Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By The Beast
Melo_7 said

ma nemojte se raspravljat sa budalama.nastavimo analizirati.
moji prijedlozi za danas:

A
Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder(k.p.)
2
1.45

B
New York Knicks - New Orleans Hornets(k.p.)
1
1.30

C
31,5 - ANTHONY C. (NYK)(Br.koš.igr.)
2
1.85

D
23,5 - WESTBROOK R. (OKC)(Br.koš.igr.)
2
1.85

E
24,5 - IRVING K. (CLE)(Br.koš.igr.)
2
1.85

Sviđa mi se odigrani listić i ja ću si takav uplatiti,još ću dodat samo bryanta jer imam neki feeling da će i on danas prebaciti postavljenu marginu od 32.5 zadnji put im je dao 42
By The Beast
entuzijast said

bok,

ima li netko komentar na toronto vs mill? over jennin ili ellisa.?

pratim vas i sve pohvale svima na trudu

Pozdrav moja preporuka ti je elis većinu tekmi kad igraju u gostima elis daje više koševa od jenningsa
By kami
#2130 (23.5)OKL - Westbrook R.
Tip:VIŠE
(17.5)BRO - Lopez B.
Tip:VIŠE
wes je u strasnoj formi i ne mislim da ce ga lilard sprijecit da prede ovu granicu,zadnja 2 puta igrao sam westbrooka manje i ocito sam pogrijesio,nadam se da vcrs nece opet ici kontra mene...
brooka bi u vecerasnjoj tekmi trebao cuvat ian mahinmi koji u zadnja 4 matchupa nije bio bas uspijesan protiv brooka gdje je brook imao 38,24,24,28 poena...
sretno svima ;)
By Baja
#2131 Kako veliki fan NYK gledao sam veliku vecinu njihovih utakmica ove sezone i danas uzimam amare over 10 Marathon . Nakon povratka od ozljede igra zbilja lose i jednostavno nemoze pogodit obruc na udaljenosti vecoj od 5 metara od kosa iako je danas protivnik solidan i cvrs NO vrijeme je da dobri stari amare nesto i odigra pogotovo jer su jako tanki pod kosem i prema svim najavama veceras mu iako starta sa klupe minutaza raste sa 18 20 na 30 tak minuta.
Stoudemire has higher minutes cap - up to 30. But off bench

I jos jedna izjava nevezana za ovu utakmicu Mike D'Antoni says season starts tonight. And Kobe will defend Kyrie tako da ce se morat dobrano potrudit da prebaci 26 koliko je u Marathonu
By livadarka
Baja said

Kako veliki fan NYK gledao sam veliku vecinu njihovih utakmica ove sezone i danas uzimam amare over 10 Marathon . Nakon povratka od ozljede igra zbilja lose i jednostavno nemoze pogodit obruc na udaljenosti vecoj od 5 metara od kosa iako je danas protivnik solidan i cvrs NO vrijeme je da dobri stari amare nesto i odigra pogotovo jer su jako tanki pod kosem i prema svim najavama veceras mu iako starta sa klupe minutaza raste sa 18 20 na 30 tak minuta.
Stoudemire has higher minutes cap - up to 30. But off bench

I jos jedna izjava nevezana za ovu utakmicu Mike D'Antoni says season starts tonight. And Kobe will defend Kyrie tako da ce se morat dobrano potrudit da prebaci 26 koliko je u Marathonu

znaci kyrie manje kuca i imanje cijelo !!! Cool
By mhkladionicar
#2133 za veceras cu ovo odigrati

Kyrie Irving (L.A. Lakers - Cleveland) over 23.5 DA 1.85
-za irvinga necu puno pisati veceras ga nema ko cuvati parker,lin i westbrook su bez problema prolazili kroz "odbranu" lakersa
a ove godine im je vec zabio 28poena ova granica od 23.5 mi se dosta svidja u vecini je 24.5

Russell Westbrook (Portland - Oklahoma City) over 23.5 DA 1.85
-russella uvijek volim igrati over iako ove godine i nije toliko puta isao over samo 15 puta a 21 je isao ispod ove granice,ja ocekujem napokon jednu njegovu 30+ utakmicu,ove sezone im je vec zabio 32 poena,u zadnji 5 protiv portlanda je zabio 32,32,28,28 i 22

Carmelo Anthony (New York - New Orleans) over 32.5 DA 1.85
-i naravno carmelo veceras over iako je granica velika trebao bi bez problema ovo preci,samo se nadam da nece biti blowout jer je NO u dobroj formi i trebali bi izdrzati do kraja ove godine im je zabio 29 poena u 28min,protiv chicaga u zadnjoj je pokazao koliko je sposoban kada je zabio 14 poena u samo 3min danas ce opet uzeti oko 25-30 suteva i siguran sam da ide u veliki over
By entuzijast
The Beast said

entuzijast said

bok,

ima li netko komentar na toronto vs mill? over jennin ili ellisa.?

pratim vas i sve pohvale svima na trudu

Pozdrav moja preporuka ti je elis većinu tekmi kad igraju u gostima elis daje više koševa od jenningsa

slažem se a i vidi po njegovoj statistici u gostima

http://www.nba.com/playerfile/monta_ellis/game_by_game_stats.html
By kum_sa
#2135 A.Iguodala 13,5 vise ( u prethodna tri medjusobna susreta sa GSW u novembru 2012 je bio preko ove granice (19, 22 29) tako da mu ocigledno leze pa cu ga ispostovati i veceras
By royalac
#2137 Paul George (flu) is not expected to travel with the Pacers for Sunday's game in Brooklyn.
George didn't even attend Saturday's home game. Fantasy owners will need to check back later for confirmation, but it sounds doubtful that he'll take the court.