Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By voxxx70
#2171 Za večeras bih odabrao:

Denver Nuggets - Golden State Warriors, Tip: 1 (-6), Odd: 1.90 (Bet 365)

Domaćini vrlo kompaktni kao ekipa bez nekih super zvezda. Gaje sličan tip igre kao i gosti iz Ouklanda. Ukoliko bude šuterski raspoložen Danilo Gallinari (16.4) i bude potpomognut od Andre Iguodala (13.9 ppm - poena po meču) i standardno solidnog Ty Lawson-a (14.0) sigurna pobeda im se smeši. Na centarskoj poziciji Koufos je sigurno kvalitetniji bar za nijansu od Ezeli-ja. Retko je Kuofos odigrao neku zapaženiju ulogu, medjutim moram pomenuti njegovih 21 poen protiv Cavaliers-a koji su vodili više od tri četvrtine. Osim Curry-ja i Lee-ja koji skoro uvek imaju zapaženu ulogu u igri Warriors-a, mislim da ne bi trebalo da bude nekih problema za domćina, posbeno što je ekipa GS poznata kao "run & gun" ekipa koja ne igra neku jaču odbranu. Denver je u seriji od pet pobeda i posle perioda od 17. - 27. januara nisu imali ovakav niz. Domaćine posebno raduje povratak Wilsona Chandler-a. Ne verujem da od njega treba puno očekivati jer ga nema na parketu skoro tri meseca.

Iskreno se nadam da je ova analiza dovoljno kvalitetna za ovaj forum. Da li ima još nekoga ko deli moje mišljenje u pogledu ovog meča?

Hvala!
By mhkladionicar
#2172 Andre Iguodala (Denver - Golden State) over 13.5 1.85

cudi me da niko nije Iggya spomenuo mislim da ce veceras preci ovu granicu od 13.5 poena,ove sezone je tri puta igrao protiv golden statesa i sva tri puta presao ovu granicu kod kuce im je zabio 29 poena uz sut 11/19 a u gostima 22 sut 8/17 i 19 7/24
ocigledno je da ima dovoljno prostora protiv gs uzimao je dosta suteva veceras opet kod kuce igra i ocekujem od njih oko 100 poena i od Iggya najmanje 14 poena ove godine je inace 19 puta presao ovu granicu 19 ostao ispod
By ludaaaak
#2173 West Dav.(-15,5+)- Bkn-Ind 1,85 više

- Jucer je protiv Charlotte lose poceo utakmicu, dok je kasnije malo proradio, 7-15, znamo da moze puno bolje, zadnjih 7 utakmica nije presao ovu marginu i mislim da je veceras vrijeme da napokon proradi i pokaze sto zna.

WestbrookR(-24,5+)- Por-Okl 1,85 više

- Meni medu drazim igracima za kladenje. Proslu utakmicu je imao 27 pts dok je u prosloj utakmici protiv Portlanda imao 32 pts (matchup W.Mathhews). Jako dobro igra te od njega veceras ocekivam over.

Bryant K(-32,5+)- LAL-Cle 1,85 više

- Lakersi su izgubili zadnjih 6 utakmica (3 ut kod kuce) i mislim da je igracima vise bilo dosta poraza. Zadnje 4 utakmice nije presao ovu marginu, a zadnje dvije protiv Clevelanda je uvalio 42 pts. Vrijeme je da i on preuzme nesto u svoje ruke i mislim da ce veceras dati sve od sebe da pobjede nakon 6 ut i nevidim problem da ide preko ove margine.

Eto moj tiket, i sretno veceras :D
By MvP39
#2175 Evo veceras igram 3 para:

San Antonio(h-11,5) - Minnesota 1
Minnesota bez: Bareae, Lovea, Budingera, Leea i Roya, a upitan je i Hayward. Spursi kompletni, a i da nisu puno su bolja ekipa od Minnesote. Igraju na domacem terenu na kojem redovito ubijaju, nekad i po 20 razlike. Mislim da ce tolko razlike i danas biti jer imaju kompletniju ekipu, siru klupu, bolje igrace. Dok Minnesotu vuce Pekovic na centu i par solidnih igraca na nizim pozicijama na kojima Spursi imaju dobre obrambene igrace. Pekovic bi mogao zabiti dosta poena, ali nadam se da ce Duncan dolaziti u pomoc Splitteru i da ce tako rjesit Pekovica. Sve u svemu ocekujem da Spursi razbiju putujucu bolnicu sa tricama. Dugo nisu utrpali puno trica.

Durant K.(-29,5+) vise
Covjek se napokon probudio i Lakersima utrpo 42 poena. Ima najvece ovlasti u ekipi i poteze preko 20 suteva po utakmici. Vjerujem da ce ovo biti napeta utakmica jer je Portland tvrd orah iako nemaju klupu. Sto znaci da ce Durant ostati puno duze na terenu i sutati puno vise da preokrene utakmicu u Oklahominu korist. Jos jedna stvar ide u prilog ovome: Ibaka, koji je poceo zabijat u Oklahomi i krast suteve Durantu, ozljedio je leda na prosloj utakmici i upitan je za veceras. Nadam se da nece nastupiti, te da ce Durant imat vise prostora za prodore. A i ako nastupi ne vjerujem da ce forsirati. Tko zeli nek ceka informaciju hoce li Ibaka zaigrat ili ne.

Bryant K.(-32,5+) vise
Bryant je u jako losoj seriji, vrijeme mu je da se probudi. Iako je u zadnjih 10-ak tekmi uzeo 20+ suteva, svaku utakmicu, nije prelazio ovu granicu iz razloga sto mu nista nije ulazilo, i zbog toga sto je sutao samo kada je bio kraj napada ili kraj utakmice. A u tom trenutku je obrana najcvrsca i tesko se zabija. Tokom tekme mu Nash nije davao loptu tako da je Bryant ostao zakinut. Proslu utakmicu je imao puno vece ovlasti i protiv Duranta je zabio samo 28 poena. Kazem samo jer je imao katastrofalan sut 8-23, spasila su ga slobodna 10-13. Cleveland nema nikakvu obranu, a Bryant mora danas poteci jer nema Gasola, Howarda i Hilla, kao sto vec svi znamo. I uz sve to nbacro.com napise naslov: “Ključna” utakmica za Lakerse. Sto znaci da moraju danas pobjediti zele li u playoff, tako da ocekujem da Bryant rijesi utakmicu sa 40+ poena i da pobjede jadan Cleveland.
By kinder
#2176 double za veceras
iggy over 13.5
ron artest over 13.5
7/10

malo jace ulaze s obzirom da sam dosta siguran u ovo, obojica uzimaju dosta suteva, obojica igraju protiv smjesnih odbrana.
By Baja
#2177 P.J. said Deron "probably shouldn't go" but loosened up and "wants to try it

svakako treba probat singlirat derona under 16
By ttominac
#2178 Premda još nisam ništa odigrao, čisto da natuknem da mi se danas oklahoma hendikep i batum MANJE čine ziceri! Pa nije Durant sisao vesla da će ga tamo neki Batum ubijat u pojam sa 16+ poena. Usporedbe radi, jučer Wade nije mogo iz čamca u vodu pogodit a di preć svoju marginu a imao je kepeca u obliku Thomasa i Garcie nasuprot sebe. :)
By dr. Igy
#2179 2888 Iguodala A. (Den-Gol) - -13.5+ pon 02:00 2 1.85
2890 Lee D. (Den-Gol) - -20.5+ pon 02:00 2 1.85
2895 Westbrook R. (Por-Okl) - -22.5+ pon 03:00 2 1.85

Sve vec izanalizirano osim D.Lee-a. Zadnju protiv Denvera zabio 35, a i opce je poznato da je Denver najslabiji u reketu.
By muske0711
Baja said

P.J. said Deron "probably shouldn't go" but loosened up and "wants to try it

svakako treba probat singlirat derona under 16

mislim da ce to tesko bit s obzirom da je vec zabio 5