Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
celavi_stvor said

-9,5/LA Lakers-Miami 2 @ 1.25
-7,5/Phoenix-Milwaukee 2 @ 1.25
Detroit-New York X2 @ 1.30
@ 2.03

Za sada samo ovaj tiket... ove opcije sa hendikepima su mi nekako najsigurnije za večeras... Na Lakerse i Miami se nikako ne volim kladiti jer me uvijek izmasakriraju svojim glupostima... Biće teško na usijanom terenu LA-a.. Vjerovatno se u ekipu vraća Gasol... Mada Lakersi mogu i bez njega.. Kobe i LeBron će biti napaljeni do daske.. Mislim da nema šanse da Miami izgubi sa 10 razlike ovu tekmu... igraće se poen za poen i nebi me iznenadilo ako Miami dobije... Ovaj duel je uvije težak sa jakim odbranama i sa malo koševa, tako da se može odigrati i under koševa... Druga tekma nešto slično.. Ne volim ovaj Phoenix i velike šanse za pobjedu dajem fantastičnoj dvojici Ellisu i Jenningsu... dvojica igrača koja su u sanju uništititi i napraviti pometnju svakoj odbrambenoj ekipi...
i za kraj igram na Knickse... koji su kompletnija i bolje ekipa u svim segmentima igre od Pistonsa... iako Pistonsi solidno igraju u posljednje vrijeme, ali ne vjerujem da imaju šanse protiv Mella i ekipe... Knicksi su dobila zadnja 4 od ukupno 5 mečeva.. Mozda je ovo najslabiji par jer je Detroit već dvije tekme za redom izgubio na svom terenu.. Ali ako su ih mogli dobiti Utah i Charlotte zasto nebi i Knicksi...

like taking candy from a baby Cool Laugh Smile Wink
By MvP39
bedblueboys said

New York je razbio Detroita WIN
Miami dobio i manje poena WIN
MIlwaukee-2 WIN
Klipersi-2 WIN

GOSPODO kome smeta moje" hvalenje" molio bih vas zaobicite ovaj post,jer dosta je bilo juce polemike na onaj post s kojim sam pokazao samo prolaznost mog tiketa isto kao i danas, "gospodine","MVP 39" i" mhkladionicar"

Objasni ti meni šta me prozivaš koji kurac, ako mi imas nešta reč reci mi, nemoj me prozivat iz meni nepoznatog razloga !!!
By celavi_stvor
MvP39 said

bedblueboys said

New York je razbio Detroita WIN
Miami dobio i manje poena WIN
MIlwaukee-2 WIN
Klipersi-2 WIN

GOSPODO kome smeta moje" hvalenje" molio bih vas zaobicite ovaj post,jer dosta je bilo juce polemike na onaj post s kojim sam pokazao samo prolaznost mog tiketa isto kao i danas, "gospodine","MVP 39" i" mhkladionicar"

Objasni ti meni šta me prozivaš koji kurac, ako mi imas nešta reč reci mi, nemoj me prozivat iz meni nepoznatog razloga !!!

Ljudi.... gospodo..... kladioničari....
nemojte bezveze pljuvanja i psovki po forumu... svi smo ljuti kad padnemo a to nije razlog da pljujemo jedni druge.... nije to fino...
By MvP39
celavi_stvor said

nemojte bezveze pljuvanja i psovki po forumu... svi smo ljuti kad padnemo a to nije razlog da pljujemo jedni druge.... nije to fino...

Nije problem u tome sto sam pao. Lik me već 3. put proziva na forumu, iz neznam kojeg razloga, i nije mi u stanju reć zašto me proziva, normalno da ću psovat.
By iggidala
iggidala said

Detroit-New York Knicks 1,45 2
Minnesot-L.A.Clippers 1,45 2
LALa/Miam(103,5)-LALakers 1,85 manje
LALa/Miam(102,5)-Miami 1,85 manje
7 kvota

Lagani prolaz, neznam sta ostali izmisljaju parove , svako razlicito uzima. Bit je da da se na istom razmisljanju slozimo sto se tice para, te naravno da je veca prolaznost ako ljudi isto misle,ovako svako svoga igraca i na cemu si onda ?? Nicemu . Kad je ovo bilo ko naruceno a kvota poklonjena.
By celavi_stvor
MvP39 said

celavi_stvor said

Nije problem u tome sto sam pao. Lik me već 3. put proziva na forumu, iz neznam kojeg razloga, i nije mi u stanju reć zašto me proziva, normalno da ću psovat.

Imaš gore PP... pa napiši čovjeku pohvalu ili kritiku... a nemojte baljezgati po forumu... bezveze ćeš dobiti ban...
isto tako govorim i za svakog drugog ko god prostači po forumu...
By MvP39
celavi_stvor said

Imaš gore PP... pa napiši čovjeku pohvalu ili kritiku... a nemojte baljezgati po forumu... bezveze ćeš dobiti ban...
isto tako govorim i za svakog drugog ko god prostači po forumu...

On je prvi poceo baljezgat po forumu, nisam mu ja nista napravio. Pogledaj post iznad mene od mhkladionicar, takoder nista ne kuzi. Al glavno da nas ovaj proziva vec 3. put -.-
By bedblueboys
#2653 ovako MVP39 i MH Kladionicar.znaci da razjasnimo,i da nema vise zabune

Objavio sam dobitan tiket i nikoga od vas nisam prozvao.vi ste poceli da me prozivate,kako sam jedno dobio ,ovo ,ono,i sad se hvalimkao neki klinac, kao drugi da ne postiraju dobitne tikete,ali njima niko nista.Sve je pocelo od vas,inace zasto bih vas prozvao ako niste se umesali.Dovoljno je bio samo da procitate i da produzite dalje,ili uopste ne procitati.Jel vam smetaju moje tikete sto objavljujem.Ako vam smetaju pisite mi u inbox i necu vise.to je to.niti sam prvi poceo niti imam ivakvu nameru.Sad me slobodno banujte,bar znam da sam rekao istinu za ovaj mali nesporazum.