Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By soxx
mjordan23 said

soxx said

canca said

Sta mislite za Parkera over , nema Ginobilija veceras a Duncan ce voditi veliku bitku sa Randolphom i Gasolom dole

ja ga stavljam uglavnom na neki tiket..
Prosjek u prosla 2 meca protiv memphisa mu je 30 poena.

ove godine im je u obje utakmice zabio tocno 30 poena, ali su u obje bili produzeci, prije produzetaka je u jednoj imao 27, u drugoj 22 poena. znam, opet su oba overa, ali ovih 22 je 1 kos iznad margine. teska ce bit bitka pod kosem pa i ja smatram da ce parker ipak opet u over, ali eto, morao sam vam napisat da se zna tocno kako stoje stvari. to je djelomicno odgovor i nekome tko je pitao da li da stavi velik ulog na SAS. memphis je dobra ekipa koja igra cvrstu obranu i u obje utakmice ove sezone su igrali x sa SAS-om, a danas jos nema ginobilija, tako da bih ja bio oprezan s ovim. ne znam kako ce proci, sam odluci, samo sam htio dat informacije koje znam a koje ti mogu pomoci u odluci. sretno

Ma nikad nista nije bilo sigurno.. Mene je obarala oklahma protiv polovicnog washingtona prije par dana tj nije im bilo pola ekipe a opet pobjede thundere.. Nikad nista nije bilo sigurno..
By canca
mhkladionicar said

http://www.rotoworld.com/player/nba/1057/josh-smith evo procitaj http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

e nisam ni gledao ovdje , gledao na donbestu , ty.
By mjordan23
soxx said

mjordan23 said

soxx said

canca said

Sta mislite za Parkera over , nema Ginobilija veceras a Duncan ce voditi veliku bitku sa Randolphom i Gasolom dole

ja ga stavljam uglavnom na neki tiket..
Prosjek u prosla 2 meca protiv memphisa mu je 30 poena.

ove godine im je u obje utakmice zabio tocno 30 poena, ali su u obje bili produzeci, prije produzetaka je u jednoj imao 27, u drugoj 22 poena. znam, opet su oba overa, ali ovih 22 je 1 kos iznad margine. teska ce bit bitka pod kosem pa i ja smatram da ce parker ipak opet u over, ali eto, morao sam vam napisat da se zna tocno kako stoje stvari. to je djelomicno odgovor i nekome tko je pitao da li da stavi velik ulog na SAS. memphis je dobra ekipa koja igra cvrstu obranu i u obje utakmice ove sezone su igrali x sa SAS-om, a danas jos nema ginobilija, tako da bih ja bio oprezan s ovim. ne znam kako ce proci, sam odluci, samo sam htio dat informacije koje znam a koje ti mogu pomoci u odluci. sretno

Ma nikad nista nije bilo sigurno.. Mene je obarala oklahma protiv polovicnog washingtona prije par dana tj nije im bilo pola ekipe a opet pobjede thundere.. Nikad nista nije bilo sigurno..

normalno da nista nije sigurno. nitko ne moze garantirat prolaz ijednog svog para, mozes samo dat sve od sebe u praćenju pa onda i u analizama, a onda ipak na kraju krajeva sve ovisi o tom igracu ili momcadi. nemoj mislit da sam nesta proturjecio ili kritizirao, nego kao sto sam gore napisao, napisao sam neke informacije koje mozda mogu bit vazne u vasim odlukama, a mozda ih niste uzeli u obzir ;)
By OT
#2489 Josh Smith je izbačen sa treninga i prema riječima trenera Hawksa Larry Drew-a došlo je do fizičkog sukoba između Josha Smitha i Al Horforda tačan razlog ekipa nije navela ali također trener Drew izjavio da je nakon incidenta sazvan hitan sastanak sa GM Ferryem i rukovodstvom kluba kako bi se stalo u kraj Smithu koji več mjesecima provodi svoju samovolju.Koliko sam ja pratio,a pratio sam dosta situaciju oko Horforda i Smitha jer se još u aprilu prošle godine pisalo o tome kako Boston cilja na jednog od ove dvojice ali Danny Ferry je pokušao da smiri situaciju i zadrži i Smitha i Horforda kao što je poznato nije Joe Johnsona koji je otišao i upravo je odlazak Johnson-a bio okidač za nezadovoljstvo ove dvojica.I Horford i Smith su svjesni da u Atlanti neče nikada ništa osvojiti godine im prolaze i jednostavne žele da idu ali ih je Ferry dobro preveslao obečavši dovesti Howarda.Naravno za dovođenje Howarda nije bilo šanse,onda im je redao laž jednu za drugom da bi poslije Božića nakon što je Smith otvoreno tražio traid Horford sjevnu na njega i od tada su ova dvojica na ratnoj nozi.Puno je toga oko Atlante ali sam ja smatrao da su t profesionalci koji zarađuju masne pare i da će sve en suglasice ostaviti van terena.Međutim košarka je igra timske hemije i toga u Atlanti više nema tako da je Brooklyn večeras u dosta dobroj poziciji da ostvari pobjedu broj 8 u nizu.Također od dolaska Lou Williamsa stvari su se zakuhale i na PG jer je doist Jeff Teague igrao odlično ali Ferry je počeo da izmišlja toplu vodu i obilo mu se u glavu.Meni je drago što se ovako kolju možemo uzeti fino pare večeras na Netsima,a i moj Boston bi mogao konačno da dobije kvalitetnog igrača ispod 30 godina :D
By kokodril
Matya said

I jos jedan par od mene danas Oklahoma- Denver OVER 209,5 http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

po meni je logičnije samo oklahoma 108,5 over,tesko mogu zamislit varijantu u kojoj denver vuče utakmicu u over
denver nakon sinćnjeg produžetka a uz to i u gostima gdje je mnogo lošiji nego kući,može odigart samo lošije
over na utakmicu gdje oklahoma ne prelazi 108 znacio bi 102 za denver i neizvjesnu utakmicu ,po meni je to jednosmjerna utakmica i čista pobjeda oklahome
By OT
kokodril said

Matya said

I jos jedan par od mene danas Oklahoma- Denver OVER 209,5 http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

po meni je logičnije samo oklahoma 108,5 over,tesko mogu zamislit varijantu u kojoj denver vuče utakmicu u over
denver nakon sinćnjeg produžetka a uz to i u gostima gdje je mnogo lošiji nego kući,može odigart samo lošije
over na utakmicu gdje oklahoma ne prelazi 108 znacio bi 102 za denver i neizvjesnu utakmicu ,po meni je to jednosmjerna utakmica i čista pobjeda oklahome

Sve sam napisao u analizi igram večeras na OKC iz mnogo razloga i domaći teren i sve ali gledano sa pozicije match up-a OKC je bolja na svim pozicijama..

evo još dva para od mene u temi OT :D
http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/ot/#p2491
By mjordan23
#2493 malo razmisljam za boozera, mozda treba bit oprezan s onim overom, jer ako ne budu igrali ni lowry, ni anderson, ni calderon, onda bi to mogao bit blowout lagani, i mogli bi ih ostavit na manje poena nego nekidan atlantu. ja cu cekat konacne vijesti o tim igracima i tek onda odlucit.
moguca zamjena bi mi mogao bit parker 20,5 over iz vec navedenih razloga, iako mislim da cu se drzat boozera ako budu igrala 2 od ova 3 upitna. moguca i mozda bolja zamjena je i cista 2 na chicago ako nijedan ne bude igrao, samo mi treba 1,85, a na chicago nije toliko, a vjerovatno ce bit jos manji iste sekunde ako jave da nijedan od njih ne igra.