Dallas 92.5- @1.85
-memphis igra dobru odbranu, dalas ne moze da se sastavi
Indiana h1(-11.5) @1.85
-ovo sam odigrao pre nego sto sam video ovo za georga, ali i dalje mislim da mogu ispuniti ovaj hendikep ipak igraju protiv charlota
LeBron 27,5+ @1.85
-mislim da ce danas po svaku cenu zeleti da osigura pobedu svoje ekipe i da ce uzeti stvari u svoje ruke, puno suteva i +30 ocekujem veceras od njega
Sretno svima!
kinder said
8-0 serija medzika u minuti, 95:95 a kvota 1.10 ?!?!?!
Jbg prijatelju, zato se kvote 1.10 ne igraju. One služe jedino za past!
Tiket:
Chicago - Phoenix - 1
MEM - Gasol M. (12.5) - OVER
Ukupan koeficient: 4,27
Sretno svima.
Goodness said
pa koji sam ja idiot odigram prije rucka listic i sad ga gledam, pogodio dva para (Fulham i Hrv (-25,5) - Aus 2) i cekam Igokeu, Afflalo manje i kontam pobjedu s hendikepom clipersa kad ono odigrao Lac (-12,5) - Orl 2tako da sam odmah odigrao i drugi listic i za ne falit idem odigrat indianu hendikep i opet stavim 2 umisto 1... ma uzmite mi sve...SVE!!!!
hahaha i pogodim
al naravno, afflalo me sjebe
sad cu i indianu pogodit
ugl. sastavio sam jedan narodni tiket onako od odmazde za sitnu lovu pa da ude u evidenciju
det kp1
phila (100,5) manje
Smith (17,5) više
Holiday (18,5) više
jefferson (16,5) više
@ 19,91
G Green over 9 Marathon
Sretno svima!
Ovo san igra na tiket pa da bude isto
washington ne gubi od atlante 9 razlike 1,30
indiana charlote manje od 187 1,85
monroe 15,5 vise 1,85
holiday 18,5 vise 1,85
boozer 17,5 vise 1,85
wade 21,5 vise 1,85
Kvota 29,6937
Ovo je cista lutrija pa sta bude,ovo je nba orlando dobije cliperse u gostima...
Baja said
Evo od mene jedan singl za visok ulog
G Green over 9 Marathon
Sretno svima!
suta 20% iz igre posljednjih 5 utakimca, 5pts prosjek.Znam da ne igra George, ali west ce uzeti njegovih dosta suteva
Baja said
Evo od mene jedan singl za visok ulog
G Green over 9 Marathon
Sretno svima!
samo me interesuje od kud njima 9 aklo mu je prosjek sezone 7 a zadnjih 5 utakmice prosjek 5pts.Na osnovu cega su ga stavili 9 Green :S