Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By sebe12134
#2336 razlika u zbroju poena u ss i psk na utakmicu houstona i lac.je 4 poena,pa eto ako će neko igrat nek obrati pozornost....živili...
By Pep
CarmeloAnthony said

D.Howard -17,5+ Over - Supermen se vratio u stilu sa 22 postignuta poena Clevelandu.Mala je ovo granica za igraca njegovih mogucnosti,nekada mu je u Orlandu trebalo poluvrijeme da ovo prebaci,doduse sada su u pitanju Lejkersi gdje prvo Kobe uzima svoj dio ali mislim da veceras Dwight ovu granicu prelazi bez problema.Mike D'Antoni nakon utakmice sa Clevelandom izjavio da je bilo divno gledati Kobija kako se bori u odbrani kao pravi lider gdje je limitirao Irvinga na 15 poena i da je to jedan od razloga pobjede njihovog tima te naveo da ce Kobe u buducnosti imati takodjer malo jacu ulogu u odbrani te ce on svakako i veceras pokusati na isti nacin zaustaviti Jenningsa ili Ellisa pa zato mislim da ce vcrs vise biti lopti za Dwighta u napadu.U prilog ovome ide da je u zadnjih par utakmica s pozicije centra Milwaukee-ju zabijao Boozer(20 poena ), Griffin (18 ) ,Monroe (26) , Gortrat (16) tako da mislim da veceras ne bi trebalo biti ni problema za Supermena.Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Ja bi spomenuo samo na ovo, da Cleveland trenutacno stvarno nema pravog centra (Varejao ozljeđen), ali danas ga pokriva Sanders, koji je velik borec ali svejedno i ja ocekujem, da Supermen prelazi ovu granicu. Ako ce Kobe i naprijed igrati tako kako igra u zadnje vreme, Howard bi znao do kraja sezone imati 19-20ppg (znaci 2-3 poena vise na utakmicu).
By burke
#2345 Ovako...imam neku filozofiju koja ne treba tako i zavrsit..hehe
Bryant čuva Ellisa...znači,Ellis manje od 18,5..a skužili smo dosad da čim Bryant trosi manje lopti i manje zabija,Lakersi dobijaju..pa ako ta moja filozofija ima smisla,trebalo bi proci:
Ellis manje od 18,5
Bryant manje od 31,5
i Lakersi 1x
Sretno!!
By burke
Matya said

Montu Ellisa moze zaustaviti samo Monta Ellis. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif Po meni prije ce to u over

pa onda se on vec dosta dugo zaustavlja..hehe..nije u nekoj formi,kaj ne?ali moguce je i da si u pravu..da ce danas grunut preko..
By bajica
#2354 Pozdrav ljudi!!! evo pratim vas vec par dana pa reko da se i ja ukljucim malo. Mislim da radite dobre analize i dosta sam toga dobrog nasao ovdje.

Evo moj listic za danas je:
B. Lopez over mislim da ga u torontu trenutno nema ko zaustavit
D. Howard over ako ce se kobe podredit momcadi i ako ne dode do nekog blowouta stvarno mislim da bi Superman trebao prebacit 17.5
By soxx
#2355 Sta mislite za phily - orleans?

New orleans imao par uzastpnih pobjeda i proslu utakmicu niz im prekinuli knicksi dok je kod sixersa obrnuta stvar.. imali vezane poraze i prekinuli proslu protiv houstona.

Mislim da ce veceras se nastaviti niz objema ekipama tj new orleans pusi a sixersi pobjedjuju.. tak to i krene meni se cini.. kad krenu porazi, krenu. kad krenu pobjede krenu :D 1,6 kvota :)
By adisd41
#2357 Brooklyn - Toronto 1 1,35
Jam. Crawford (-15,5+) 2 1,85
Houston - Clippers 2 2,10
B. Jennings (-18,5+) 2 1,85

KVOTA 9,7

Nemam bas vremena za neko detaljisanje, ali ovo sam danas stavio, na nesto manju uplatu, cisto da ispratim filing koji imam buduci da mi nisu bas privlacne ove utakmice veceras. Sretno ostalima.