Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mjordan23
#2467 boozer 17,5 over - dobra forma, dogodio mu se onaj boom gdje je krenio konstantno zabijat iznad 20 poena. zadnje 3 - 20, 15, 17 sto nije dobro koliko u to vrijeme kad je bio on fire, ali to je bilo nedavno i mislim da je jos uvijek u dobroj formi, sto je dokazao zadnjom u kojoj je zabio 20. ono sto mu najvise ide u prilog, bez obzira na formu, je da igra protiv toronta, koji je na toj poziciji jako slab. svaki puta iskoristim to, kao jucer s lopezom. nadam se da ce mu ici i sut s poludistance jer ako bude u nekoj normali, onda ocekujem otprilike 7-14 i barem 4 zabijena slobodna bacanja.
cousins 18,5 over - opet kao prekjucer, zivotinja, mislim da ce danas opet ispucati dosta lopti i da ce prije on doci u poziciju za kos protiv wizardsa nego neke druge pozicije u momcadi. jedino me plasi jer je opet krenio pravit probleme tu i tamo kao protiv dallasa i na prosloj utakmici - skoro je izbacen dok je jos bio na 14 poena. nadam se da nece napravit opet neku glupost.
By NYK
#2468 Moji parovi su objavljeni na mojoj temi u analizama po članovima pa ako koga zanimaju evo link

http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/nyk/#p2455
By hrvoNBA
#2469 Toronto - Chicago -3,5 2 (pobjeda chicaga s razlikom vecom od zadane)
Atlanta - Brooklyn +4,5 2 (Brooklyn ne gubi više od 4 razlike)
San Antonio - Memphis +5,5 (Memphis ne gubi više od 5 razlike)
By bedblueboys
#2476 Toronto Raptors - Chicago Bulls 1-X-2 2 1.55
Boston Celtics - New Orleans Hornets 1-X-2 1 1.30
Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 1-X-2 1 1.25
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 1-X-2 1 1.42
Atlanta Hawks - Brooklyn Nets 1-X-2 1 1.59
By Matya EllisMVP
#2477 Većina vas igra na Dallas al ne bi sa ja zalijetao danas, oni su jedni od starijih ekipa u ligi i mislim da nece biti houstonu problem pretrcati ih. Pod kosem Asik moze cudesa napraviti, a to je vec pola posla, harden i mayo ce najvjerojatnije danas opet imati velike veceri te ce sigurno pucati trice ko ludi kao u prosloj utakmici kada su zabili 39 odnosno 40 koseva.
Ja cu bez imalo premišljanja igrati na Houston...
By mestar_10
#2480 Tony Parker Broj poena igrača 20,5 tip: više

Tony Parker se u posljednje dvije sezone prometnuo u neprikosnovenog vođu Spursa što je i logično s obzirom da su Duncan i Ginobili već na zalasku svojih karijera. Francuz ove sezone postiže u prosjeku 19,5 poena, no on bi bio mnogo veći da Spursi često ne samelju svog protivnika pa može prosjediti dobar dio posljednje četvrtine. Od 16 utakmica u kojima je odigrao barem 35 minuta Parker je samo tri završio ispod ove granice. To uključuje i dva dvoboja s Grizzliesima u kojima je na terenu proveo 43,0 minute i zabio po 30 poena uz 21/40 šut iz igre i 15/17 sa linije slobodnih bacanja. Očito je jedan od rijetkih koji zna i može probiti čvrstu obranu Grizzliesa, a dodatno u prilog okladi ide što će gotovo sigurno odigrati oko 40 minuta jer čisto sumnjam da će ijedna momčad doživjeti katastrofu. Večeras nema Ginobilija tako da će još više toga pasti na leđa Parkera.

Sacramento - Washington Broj poena gosta 100,5 tip: više

Washington se preporodio nakon oporavka Johna Walla. 3 uzastopne pobjede sa prosjekom od 104,6 poena po utakmici dovoljno govori koliko momčad trenutno bolje izgleda na terenu. Prošlu su utakmicu bili posebno impresivni kada su doslovno "pomeli" Orlanda u susretu u kojem su imali čak 32 asistencije. Beal i Wall u tandemu izgledaju nezaustavljivo i upravo će njih dvojica biti glavni pokretači Washingtona u susretu sa Sacramentom. Sac ima katastrofalnu obranu koja je u posljednjih 5 utakmica u prosjeku primala 117 poena. Stvar je tim goda kada se uzme u obzir da su primili 118 poena od Clevelanda kojem je to prvi put da je prešao magičnu granicu od 100 poena u posljednjih 5 susreta. Prošli susreti ovih momčadi također idu u prilog okladi i mislim da će ovakav Washington bez većih poteškoća postići preko 100 poena.

Bradley Beal Broj poena igrača 13,5 tip: više

Po meni je ovo promašena granica za barem dva koša. Naime, Bradley Beal ju je prebacio u sedam od posljednjih osam utakmica s tim da je samo u jednoj ispucao manje od 14 lopti, a dva puta odigrao manje od 34 minute (28,30). Wizardsi su povratkom Walla poprilično ubrzali svoju igru, a sve bolje napadom dirigira i A.J. Price. Ozljedom Jordana Crawforda najviše je profitirao upravo Beal koji je u posljednjih osam na prosjeku od 17,3 poena. Niti su Wizardsi dovoljno dobri da razbiju Kingse niti su ovi dovoljno dobri da ih ostave na 90 poena stoga nema razloga da naš junak nema još jednu efikasnu večer.