Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By under
#26404 Evo konačno je Skrill riješio problem i odblokirao mi račun, trebao sam napraviti verifikaciju osobne, a naravno nisu nista javili nego samo zablokirali račun, nakon 5 dana pisanja mailova, dobio sam odgovor da trebam poslati osobnu, i onda još 3 dana čekati i evo konačno su mi odblokirali račun...

Imam jedno pitanje, tražim kladionicu koja ima tzv. velike hendikepe, tipa kao što u hrvatskoj imaju lokalne klade, npr danas cleveland redovna margina je -6,5, a ima li koja online klada da ima recimo hendi -15, našao sam unibet oni recimo nude -14,5 po @4,00, ali ne primaju uplate preko skrilla...

Znam da Marathon ima ali oni imaju možemo reći malo veći hendi, to jest nude -10,5 po @2,40

Hvala unaprijed na odgovorima...
By NBA Knight
#26421 odlično, i @glava111 se neki dan javio da je uspio sve riješiti sa skrillom.

Što se tiče kladionice s najboljim hendikepima,

onima koje ti tražiš da idu do koefa 4.00, posjeti bet365 > LINK
By prefontaine
#26444 moze li netko tko ima marathonbet provjeriti jel mu nudi uplatu preko skrilla? meni nudi samo preko kartice ili bank transfer, a htio sam s jedne kladionice prebaciti na skrill, pa sa skrilla na marathon, al eto, tu opciju mi uopce ne nudi

i koliko treba da mi s kladionice, u ovom slucaju favbet, legne lova na skrill? hvala
By glava111
prefontaine said
moze li netko tko ima marathonbet provjeriti jel mu nudi uplatu preko skrilla? meni nudi samo preko kartice ili bank transfer, a htio sam s jedne kladionice prebaciti na skrill, pa sa skrilla na marathon, al eto, tu opciju mi uopce ne nudi

i koliko treba da mi s kladionice, u ovom slucaju favbet, legne lova na skrill? hvala

Ja mogu

A ne dugo,5-20 minuta

Al pise da od 1-3 sata..
By radnaskela
#26720 Pozdrav,

dakle, ako sam dobro shvatio, od svih nehrvatskih kladionica najbolje su wwin (blokiraju kod prve uplate od 10€) i marathon (nema uplate preko skrilla) i favbet koji svako malo padne..
Ima li netko prijedlog online kladionice u kojoj nema poreza, može uplata preko skrilla i imaju veliku ponudu s "normalnim" kvotama i koeficijentima? 
Hvala!
By Master Yoda
#26724 otkad to marathon nema uplatu ili isplatu preko skrilla???

postoji opcija ako ste prije uplaćivali s nekog drugog izvora da vam ne daju uplatu preko skrilla dok god nemate na računu nula eura. tek onda možete promijenit izvor plaćanja. ja inače svaki dan uplaćujem i isplaćujem tamo preko skrilla. ništa drugo ni ne koristim
By prefontaine
#26733 dobro jesu li ovi iz favbeta normalni? jel se itko jucer kladio na igrace kod njih, i kad, obzirom da do 22:30 igraca nije ni bilo u ponudi, a iza toga nisam bio u mogucnosti biti na internetu. nema smisla govorit da bi mi double lagano prosao...
By NBA Knight
#26736 @glava111 nisam razumio najbolje tko ti je blokirao račun, skrill ili?

@prefontaine slažem se, ne znam koji k izvode u zadnje vrijeme, definitivno prekasno stavljaju ponudu, na početku sezone pa praktički do nove godine ponuda je uredno stajala na vrijeme tamo, a sad moraš čekati nekad i do 11. U jednu ruku to je katastrofa jer nije user friendly da se toliko čeka, ali nekad se također znalo desiti da neki igrač na kojeg se trpa i na kojeg je po svim kladama pao koef na 1,70 ili manje na favbetu navečer izlazi svjež s koefom 1,90. Istina, ne drži dugo 1,90 ali na kratko se može uzet dobra ponuda. Eto to je jedna jedina dobra stvar koja izađe iz toga...

U svakom slučaju, po mom mišljenju ponuda bi trebala stajat bar u 7-8, a ne ovako da refresham cijelu večer... ja ću ih probati kontaktirati što misle o tome pa vas izvjestim ovdje.