Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
#199799 I kai i luka igraju sjajno, kao i cjela ekipa! Zato se je trebalo i kladiti da osvajaju titulu sa 31.00 kvotom!

Denver je sam sebe pobjedio u game 7 zbog podvajanja na edwardsu. Lik ima 22god i nije jos izvrstan play, tako da je ta taktika bila vrlo losa.

Za minesotu se znalo vec prije game 1 da je dallas ekipa koja jim ne odgovara (Kod minesote nemoze nitko cuvati luku, kai je prebrz za edwardsa, odbrana dallasa je dobra, pogotovo za paint)... Tako kao boston ne odgovara dallasu.
By manje under
#199800 Ja ne znan ako Dallas osvoji ligu ne pamtim da će lošija ekipa osvojiti.
Pa to su ljudi panjevi sa povrijeđenim Dončićem i Irvingom kojem radi guza u završnici i ima slobodna 1-4. Ali zato ćaća clutcha Luka Dončić rješava to u velikom stilu priko Goberta koji sa rukama ima valjda 4 metra dužine.
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:Bet365

Ovo ima veliki value pa sam duplirao tiket, 1 ide za cash out, 1 do kraja.
Ako dallas bude kolko tolko kompletan, ekipa ide bez problema u PO, a vjerujem da i do finala zapada. Citavu sezonu su se mucili sa ozljedama pa zato su bili i malo losiji rezultati. Zadnjih 6 utakmica su vise manje kompletni (fali samo jos Exum) pa se poznaje i na rezultatu. Sa trejdom su napravili i veliki korak u odbrani, skoku, napadu i sto je najbitnije, dobroj energiji. Sto dalje ce igraci ostatiti zdravi, sto vise ce se ekipa uklopiti. Sa dolazkom PJa i Gafforda su dobro pokrili rupe u losijim pozicijama u rosteru, tako da ekipa he spremna za dobar rezultat.

Image

Imagescreen shot software
By JohnnyNoCash
#199803 Prvo da čestitam Nasiru, bravo!

Prijatelju, opet netačno. Luka nije igrao od 2:44 do kraja 3/4 do početka 4/4. Dakle punih 2:44 minute. Za to vrijeme kad je izasao bio je rezultat 70-75, na kraju 3/4 rezultat je bio 79-86. Pa ako bas trazimo dlaku u jajetu, onda je Dallas bez Doncica napravio i veci zaostatak za 2 poena.

Dalje, na forumu ima samo jedan lik sto blati Jokića i mislim da to dovoljno govori o cjelokupnom forumu kao i o tom forumašu. Za ostalo se slažem da ne carini loptu i da to je svakako plus za Dallas, a ovo da je Jones il neko drugi pogodio šuteve imam samo reći ( da baba ima m***bila bi deda)

Pozdrav prijatelju