Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

FORUM

17
89%
2
11%
By Zadarr
#203047 Jedno dobro zapažanje i odmah se otvori tema .Moze se ovo vratiti u normalu ali treba vremena .Mnogi momci su otisli zbog bahatih Admina .Sportsko nadmetanje moze i mora postojati ,naravno bez vrijedjanja.
By Westbrook_00
#203049 Svaka čast za raspravu danas, volio sam osobno doć na forum pročitat razmišljanja pa i prijedloge...nisam previše davao tipove, upravo zbog toga jer je bilo dosta ljudi koji su pratili NBA...i davali vrlo dobre tipove...

Ali da se prije 10ak godina znala fina lova zaradit na 5, 6 ili čak 7 igrača, na 15-20kn.. kad su prolazili Durant, Bryant, Melo..i još par igrača poput Z-Boa.. :D a i za vrijeme fakulteta je bilo vremena za pogledat tekme.. :geek:

Danas lošije počelo, al nadam se da će biti aktivnije ovdje, jer bilo je finih rasprava i svega za razliku od nekih drugih stranica... :|
By braa1234g
JohnnyNoCash wrote:Znam da smo u Bosni ja i jos jedan momak sa foruma pokušali, na kraju je advokatica rekla da se ne isplati ići za štetu koja je u par hiljada, i da bi u slučaju gubitka procesa platili sudske troškove, što bi na kraju ispala i puno veća cifra nego da dobijemo. Nije vrijedilo

Ma dobili bi sigurno da ste tuzili I dobro naplatili gde ste nasli tu mrsu. Sta se se desava tamo kod vas gore.Nemojte nikad u zivotu dozvoliti da ljudi gazu po vama pa I jaci. Jednom se zivi.
By KENZO_13
#203051 Pozdrav ljudi, ima li sta veceras? Ne pamtim kad sam zadnji put bio ovdje...bio sam u telegram grupi ali sam izasao zbog nekih licni problema i jbg sada je ne mogu naci :D :D :D pa akl neko ima mogucnost neka mi baci pozivnicu.

Iskreno valjalo bi da i forum zazivi.

Evo veceras

M. Bridges (CHA) preko 16.5
By Darko1987
#203057 Nisam pratio forum odavno, vidim bilo je aktivnosti što me svakako raduje... :D
Da bi sve imalo smisla ovde mora se angažovati veći broj ljudi, ja postavio anketu 5 dana možda 5-6 ljudi se izjasnilo da želi aktivno učestovati al' zato za telegram grupu 30+ zahtjeva?! :roll: Zaključak, previše parazita, premalo "rudara" i radnika...

Ja nisam aktivan kao ranije, dosta manje igram, manje pratim al' želim da ovaj forum nastavi da "šljaka" i ima svoju funkciju. Danas je puno teže boriti se sa kladama, reaguju u par sekundi na info, granice se puno bolje postavljaju, value baš teško pronaći... :geek:

@Kinght takođe nije aktivan svakodnevno što je takođe minus, nisam se odavno čuo sa njim al' neke stvari se moraju mjenjati. Ona liga koju sam ja kreirao i pokrenuo je bila dobra stvar, pun pogodak, forum je skroz bio stao kao i sad, ponovo bi mogli krenuti u tom pravcu al' za to nam treba neki sponzor da bi se to podiglo na viši novo i imalo smisla. Vip grupe su takođe problem jer sad čim neko krene malo da pogađa odmah u privatnike, a Bogu hvala ovaca za šišanje na pretek... :roll:

Kad sam postavio anketu, ne mogu se ni sjetiti jos nisamo došli do 20 ljudi koji bi bili aktivni a po meni bez tog broja nema šanse da se nešto kvalitetno može uraditi. Telegram grupa radi sasvim solidno al' i tu dosta manji broj ljudi aktivno učestvuje. Najviše donosi rezultata na info jer se munjevito brzo reaguje što je ovde jako teško. Brzo će nova godina, mislim da smo pre 2 godine od prvog januara krenuli sa ligom, ko zna možda opet nešto uradimo... :mrgreen: