jos kad bi se ostavio ovih betbildera,vec samo obicnu oplaku tipa + - igraca ili tima bilo bi jos bolje
Ali da se prije 10ak godina znala fina lova zaradit na 5, 6 ili čak 7 igrača, na 15-20kn.. kad su prolazili Durant, Bryant, Melo..i još par igrača poput Z-Boa..

Danas lošije počelo, al nadam se da će biti aktivnije ovdje, jer bilo je finih rasprava i svega za razliku od nekih drugih stranica...

JohnnyNoCash wrote:Znam da smo u Bosni ja i jos jedan momak sa foruma pokušali, na kraju je advokatica rekla da se ne isplati ići za štetu koja je u par hiljada, i da bi u slučaju gubitka procesa platili sudske troškove, što bi na kraju ispala i puno veća cifra nego da dobijemo. Nije vrijedilo
Ma dobili bi sigurno da ste tuzili I dobro naplatili gde ste nasli tu mrsu. Sta se se desava tamo kod vas gore.Nemojte nikad u zivotu dozvoliti da ljudi gazu po vama pa I jaci. Jednom se zivi.

Iskreno valjalo bi da i forum zazivi.
Evo veceras
M. Bridges (CHA) preko 16.5
Cunningham 24.5 -
Sexton 22.5 -
A.Thompson 14.5 -
Ja.Green 17.5+
KCP 10+
Aston 9.5+ SK
Valanciunas 6.5+SK
Herro 5+ asist (tu sam razmišljao i o Rozieru na 2.5+ 1.85)
ima lopti ove sezone,ocekuje se mec na 225-226 poena tako da ocekujem njegovu ok partiju
Gurovic15 wrote:J.Ivey 15.5+
ima lopti ove sezone,ocekuje se mec na 225-226 poena tako da ocekujem njegovu ok partiju
win 19 poena
ukupno poena 227

Da bi sve imalo smisla ovde mora se angažovati veći broj ljudi, ja postavio anketu 5 dana možda 5-6 ljudi se izjasnilo da želi aktivno učestovati al' zato za telegram grupu 30+ zahtjeva?!

Ja nisam aktivan kao ranije, dosta manje igram, manje pratim al' želim da ovaj forum nastavi da "šljaka" i ima svoju funkciju. Danas je puno teže boriti se sa kladama, reaguju u par sekundi na info, granice se puno bolje postavljaju, value baš teško pronaći...

@Kinght takođe nije aktivan svakodnevno što je takođe minus, nisam se odavno čuo sa njim al' neke stvari se moraju mjenjati. Ona liga koju sam ja kreirao i pokrenuo je bila dobra stvar, pun pogodak, forum je skroz bio stao kao i sad, ponovo bi mogli krenuti u tom pravcu al' za to nam treba neki sponzor da bi se to podiglo na viši novo i imalo smisla. Vip grupe su takođe problem jer sad čim neko krene malo da pogađa odmah u privatnike, a Bogu hvala ovaca za šišanje na pretek...

Kad sam postavio anketu, ne mogu se ni sjetiti jos nisamo došli do 20 ljudi koji bi bili aktivni a po meni bez tog broja nema šanse da se nešto kvalitetno može uraditi. Telegram grupa radi sasvim solidno al' i tu dosta manji broj ljudi aktivno učestvuje. Najviše donosi rezultata na info jer se munjevito brzo reaguje što je ovde jako teško. Brzo će nova godina, mislim da smo pre 2 godine od prvog januara krenuli sa ligom, ko zna možda opet nešto uradimo...