ttominac said
euskal said
ttominac said
euskal said
Afflalo over 17,5
-ova margina mi nikako ne ide u glavu s obzirom na izostanke velikom broja igraca,a pogotovo Davisa i samim time Arron postaje glavni igrac sta je uostalom pokazao u zadnjim utakmicama.Zadnju utakmicu je granica bila 19.5 i zabio je 30 koseva i u najmanju ruku je bilo ocekivano da ce se povecat za kos,a ne smanjit za 2.Otkad nema Davisa biljezi oko 22 kosa u prosjeku uz 17 uzetih suteva(blizu 50% uspjesnosti),na gostujucim parketima ubacuje 20ppg i u zadnjih 5 matchupa protiv Webstera ima 4 overa.
Nemoj širiti dezinformacije. Margina je statistički odrađena i ne može biti 14 niti 21 poen. To kaj on zadnjih par tekmi trpa preko nje to je druga stvar i opet će se statistički ta margina dignuti. Webster nikako, ali nikako nije matchup Affu! Webster je Forward a Aff je Guard tako da je Affu matchup Beal a ne Webster. Ali da bi trebao ići dns preko 17,5 to se svakako slažem
pametnjakovicu ako nemas sta pametno za rec bolje muci ili zaobidji napisano,niko ne tjera ni tebe ni nikog da uzme moje ili bilo cije parove i ubuduce se sam potrudi nesta napisat,a ne samo kao trut prepisivat i pravit se pametan
Point-Guard Matchup : Jameer Nelson vs A.J. Price
Shooting-Guard Matchup : J.J. Redick vs Bradley Beal
Small-Forward Matchup : Arron Afflalo vs Martell Webster
Power-Forward Matchup : Andrew Nicholson vs Nene
Center Matchup : Nikola Vucevic vs Kevin Seraphin
molio bi da se obratis hoopstats.com zbog po tebi krive info
ajde dobro pametni. baš me zanima ujutro kad krene tekma tko će koga držati pa se nemoj čuditi kad trut bude u pravu :*
zanimljivo kako su imali 13 matchupa s obzirom na tvoju tvrdnju