MvP39 said
Evo moj tiket za veci ulog:
Cousins D.(19,5) manje (1,85)
Bas par postova prije netko je rekao da je Cousins upitan. To sam i ja vidio i to je jedan od razloga zasto ocekujem da ode manje. Iako je obrana Miamija jako losa na centru ja mislim da ga mogu zaustaviti ispod ove granice. Cuvat ce ga Anthony vjerovatno koji je veliki borac i nije bas toliko los u obrani kako svi govore. Proslu tekmu sam igrao isti ovaj par, ali je ludak dobio 14 slobodnih i gotovo samo s njima presao ovu granicu. Imo je i 14 suteva sto ga je dovelo do 29 poena. Iako su igrali i Evans i Thornton. Obojica su se potpuno oporavili i ocekujem da uzmu puno suteva, sto znaci da ce Cousins manje puta sutnit. Samo da ne dobije puno bacanja i nema sanse da prede 20 poena.
Mayo O.J.(17) manje (1,85)
Nisu nase kladionice lude sto stavljaju 14,5. Glavna stvar, koju nitko nije spomenio na forumu danas, je: CUVA GA TONY ALLEN. Odlican obrambeni igrac, jedan od najboljih. Meni je to dovoljno za igranje ovog tipa, ali evo jos par stvari. Memphis prima jako malo koseva jer igraju dobru obranu. Svi igraci u Dallasu su se oporavili, Nowitzki usao u formu, Collison ubija na playu, a jos su tu i Kaman, Carter i Marion. Jednostavno Dallas ima predobre igrace da bi se Mayo istaknio danas i zabio 18+ poena.
kvota: 3,42
Mah Cousins danas nije upitan zbog nekakve ozljede, preti mu suspenzija -> Following Thursday's loss to the Mavericks, Demarcus Cousins said the Flagrant 2 elbow that got him ejected "wasn't intentional."
Nitko nije spomenuo da igra O.J.Mayo danas protiv bivšeg kluba, to zna ponekad napaliti igraća, i vrlo bitan podatak je isto to, što je kod kuće puno bolji nego u gostima...
Ne kažem da nećejo ovi tipovi biti GREEN, isto sam ja odigrao O.J.Maya under 19,5 kad je još bila takva granica u marathonbetu zbog Memphisove dobre obrane i širine Mavsov, isto se slažem za Cousinsa under, ali mnogo veći razlog za ovaj bet je povratak Evansa i slabe predstave protiv MIA od njega u prošlim sezonama, anyway samo sam hteo da opozorim na ovo, GOOD LUCK