Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By CarmeloAnthony
#2443 Nakon obje pogodjene analize u prethodna 2 dana,postavljam i svoju trecu :

L.Aldridge -21,5+ Over- Ne znam za vas ali dokle god nema Varejao-a Cleveland nema tu igru pod kosem i ja cu idalje da forsiram dobre centre koji igraju protiv Clevelanda.Sinoc je zabio 28 Denveru u gostima(doduse nakon produzetaka ali opet je par prolazan ).Portland veceras igra kuci a LaMarcus kuci u zadnje vrijeme igra standardno dobro.U zadnjih par domacih utakmica zabio je 33 Oklahomi,prije toga 20 Miamiju te 27 Orlandu.Sto se tice Clevelanda i njihove igre pod kosem,pisao sam prije 2 dana o Cousinsu koji je presao svoju granicu i zabio im je tu noc zabio 20 poena.Prije toga su to cinili Howard,Boozer,Nene,Brook Lopez...Veceras su Trail Blazersi favoriti kod kuce protiv Cavsa i mislim da ce vrlo lako da iskoriste tu prednost pod kosem koju imaju u vidu Aldridge-a.Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By larsson777
aky said

larsson777 said

Nowitzki 13.5 over. Po meni smesna granica na Dirka i to protiv jadne odbrane.

di je to na NOwitzkog 13,5 ????
Socer srbija
By CarmeloAnthony
#2446 Citam upitni su Calderon i Lowry kod Toronta,ako je tako mozda bi veceras DeRozan mogao u over...Chicago je prejaka odbrambena momcad ali stvarno ne vidim ko bi mogao u Torontu uzimati suteve i probati nesto napraviti veceras osim njega...Znamo da nam je crna macka,ali sacekacu jos malo pa mozda ga i uvrstim u neki od svojih tiketa veceras :)
By Hakim
#2447 Evo ja samo da prijavim Goodnesu da sam sve svoje parove jučer koje sam objavio i solidno objasnio pogodio ( nadam se da je neko još uz mene profitirao na njima ), pa eto da me uvrsti u statistiku sada pošto sam isto jednom sve pogodio a nema me nigdje. Ako se treba još dokazivati nije problem trudit ću se, tu smo da pomognemo jedni drugima. Ja nepišem baš često jedino kad mi se svide parovi to prenesem na forum, dosad 2 od 2 :-) Pozdrav

A što se tiče podforuma nadam se da ču ga barem moći čitati ako još neispunjavam kriterij za pisanje to je do Admina. Bok
By rondo
#2448 Al Horford over 15,5- evo jedan par koji mi se cini dosta izglednim jer veceras nema u ekipi Josh Smitha zbog suspenzije. AL ce veceras da vodi bitku sa B.LOPEZOM koji i nije neki defanzivac i mislim da ovo vrijedi probati
By Goodness
#2449 15.1.2013.gif
ovako, nisam stigao prije, nisam bio kod kuce...
ako sam koga s liste zaobisao jbg :D ko ce vidit od one cile pomutnje jucer oko boozera...
dobio sam masu poruka i molbi vezano za statistiku i listu...
prvo, to sam napravio da koristi meni, da znam koga je najisplativije slusat... drugo, da dignem malo analize na visu razinu, sad rijetko se stavlja 5 parova na listic jer je lakse pogodit... nitko ne želi biti euskal :p
trece, imam vremena ali ne bas toliko, vama se cini jedan vise manje, ali meni nije bas tako...
moja odluka je sljedeca, uglavnom cu se bazirat na selekciju nba knighta koji je odabrao par ljudi koji ce imat podforume, takoder sam ga zamolio za svoj podforum gdje cu objavljivati podatke da bude preglednije... naravno, necu sve ni izbacit ( mozda neke koji su se uljenili) ali velikih dodataka nece biti, pa ne mogu ja dodavati nekoga kako ko dode na forum, budi tu 2-3 miseca, ako ovo potraje, dobijes podforum onda ces doci u razmatranje :p
i btw, ovaj vikend nisam doma pa postoji velika vjerojatnost da statistika nece izaci na vrijeme, ali citat cemo povijest pa od pon-utorka ce bit... Lp
By Hakim
#2450 A ja nisam tu već jedno 2 mjeseca, ok nije problem ako misliš tako nek ti bude ali rijetko ko kao ja pogodi 4 do 5 parova odjednom
By Goodness
Hakim said

A ja nisam tu već jedno 2 mjeseca, ok nije problem ako misliš tako nek ti bude ali rijetko ko kao ja pogodi 4 do 5 parova odjednom

ma samo ti pogadaj... najbolji si
By soxx
#2452 Toronto - Chicago 2 1,60 ( napisao sam jutros vec zasto ih igram )
Parker(SAS) 20,5 OVER
Prosjek protiv memphisa mu 30poena. Cuvat ce ga Conley koji po meni nije opasnost kao npr sto ce imati duncan problema sa randolhpom i gasolom. Vjerovatno ce vecina suteva ici preko Parkera.
Noah 10,5 OVER
Ovaj par i nije toliko siguran, igram ga na osjecaj, Bargnani vec duze vrijeme povrijedjen. Toronto slabo cuva reket, vidjelo se i sinoc gdje je lopez isao u over. Razmisljao sam boozera igrat al sam odabrao Noah-a. Mislim da moze zabiti 11 poena
By mjordan23
soxx said

Toronto - Chicago 2 1,65

Toronto u problemima sa povredama

2013-01-12 F Linas Kleiza Knee out indefinitely
2012-12-27 F Andrea Bargnani Elbow out indefinitely
2012-12-27 C Jonas Valanciunas Finger out indefinitely

Ovi sigurno nece nastupiti a pod upitnikom su jos tri igraca

2013-01-16 F Alan Anderson Mouth injured last game, "?" Wednesday vs. Chicago
2013-01-16 G Jose Calderon Hip injured last game, probable Wednesday vs. Chicago
2013-01-15 G Kyle Lowry Ankle left last game, "?" Wednesday vs. Chicago

Chicago moze se reci u full sastavu, igraju vec mjesecima bez D.Rose-a, realno gledajuci i da toronto nema problema chicago ima bolju ekipu tak da nebi trebao biti problem veceras. Uz to dodamo da je toronto sinoc igrao protiv brooklyna utakmicu a chicago odmarao. Sigurno tu ima umora kod nekih igraca, neki povrijedjeni tako da su u velikom minusu vcrs.

uz to kontam nesto boozera 17,5 over jer slabo cuvaju reket isto kao za lopeza sinoc samo za to cu jos da razmislim

toronto je u zadnje vrijeme dobar, treba ih se pazit, a valanciunas i bargnani su im ozlijedjeni vec duze vrijeme tako da nisu ni bitni za ovu utakmicu. calderona jucer nije uvodio uopce nakon ozljede, a lowry je uganio nogu koliko sam shvatio, trener mu nije dao unutra, ali je ovaj inzistirao i navaljivao da ga pusti nazad u igru nakon cega je ovaj popustio. ocekujem da je zbog tog danas noga u losem stanju, ali treba pricekat konacne vijesti. lopez je andersonu izgleda izbio zub ili samo dio zuba, nije se dobro vidilo :D uglavnom, slazem se, jos b2b utakmica, ali ipak treba pricekat konacne vijesti.