- 17 Jan 2013, 05:37
Danas igram dva listića za veći ulog.
Počinjem od prvog a to je Boston, Oklahoma, Portland 1, da neće Netsi izgubiti sa većim hendikepom -9,5 te Chicago x2.
Boston se apsolutno digao i po meni su jedni od contendera za vrh istoka jer ekipa je homogena, defanzivno stoje sjajno sa terijerima bradlyem i leeyem. Green je definitivno all-star potencijal a sullinger je donio skok koji dosad nisu imali. Sa "starcima" i rondom čine odličnu ekipu i smatram da NOH bez obzira na neke dobre igre nema velike šanse. Oklahoma je vanserijska ove godine i nema tog igrača koji može zaustaviti Duranta. Denver je imao sinoć tešku utakmicu ne vidim po čemu bi oni ovo danas dobili. U svakom matcupu je Oklahoma bolja a jedini koji bi mogao recimo zaustaviti Duranta, Igoudala nije na obrambenoj razini kao u Phili.
Portland igram jer Irving ne može sam vući ekipu. Liliard je dobar obrambeni igrač i neće se Kyrie baš naigrati. Tu su dakako Aldridge kojemu odsustvom Varejaoa tako da vidim tu čak i njega preko uz nekih 8-10 razlike za Portland. Netse ne želim obrazlagati pretjerano jer je sve već rečeno. loša kemija u ekipi Atlante, nema Smitha, 7 pobjeda Netsa zaredom. Dvojka vjerojatno ali i hendikep mi je dovoljan. Za kraj Chicago, odlični obrambeno, jači roster i zdravija ekipa. Meni dosta za x2.
Boston(ki)-NewOrlea1,25 1
OklahomC(ki)-Denver1,25 1
Portland(ki)-Clevelan1,30 1
Atlanta(h-9,5)-BrookNets1,30 2
Toronto-Chicago Bulls1,50 X2
Drugi listić igram triple.
Mayo 16,5 više
Wade 20,5 više
Westbrook 24,5 više
Mayo voli igru protiv ekipa koje igraju run and gun košarku. Reket rocketsa je solidno popunjen a pošto loše brane šut sa distance vidim veliki prostor za Maya. Prošlu utakmicu ih je natovario i neće biti baš kao zadnji put ali negdje oko 20 ga ja vidim. Wade oma lošeg čuvara Thompsona i neke lošije itakmice u zadnje vrijeme i više na osjećaj igram da će ovdje biti dosta koševa a uz to i njegovu solidnu partiju. Westbrooka inače ne volim igrati pogotovo uz ovakvu veliku granicu ali mislim da je za njega Lawson mala igračka i da će danas silovati reket te ga očekujem na 30-tak poena.
Eto prvi listić mi je malo sigurniji, drugi više na osjećaj pa sretno svima.