Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#2540 Uff kako me jučer broklyn rušio, za stvarno lijepe novce, na glavnom i na još dva narodna CryCry Igrali su utakmicu sa nevjerojatnim statističkim brojkama, ma svemirskim...

4 utakmice na rasporedu danas
By MvP39
#2542 Ako je netko jucer pogodio listic sa 3 ili vise parova samo NBA, a da nije OT, svaka mu cast. Pokupio sam parove sa foruma i stavio ih na jedan listic za sitne pare i sve je popadalo. I sta god sam ja mislio da ce proc palo je, tako da… Uzasna vecer, valjda ce danas bit bolje. Danas igram na 2 teska centra, pogledajte u mojoj temi http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539
By dark_eye
MvP39 said

Ako je netko jucer pogodio listic sa 3 ili vise parova samo NBA, a da nije OT, svaka mu cast. Pokupio sam parove sa foruma i stavio ih na jedan listic za sitne pare i sve je popadalo. I sta god sam ja mislio da ce proc palo je, tako da… Uzasna vecer, valjda ce danas bit bolje. Danas igram na 2 teska centra, pogledajte u mojoj temi http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539

Pau Gasol's expected return from a concussion should give Los Angeles a boost as it tries to win three straight for the first time in over three weeks Thursday night in a much-anticipated showdown against LeBron James and visiting Miami.
By MvP39
dark_eye said

MvP39 said

Ako je netko jucer pogodio listic sa 3 ili vise parova samo NBA, a da nije OT, svaka mu cast. Pokupio sam parove sa foruma i stavio ih na jedan listic za sitne pare i sve je popadalo. I sta god sam ja mislio da ce proc palo je, tako da… Uzasna vecer, valjda ce danas bit bolje. Danas igram na 2 teska centra, pogledajte u mojoj temi http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539

Pau Gasol's expected return from a concussion should give Los Angeles a boost as it tries to win three straight for the first time in over three weeks Thursday night in a much-anticipated showdown against LeBron James and visiting Miami.

a jbt, eto dok nisam odigrao stignem promjenit tip :D hvala na informaciji :)
By MvP39
#2546 eto uredio sam temu necu vise mjenjat nista bez obzira kakva informacija izasla http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2539
sretno svima :)
By Dzeva Melo
#2548 Admine i ostali clanovi imam jedan dobar prijedlog takodjer. Posto si vec otvorio nekim posebna mjesta za stavljanje njihovih tipova, mogao bi zajedno sa jos njih nekoliko, najboljih sa foruma, svaki dan objaviti tiket, ili vise tiketa koji biste zajedno sastavili, posle zajednickih analiza, pai po mogucnosti objavili koliki bi moglo da se stavi na to..kao neka vrsta sigurnosti.
By celavi_stvor
#2554 -9,5/LA Lakers-Miami 2 @ 1.25
-7,5/Phoenix-Milwaukee 2 @ 1.25
Detroit-New York X2 @ 1.30
@ 2.03

Za sada samo ovaj tiket... ove opcije sa hendikepima su mi nekako najsigurnije za večeras... Na Lakerse i Miami se nikako ne volim kladiti jer me uvijek izmasakriraju svojim glupostima... Biće teško na usijanom terenu LA-a.. Vjerovatno se u ekipu vraća Gasol... Mada Lakersi mogu i bez njega.. Kobe i LeBron će biti napaljeni do daske.. Mislim da nema šanse da Miami izgubi sa 10 razlike ovu tekmu... igraće se poen za poen i nebi me iznenadilo ako Miami dobije... Ovaj duel je uvije težak sa jakim odbranama i sa malo koševa, tako da se može odigrati i under koševa... Druga tekma nešto slično.. Ne volim ovaj Phoenix i velike šanse za pobjedu dajem fantastičnoj dvojici Ellisu i Jenningsu... dvojica igrača koja su u sanju uništititi i napraviti pometnju svakoj odbrambenoj ekipi...
i za kraj igram na Knickse... koji su kompletnija i bolje ekipa u svim segmentima igre od Pistonsa... iako Pistonsi solidno igraju u posljednje vrijeme, ali ne vjerujem da imaju šanse protiv Mella i ekipe... Knicksi su dobila zadnja 4 od ukupno 5 mečeva.. Mozda je ovo najslabiji par jer je Detroit već dvije tekme za redom izgubio na svom terenu.. Ali ako su ih mogli dobiti Utah i Charlotte zasto nebi i Knicksi...
By soxx
#2557 Lakers - Miami 206,5 UNDER
zadnji put prebacili 206 poena 2009 godine.
zadnje cetiri utakmice prosjek im 179,75 poena po utakmici sto je nekih 27 poena ispod granice
By livadarka
celavi_stvor said

-9,5/LA Lakers-Miami 2 @ 1.25
-7,5/Phoenix-Milwaukee 2 @ 1.25
Detroit-New York X2 @ 1.30
@ 2.03

Za sada samo ovaj tiket... ove opcije sa hendikepima su mi nekako najsigurnije za večeras... Na Lakerse i Miami se nikako ne volim kladiti jer me uvijek izmasakriraju svojim glupostima... Biće teško na usijanom terenu LA-a.. Vjerovatno se u ekipu vraća Gasol... Mada Lakersi mogu i bez njega.. Kobe i LeBron će biti napaljeni do daske.. Mislim da nema šanse da Miami izgubi sa 10 razlike ovu tekmu... igraće se poen za poen i nebi me iznenadilo ako Miami dobije... Ovaj duel je uvije težak sa jakim odbranama i sa malo koševa, tako da se može odigrati i under koševa... Druga tekma nešto slično.. Ne volim ovaj Phoenix i velike šanse za pobjedu dajem fantastičnoj dvojici Ellisu i Jenningsu... dvojica igrača koja su u sanju uništititi i napraviti pometnju svakoj odbrambenoj ekipi...
i za kraj igram na Knickse... koji su kompletnija i bolje ekipa u svim segmentima igre od Pistonsa... iako Pistonsi solidno igraju u posljednje vrijeme, ali ne vjerujem da imaju šanse protiv Mella i ekipe... Knicksi su dobila zadnja 4 od ukupno 5 mečeva.. Mozda je ovo najslabiji par jer je Detroit već dvije tekme za redom izgubio na svom terenu.. Ali ako su ih mogli dobiti Utah i Charlotte zasto nebi i Knicksi...

DETROIT I NEW YORK TI IGRAJU U LONDONU Cool