Njemačka 1. u grupi
Albanija manje od 1,5 boda
Slovenija manje od 3,5 boda
Poljska manje od 3,5 boda
Rumunjska manje od 3,5 boda
Gruzija manje od 3,5 boda
Argentina 1. u grupi
Kolumbija prolazi skupinu
FavBet @13,70
-Njemci domacini, najveci favoriti u grupi, trebali bi s lakocom uzet to prvo mjesto, ne ocekujem mozda sve tri pobjede,ali ove tri ekipe ocekujem da se medusobno pofajtaju za to drugo mjesto pa ne ocekujem da neko zavrsi bez poraza.
-Albanci u skupini smrti, mislio sam cak odigrat da ne osvajaju bod, ali za sigurnost ogradio sam se ako slucajno neko ne uspije zabiti pa iscupaju x.
-Slovenci isto autsajderi u svojoj grupi, ne ocekujem ih bas bez boda, ali pobjeda i nerjeseno ce biti tesko za njih u ovoj grupi.
-Poljaci po meni dosta slabiji nego na prijasnjim natjecanjima, upali u dosta zahtjevnu grupu, morat ce se dosta namucit da iscupaju 4 boda u ovoj skupini.
-Ova grupa E mi je nekako najgluplja i tu ocekujem dosta nerjesenih rezultata i mislim da ce ovo biti jedna od one dvije grupe gdje 2 drzave nece proc dalje. Ukrajina mi djeluje jaca od njih, a nadam se da nece uzet Slovackoj sva tri boda, iako je upitna kvaliteta i Belgije zbog smjene generacija.To mi je najrizicniji par.
-Gruzija prvi put na prvenstvu, mislim da ce im i 1 bod biti previse, ali za svaki slucaj se ogradio s 2,5. Ne vjerujem da ce ikog pobjedit iz ove grupe.
-Argentinci prvi favoriti za osvajanje, mozda ne toliko lagana grupa ko na papiru, al nisu ni ove reprezentacije sto su nekad bile tako da ocekujem od prvog kola ozbiljne Argentince.
-Kolumbija zanimljiva ekipa, nedavno dobili Brazilce u kval za SP, cak sam na jednom listicu divljem odigrao da osvajaju grupu ispred Brazilaca koji su imenima na papiru daleko od one zlatne generacije, ali opet su favoriti za osvajanje grupe predvodeni Viniciusom i Rodrygom. Bolivija i Panama ne bi trebale bit problem tako da idu Kolumbijci dalje.
Ja sam ovo lupio za neki srednji ulog pa nek se prati
Sretno ko isprati