-oba tima nisu u nekoj bajnoj formi,pogotovo u napadackom dijelu,ali uzimam gosta zbog njihovog bacaca Guthrie(2-0,3.55 ERA),koji mi ostaje u dobrom sjecanju lani kad je u ovo vrijeme imao 8 pobjeda u nizu u Travnju.Poceo je slicno startavsi sa 2 pobjede,KC je slavio u 6 od 8 njegovih posljednjih startova na travi i ima omjer 10-2 protiv ljevorukih bacaca u posljednjih 12 gostovanja.Astros je porazen u posljednjih 4 kad je Keuchel bio na mound-u u 2.utakmici serije i gost je slavio u 4 od 5 posljednjih medjusobnih utakmica.Sve ovo mi govori u prilog gostu,a ostaje za vidit da li ce tako biti.Guthrie ima 4-1 u 5 posljednjih igranih srijedom.
Mil-Stl under 8,5
-ovdje je takodjer po meni granica promasena za barem 2 runova s obzirom da su oba pitchera u dobroj formi posebno to vrijedi za Kelly-a(1-0,0.79 ERA) koji je dopustio samo 1 run u 11 odigranih inninga i koji u 13 od posljednjih 17 starteva dopusta 2 ili manje ER.Njegov suparnik Peralta(1-0.2.25)je dozvolio 1 run u 7 inninga.Mil ima 20 undera u posljednjih 27 utakmica,Peralta u posljednjih 8 nakon 4 dana odmora ima 6-2 u korist undera.
Mia-Wash over 6,5
-iako domaci pitcher Fernandez(2-1,3.78 ERA) jos u dosadasnjih 17 domacih startova nije porazen,u posljednjoj utakmici protiv Phile pokazao je da nije nepobjediv dozvolivsi 6 ER,njegov protivnik Roark(1-0,5.11 ERA) istina nije jos porazen,ali dopusta puno runova sta govori u prilog overu i njegova posljednja izvedba protiv Atl nije bila bajna zbog dopustenih 5 runs u manje od 5 inninga koliko je proveo u igri.Nats je posljednjih 6 isao u over,dok domacin ima omjer 5-1 u korist overa.Kad je margina bila postavljena na 6,5 ili nize gost je isao u over u posljednjih 5 utakmica).Zadnje 4 njihove utakmice igrane u Mia su isle preko.
SD-Colo over 6,5
-po meni promasena margina za barem 2-3 poena s obzirom na izvedbe pitchera i njihove srazove.Gostujuci pitcher Cashner je u sezonu usao sa omjerom 1-1,1.29 ERA sta je izvanredan ucinak,ali upada u oci njegov omjer u karijeri protiv Colorada 0-3 uz 7.16 ERA,nista bolji nije ni DelaRosa sa omjerom 0-2 i nevjerovatnih 9.69 ERA,sta govori da kad oboje igraju pada mnostvo runova.Col u posljednjih 8 gostujucih ima omjer 6-1-1 u korist overa i 4 overa u posljednjih 6 protiv desnorukih bacaca.DelaRosa ima zadnjih 6 overa kad je njegova ekipa bila postavljena kao underdog i SD je u zadnjih 5 isao u over protiv ekipa sa negativnim omjerom

,1 run premalo