4 utakmice na rasporedu danas
4 utakmice na rasporedu danas
MvP39 said
Ako je netko jucer pogodio listic sa 3 ili vise parova samo NBA, a da nije OT, svaka mu cast. Pokupio sam parove sa foruma i stavio ih na jedan listic za sitne pare i sve je popadalo. I sta god sam ja mislio da ce proc palo je, tako da… Uzasna vecer, valjda ce danas bit bolje. Danas igram na 2 teska centra, pogledajte u mojoj temi http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539
dark_eye said
MvP39 said
Ako je netko jucer pogodio listic sa 3 ili vise parova samo NBA, a da nije OT, svaka mu cast. Pokupio sam parove sa foruma i stavio ih na jedan listic za sitne pare i sve je popadalo. I sta god sam ja mislio da ce proc palo je, tako da… Uzasna vecer, valjda ce danas bit bolje. Danas igram na 2 teska centra, pogledajte u mojoj temi http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539
Pau Gasol's expected return from a concussion should give Los Angeles a boost as it tries to win three straight for the first time in over three weeks Thursday night in a much-anticipated showdown against LeBron James and visiting Miami.
celavi_stvor said
-9,5/LA Lakers-Miami 2 @ 1.25
-7,5/Phoenix-Milwaukee 2 @ 1.25
Detroit-New York X2 @ 1.30
@ 2.03
Za sada samo ovaj tiket... ove opcije sa hendikepima su mi nekako najsigurnije za večeras... Na Lakerse i Miami se nikako ne volim kladiti jer me uvijek izmasakriraju svojim glupostima... Biće teško na usijanom terenu LA-a.. Vjerovatno se u ekipu vraća Gasol... Mada Lakersi mogu i bez njega.. Kobe i LeBron će biti napaljeni do daske.. Mislim da nema šanse da Miami izgubi sa 10 razlike ovu tekmu... igraće se poen za poen i nebi me iznenadilo ako Miami dobije... Ovaj duel je uvije težak sa jakim odbranama i sa malo koševa, tako da se može odigrati i under koševa... Druga tekma nešto slično.. Ne volim ovaj Phoenix i velike šanse za pobjedu dajem fantastičnoj dvojici Ellisu i Jenningsu... dvojica igrača koja su u sanju uništititi i napraviti pometnju svakoj odbrambenoj ekipi...
i za kraj igram na Knickse... koji su kompletnija i bolje ekipa u svim segmentima igre od Pistonsa... iako Pistonsi solidno igraju u posljednje vrijeme, ali ne vjerujem da imaju šanse protiv Mella i ekipe... Knicksi su dobila zadnja 4 od ukupno 5 mečeva.. Mozda je ovo najslabiji par jer je Detroit već dvije tekme za redom izgubio na svom terenu.. Ali ako su ih mogli dobiti Utah i Charlotte zasto nebi i Knicksi...
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]