Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By celavi_stvor
USASports said

Slovački hokej.
Martin - Piestany - 2
Počinje u 17h

Martin je u financijskim problemima. Klub je napustilo 7 igrača.
2 su ozljeđena i jedan od najboljih igrača je upitan. Srezali su plaće. U lošoj su formi. Piestany u dobroj formi i imaju najbolju obranu lige.

Martin without : Mikušovič (38/5+11), Raček (9/0+0), Zukal (38/0+1), Horský (28/4+1), Murček (37/1+8), Hús (24/0+1), Vartovník (25/5+3) - doubtuful Markovič (38/23+21). Injures Slimak (1/0+0), Beran (25/7+14) - three best players).

O ovome se priča čitav dan... i tu mi nešto smrdi... a najviše to da kvota nije pala niti malo... čitav dan stoji na 1.40... Ako su ove informacije tačne, kvota bi trebala biti makar 1.20 ili da se par blokira....
ja ovo ne diram a tebi sretno
By Grunf
#1970 Pozdrav svima,
kolega mi vas je preporučio i zahvaljujući njemu sam počeo pratiti vaše analize (najviše NBA) i jako mi se to sve sviđa (zadnja dva dana sam uspio nešto i zaraditi).
Eto da se pokušam nekako revanširati. :)

Rukomet, Kiril Lazarov protiv Čile-a zabije više od 7,5. Koeficijent je 1,70, ali nema ga u svim kladionicama (ja se kladim u "zemaljskim"), točnije našao sam ga samo u jednoj ovdje u Hrvatskoj (F).

Razlog tomu je jednostavan. Kiril Lazarov je vođa u reprezentaciji i ima slobodne ruke. On u Makedoniji puca 7m, što mu omogućava nekoliko "laganih" golova po utakmici. U španjolskoj ligi igra u Atletico Madridu i na španjolskom parketu će se osjećati kao kod kuće. Nalazi se u samom vrhu strijelaca gotovo svaku utakmicu, što je teško za postići u jakoj španjolskoj ligi. U pripremnoj utakmici protiv Srbije u Nišu zabio je 11 golova (7 iz sedmeraca), a Egiptu je zabio 7. Nedavno je prešao i brojku 1000 postignutih golova za reprezentaciju. Na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj je zabio 92 gola u 9 utakmica, a na Europskom prvenstvu u Srbiji 61 u 7 utakmica. Na oba prvenstva je bio najbolji strijelac. Očigledno je da na tim prvenstvima nosi svoju momčad i zabija puno golova.
Ja ću ga pratiti cijelo vrijeme, pa štogod bude da bude. :)
By Matya EllisMVP
rampagejackson said

evo čisto jedna informacija za one koje nisu čuli pa da čuju na vrijeme, dok nije kasno i dok koef. ne padne na smiješnu cifru : u subotu igraju split-igokea, 6 igrača splita, redom iz 1. petorke se otrovalo hranom, tako da umjesto da treniraju oni su u krevetu, i zabavljaju se proljevima i povraćanjima. onaj ko je bar jednom imao neku crijevnu virozu zna koliko to teško iscrpi čovjeka i nema šanse da se oporave do subote, neki vjerojatno neće ni igrat, a i ovi što budu igrali neće bit ni na 50%. inače, uprava splita je poslala zahtjev za odgodom utakmice al ovi iz ABA lige su zahtjev odbili. dakle: split-igokea 2 @ 1.65 (supersport) ... još malo pa nestalo. pozz

Šta se tice ove utakmice moram samo reci da znam iz prve ruke da su svi igraci zavrsili odmah na infuziji i da su svi manje više ozdravili te da će igrati danas.
By Matya EllisMVP
Grunf said

Maintenance

Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.

Moguće je da ce ti ga trener cuvat jer je ipak los protivnik i pobjeda nije upitna i siguran sam da ne zeli riskirati povredu najboljeg igraca. Po meni prije under na njega danas a onda u ostalima takoder overe igram. sretno
By Grunf
Matya said

Grunf said

Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.

Moguće je da ce ti ga trener cuvat jer je ipak los protivnik i pobjeda nije upitna i siguran sam da ne zeli riskirati povredu najboljeg igraca. Po meni prije under na njega danas a onda u ostalima takoder overe igram. sretno

To je i meni palo na pamet, ali ipak sam razmišljao da je to prva utakmica i da se želi raspucati. Čak imam osjećaj da je on jači od trenera i da će igrati koliko bude htio. :)