute ( SA DONČIĆEM NA TERENU), Gafford i Lively odigrali brutalno. Minessotu jedino držao Conley i Reid. Pocetak 4/4 Irving ulazi u God mode i pogađa neke baš teške šuteve, pogotovo one trojke sa 8metara, ali na kraju Luka pokazuje zašto je jedan od najboljih igrača sa ovih prostora.

Pozdrav brate

(bude li se nezasluženo pljuvao i omalovažavao Luka Magic, ide ban prijatelju)

Fun Fact: Na -18 / 5:00 do kraja prvog poluvremena, pa sve do 2:44 do kraja 3/4 kad je bilo -5 razlike. Doncic je igrao svo vrijeme i zabilježio 13 poena, 4 skoka i 5 asistencija (1 izgubljena lopta).

I kazes sut ispod 50% kao da je ne znam ti ja koliko imao, a ono Lukic imao 5/12 za dva i 5/11 za tri i to trojku preko GoberTa za pobjedu :lol: :lol:

Sa ovakvim postovima sva ona tvoja reputacija na forumu pada u vodu, vidi se da si pristrasan i da gledaš isključivo jednu stranu medalje. Nadam se da ćeš početi gledati jednog dana objektivno. Pozdrav brate
By yoldza
#199797 Realno Luka ne carini loptu dosta se igra na ostale igrače da je Washington pogodio neke otvorene i jones ne bi došlo do onog šuta ali zamisli ostavi Goberta da brani beka...nema smisla...inače ja navijam za Luku da osvoji ipak je naš čovjek ali lik je prespavao utak...da u pravu si bio je u igri kad su tepali ovi za povratak a potpuni preokret je urađen kad je on bio na klupi i salaš poveo ..znači Luka ne igra kao u reg djelu ne guši lopti nije kod njega 80% napada lopta...jednog dana objektivno uvijek gledam ali ovaj smrdi se uspio kad je Jamal cigla Matej izbacio svoj Denver...dodje ovako kad ima hype potez a usl stvari sinoć bez 4/4 Irvinga Dallas bi lagano izgubio isto tako Irving udara po ruci Mc Danijelsa i kao chalange da je lopta za dalas jer je lopta izašla u aaut i za to je bio chalange (baš nepravda)mada Minnesota kakvu taktiku radi i ne zaslužuje da pobjedi...