mjordan23 said
soxx said
canca said
Sta mislite za Parkera over , nema Ginobilija veceras a Duncan ce voditi veliku bitku sa Randolphom i Gasolom dole
ja ga stavljam uglavnom na neki tiket..
Prosjek u prosla 2 meca protiv memphisa mu je 30 poena.
ove godine im je u obje utakmice zabio tocno 30 poena, ali su u obje bili produzeci, prije produzetaka je u jednoj imao 27, u drugoj 22 poena. znam, opet su oba overa, ali ovih 22 je 1 kos iznad margine. teska ce bit bitka pod kosem pa i ja smatram da ce parker ipak opet u over, ali eto, morao sam vam napisat da se zna tocno kako stoje stvari. to je djelomicno odgovor i nekome tko je pitao da li da stavi velik ulog na SAS. memphis je dobra ekipa koja igra cvrstu obranu i u obje utakmice ove sezone su igrali x sa SAS-om, a danas jos nema ginobilija, tako da bih ja bio oprezan s ovim. ne znam kako ce proci, sam odluci, samo sam htio dat informacije koje znam a koje ti mogu pomoci u odluci. sretno
Ma nikad nista nije bilo sigurno.. Mene je obarala oklahma protiv polovicnog washingtona prije par dana tj nije im bilo pola ekipe a opet pobjede thundere.. Nikad nista nije bilo sigurno..
mhkladionicar said
http://www.rotoworld.com/player/nba/1057/josh-smith evo procitaj
e nisam ni gledao ovdje , gledao na donbestu , ty.
soxx said
mjordan23 said
soxx said
canca said
Sta mislite za Parkera over , nema Ginobilija veceras a Duncan ce voditi veliku bitku sa Randolphom i Gasolom dole
ja ga stavljam uglavnom na neki tiket..
Prosjek u prosla 2 meca protiv memphisa mu je 30 poena.
ove godine im je u obje utakmice zabio tocno 30 poena, ali su u obje bili produzeci, prije produzetaka je u jednoj imao 27, u drugoj 22 poena. znam, opet su oba overa, ali ovih 22 je 1 kos iznad margine. teska ce bit bitka pod kosem pa i ja smatram da ce parker ipak opet u over, ali eto, morao sam vam napisat da se zna tocno kako stoje stvari. to je djelomicno odgovor i nekome tko je pitao da li da stavi velik ulog na SAS. memphis je dobra ekipa koja igra cvrstu obranu i u obje utakmice ove sezone su igrali x sa SAS-om, a danas jos nema ginobilija, tako da bih ja bio oprezan s ovim. ne znam kako ce proci, sam odluci, samo sam htio dat informacije koje znam a koje ti mogu pomoci u odluci. sretno
Ma nikad nista nije bilo sigurno.. Mene je obarala oklahma protiv polovicnog washingtona prije par dana tj nije im bilo pola ekipe a opet pobjede thundere.. Nikad nista nije bilo sigurno..
normalno da nista nije sigurno. nitko ne moze garantirat prolaz ijednog svog para, mozes samo dat sve od sebe u praćenju pa onda i u analizama, a onda ipak na kraju krajeva sve ovisi o tom igracu ili momcadi. nemoj mislit da sam nesta proturjecio ili kritizirao, nego kao sto sam gore napisao, napisao sam neke informacije koje mozda mogu bit vazne u vasim odlukama, a mozda ih niste uzeli u obzir
Matya said
I jos jedan par od mene danas Oklahoma- Denver OVER 209,5
po meni je logičnije samo oklahoma 108,5 over,tesko mogu zamislit varijantu u kojoj denver vuče utakmicu u over
denver nakon sinćnjeg produžetka a uz to i u gostima gdje je mnogo lošiji nego kući,može odigart samo lošije
over na utakmicu gdje oklahoma ne prelazi 108 znacio bi 102 za denver i neizvjesnu utakmicu ,po meni je to jednosmjerna utakmica i čista pobjeda oklahome
kokodril said
Matya said
I jos jedan par od mene danas Oklahoma- Denver OVER 209,5
po meni je logičnije samo oklahoma 108,5 over,tesko mogu zamislit varijantu u kojoj denver vuče utakmicu u over
denver nakon sinćnjeg produžetka a uz to i u gostima gdje je mnogo lošiji nego kući,može odigart samo lošije
over na utakmicu gdje oklahoma ne prelazi 108 znacio bi 102 za denver i neizvjesnu utakmicu ,po meni je to jednosmjerna utakmica i čista pobjeda oklahome
Sve sam napisao u analizi igram večeras na OKC iz mnogo razloga i domaći teren i sve ali gledano sa pozicije match up-a OKC je bolja na svim pozicijama..
evo još dva para od mene u temi OT
http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/ot/#p2491
moguca zamjena bi mi mogao bit parker 20,5 over iz vec navedenih razloga, iako mislim da cu se drzat boozera ako budu igrala 2 od ova 3 upitna. moguca i mozda bolja zamjena je i cista 2 na chicago ako nijedan ne bude igrao, samo mi treba 1,85, a na chicago nije toliko, a vjerovatno ce bit jos manji iste sekunde ako jave da nijedan od njih ne igra.