- 20 Dec 2012, 21:17
ajde da danas pokusamo s nekim parovima za sitan ulog
Portland
-vidim da im malo tko daje sanse s obzirom na izostanak Aldridge,ali mislim da tu ima dosta dobrih igraca koji mogu bez njega povuci,a to su puno puta dokazali(ne tako davno su igrali bez Matthewsa i Batuma) i ipak biljezili pobjede.Denver nije u gostima nista posebno 7-11,a dolazi na parket koji se smatra jedan od najludjih ako gledamo atmosferu.Portland doma ima 7-4,3 pobjede u nizu(4 od zadnjih 5) i sta je jako bitno 3 dana odmora.Nakon pobjede u zadnjoj utakmici imaju skor 4-0 sta bi reklo da biljeze b2b pobjede i 4 u zadnjih 5 medjusobnih.MIslim da se isplati uzet po 2,30 na sitniji ulog.
James over 26,5
-netko je vec napisao o njemu i ne treba puno mudrovat,ali cinjenica da u zadnjih 5 medjusobnih ima oko 30ppg.Posto ocekujem neizvjesnu utakmicu s obzirom da MIami ne briljira van svoje dvorane 4-4,samim time ce i on morat pruzit svoj maximum.Inace na strani igra oko 40 min,uz 26ppg(10-21),te dosta ceste izlaske na liniju slobodnih(4-6).Protiv ekipa sa West ima 5 odigranih utakmica(Mem 20,Hou 38,LAC 30,Den 27,Phx 21).
Durant over 27,5
-sta reci o njemu da,sinoc ubacio 28 koseva u 2.pol,a danas mu je musterija na drugoj strani kojoj je u 3 utakmice prosle godine prosjecno ubacivao 38,7 ppg uz skoro 60%.Utakmice su obilovale velikim brojem koseva i neizvjesnoscu,a samim time over nebi trebao izostat.
Lillard over 19,5
-mozda najsigurniji pick danas s obzirom da nema Aldridge i netko ce trebat nadomjestit njegovih 20 ak suteva,tako da ocekujem barem 5 suteva vise od prosjeka tj.20+ suteva,a kad pogledamo njegove ucinke u ovoj sezoni,a pogotovo za 3poena(skoro 3 po utakmici),uz skoro 19 ppg(7-16 suta i skoro 4 slobodna(82%).
Dallas+5,5
-pratio sam MIami i oni su na strani sasvim prosjecna ekipa koja redovito zna kiksat sjetimo se samo poraza od Wash,da ne spominjemo druge.Domacin solidno gura bez najvece zvijezde zahvaljujuci ponajvise Mayo i Kaman-u.Dallas ima 3 pobjede u nizu na domacem parketu,a sta je mislim veoma bitno igrao je 5 utakmica protiv ekipa sa East i dobio svih 5(Tor 109-104,Wash 107-101,NYK 114-111,Det 92-77,Phila 107-100).