Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Sasa18
#22168 Pozdrav,ja sam se juce registrovao i nisam imao problema vec sam odmah mogao objaviti
Postavio sam juce jedan predlog i to Dirka Over poena koji je prosao lagano..
Za danas imam jedan predlog iz ABA lige za pocetak..
Tekma koja se igra u Beogradu izmedju Partizana i MZT-a..
Mislim da je svima poznato da je Partizan ostao bez sanse za prolazak dalje u evrokupu pa ce se maksimalno posvetiti ABA ligi koju su isto lose otvorili..

Moj tip za danas je Slovenac Edo Muric 13.5+(Over) 1.83

Edo igra odlicno od dolaska u Partizan,najbolji je strelac ekipe i navijaci polazu velike nade u njega,Dule Vujosevic je i sam svestan da Gagija ne sme opterecivati mnogo posle duze pauze pa ne verujem da ce igrati mnogo iako je za danas najavljen u startnoj petorci..
Edo voli da igra pred domacom publikom,uzima dovoljan broj suteva i mislim da i veceras lagano ide u over..
U maxbett ima M.Macvan(Partizan) 8.5+(Over) 1.75  iako se ne zna da li ce nastupiti,ali granica bas za ispostovati,morao sam da dodam kad sam video,ljudi pa u njega Dule ima vise poverenja nego u vise od pola tima Partizana.
By BogdanovicMVP
#22280 Argentina-Hrvatska 1 + Tevez Daje gol@ 2.80

Sigurno ste svi upoznati sa postavom koja će izaći protiv Argentine. Znači sve sami "HNL-ovci" pa će tako Jajalo,Mitrović i Sharbinni ići protiv Messia,Teveza i Di Marie. Messi daje gol je 1.50 što je premalo,a s obzirom na Tevezovu formu u Juventusu moram ovo uzeti da se prati.

3/10 PSK
By Dekii
#22306 Furkan Aldemir u Maxu 11.5 i 1.95 na under, a u socceru 8.5 i 1.85 na over.

Mozda se isplati probati ga uhvatiti u makaze.Ja cu probati ili njega ili Thompkinsa iz Niznjeg koji je u socceru 15.5 a u milenijumu 12.5 s tim sto je 1.85 na oba tipa u obe kl.
By BogdanovicMVP
#22330 Za danas murter-square 1 @1.65 PSK

Odličan kombo materijal. Ugl square ne ide sa 4 prvotimca, idu djeca koja se zele pokazat,ali mislim  da ce izgubit od murtera koji je sasvim solidna ekipa. 

http://mnksquare.com/hr/80-square-vijesti/238-iako-oslabljeni-uz-navijace-do-novog-pozitivnog-ishoda
By makiri20
#22334 Foshan-Guandong u kladionici supersport (uživo) ima grešku, naime broj poena ukupno  je 219,5 (trenutno je 109), a zbroj treće i zadnje četvrtine je postavljeno na 49,5. Dosta velika greška pa ko voli nek odigra u ostalim kladionicama je zbroj poena 3. i 4. čet na 56,5. Ja nemam para na računu pa ko ima nek koristi (i nek se sjeti mene kad digne pare) :P  

Poluvrijeme je trenutno pa požurite
By canca
#22502 Galatasaray-Zvezda (ki) 2 2.80 Betsson 3/10

Petak je daleko ali mi se učinio jedan par zanimljivim i mislim da će kvota fino pasti. U novom kolu Eurolige trebao bi nas čekati jako dobar dvoboj u kojemu će snage odmjeriti Galatsaray i Crvena Zvezda. Zvezda gura fino za sada, nalaze se na drugome mjestu u grupi sa omjerom 3-2. Po meni su imali jako glupa dva poraza, prvo protiv Neptunasa u gostima gdje su odigrali jako loše obrambeno a plus Neptunasa je šut išao, Zvezda se uspjela vratiti ali do potpunog preokreta nisu mogli. Drugi poraz došao je prije dva kola na domaćem terenu od Olya. Oly je došao dosta oslabljen ali Zvezda to nije uspjela iskoristiti, odigrali su očajnu napadačku utakmicu, gubili 15 razlike uspjeli sevratiti pred kraj ali kao i protiv Neptunasa nisu uspjeli do kraja okrenuti. Na domaćem terenu su ostvarili dvije fine pobjede, protiv Valencije 76:63 i protiv Galate 76:68. Prošlo kolo su odigrali jednu strašnu utakmicu protiv Caje i upisali prvu gostujuću pobjedu 86:66. Prva četvrtina je bila neizvjesna, ekipe su se izmjenjivale u vodstvu ali nakon toga Zvezda se pokazala kao bolji protivnik te večeri, stvara dvocifrenu prednost koju nije ispuštala do kraja utakmice. Galatasaray opet trese mini kriza. Nakon one afere sa Smithom koji je ja mislim i dalje pod suspenzijom, navodno su arslam i golum spremili tužbe protiv kluba. Nakon poraza u ponedjeljak od Fenerbahcea, trener Ataman javno je izrazio nezadovoljstvo igrom kluba a posebno Jawaia, Vougioukasa i Aradoria. Nakon ozljede Pociusa, protiv Fenera se ozljedio i Micov koji će po svemu sudeći morati na operaciju. Galata se u grupi nalazi na trećem mjestu sa dvije pobjede i tri poraza. Dobili su Valenciju i Neptunasa, a gubili od Zvezde, Olya i Laborala. Protiv Olya su doživjeli težak poraz izgubivši 25 razlike, a blizu toga bili su i u utakmici protiv Fenera ali su na kraju uspjeli izgubiti „samo“ 11 razlike. Mislim da će do petka kvota barem malo pasti a ovo mi se čini kao value. Zvezda je ušla u finu formu, znaju šta očekivati protiv Galate jer su ih dobili prije mjesec dana. Stanje u Galatasarayu nikako nije dobro, spremala se i kolektivna tužba zbog neisplaćenih plaća a na šta će to izaći ne znam. Sve se to odražava i na rezultate, a plus imaju i problema sa ozljedama. Galatasaray je uvijek nezgodan protivnik i Zvezdu čeka paklena atmosfera, ali po ovom koefu se mora probati na goste.
By BogdanovicMVP
canca said
Galatasaray-Zvezda (ki) 2 2.80 Betsson 3/10

Petak je daleko ali mi se učinio jedan par zanimljivim i mislim da će kvota fino pasti. U novom kolu Eurolige trebao bi nas čekati jako dobar dvoboj u kojemu će snage odmjeriti Galatsaray i Crvena Zvezda. Zvezda gura fino za sada, nalaze se na drugome mjestu u grupi sa omjerom 3-2. Po meni su imali jako glupa dva poraza, prvo protiv Neptunasa u gostima gdje su odigrali jako loše obrambeno a plus Neptunasa je šut išao, Zvezda se uspjela vratiti ali do potpunog preokreta nisu mogli. Drugi poraz došao je prije dva kola na domaćem terenu od Olya. Oly je došao dosta oslabljen ali Zvezda to nije uspjela iskoristiti, odigrali su očajnu napadačku utakmicu, gubili 15 razlike uspjeli sevratiti pred kraj ali kao i protiv Neptunasa nisu uspjeli do kraja okrenuti. Na domaćem terenu su ostvarili dvije fine pobjede, protiv Valencije 76:63 i protiv Galate 76:68. Prošlo kolo su odigrali jednu strašnu utakmicu protiv Caje i upisali prvu gostujuću pobjedu 86:66. Prva četvrtina je bila neizvjesna, ekipe su se izmjenjivale u vodstvu ali nakon toga Zvezda se pokazala kao bolji protivnik te večeri, stvara dvocifrenu prednost koju nije ispuštala do kraja utakmice. Galatasaray opet trese mini kriza. Nakon one afere sa Smithom koji je ja mislim i dalje pod suspenzijom, navodno su arslam i golum spremili tužbe protiv kluba. Nakon poraza u ponedjeljak od Fenerbahcea, trener Ataman javno je izrazio nezadovoljstvo igrom kluba a posebno Jawaia, Vougioukasa i Aradoria. Nakon ozljede Pociusa, protiv Fenera se ozljedio i Micov koji će po svemu sudeći morati na operaciju. Galata se u grupi nalazi na trećem mjestu sa dvije pobjede i tri poraza. Dobili su Valenciju i Neptunasa, a gubili od Zvezde, Olya i Laborala. Protiv Olya su doživjeli težak poraz izgubivši 25 razlike, a blizu toga bili su i u utakmici protiv Fenera ali su na kraju uspjeli izgubiti „samo“ 11 razlike. Mislim da će do petka kvota barem malo pasti a ovo mi se čini kao value. Zvezda je ušla u finu formu, znaju šta očekivati protiv Galate jer su ih dobili prije mjesec dana. Stanje u Galatasarayu nikako nije dobro, spremala se i kolektivna tužba zbog neisplaćenih plaća a na šta će to izaći ne znam. Sve se to odražava i na rezultate, a plus imaju i problema sa ozljedama. Galatasaray je uvijek nezgodan protivnik i Zvezdu čeka paklena atmosfera, ali po ovom koefu se mora probati na goste.

slažem se u potpunosti,ali ja cu na sigurniji bet +4,5@1.96 Marathonbet
By BogdanovicMVP
#22548 Unicaja-Cedevita (-11.5+) 1          5/10

Ovo što Cedevita radi ove godine mi se jako sviđa. Guranje naših mladih igrača, skupljanje iskustva u europi protiv najjačih klubova je jedna jako lijepa priča koja je nažalost jako rijetka u našem sportu. Ali u svakoj lijepo priči postoji ALI. 

Realno, to nije momčad koja treba i može nešto napraviti u Europi. Pobijedili su Maccabi u gostima, ali Maccabi koji je živa katastrofa ove godine. Ni slika ni prilika onog Maccabia koji je prošle godine osvojio. Gledao sam ih sinoc protiv Limogesa i što reći o ekipi koja vodi 20 razlike sredinom treće četvrtine, da bi gubila 4 razlike sredinom četvrte. I to ne protiv neke iskusne momčadi kao što je Cska ili Unicaja, već od Limogesa. E pa takvog je Maccabia Cedevita dobila. Izgubili su od Cska koji su imali šuterski trening prvo poluvrijeme i sprdali se, na kraju kad je zagustilo povezali su 4 trice i dobili. Izgubili su od Unicaje i ta utakmica je od početka do kraja išla u jednom smjeru. Brza tranzicija, obrana-napad i realno gledajući, Unicaja je bila bolja na svakoj poziciji. Mali Ramljak igra strašnu obranu, ali zato i brzoplet napad. Zubčić je igrač koji ako fali prvu tricu, imat će šut 1-6. Ukić mi nikad nije bio neki igrač, hakler koji pimpla loptu do 5 sekundi prije isteka i ide prema košu ili prosljedi loptu i gleda hoce li netko drugi potegnut. To može nekad prolazit u repki kad imaš Bogdanovića,Rudeža,Markotu  na trici, ali realno ne možeš igrat tako u Cedeviti.

Unicaja je u Zagrebu dobila 15 razlike, ne vidim razlog da i doma tako ne dobiju. ovu jedinicu 1.20 sam spajao sa svime što sam danas igrao,a ovaj hendi uzimam za 5 unita 

By Klay Thompson
#22636 Ljudi ja bi danas obratio paznju na Zvezdu...momci ce biti silno motivisani sve znamo zasto..

Mitrovic + 9.5

Zirbes + 6.5

Williams + 12.5

Kalina + 7.5

Izdvoio bih Mitrovica pogotovo..mali je u zoni..a,i 9.5 je presmesna granica...pozz 
By chile992
Klay Thompson said
Ljudi ja bi danas obratio paznju na Zvezdu...momci ce biti silno motivisani sve znamo zasto..

Mitrovic + 9.5

Zirbes + 6.5

Williams + 12.5

Kalina + 7.5

Izdvoio bih Mitrovica pogotovo..mali je u zoni..a,i 9.5 je presmesna granica...pozz 

nerealno je da 4 igraca budu +, bolje odigraj da zvezda daje vise