Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
mhkladionicar said

zaista ko ima soccer kladionicu neka se kladi u njoj granice su male

recimo kirilenko je 13.5

parker 19.5

D.Lee 19.5

Boozer 16.5

i to se treba iskoristiti http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif nazalost kod mene je nema :/

u totalu trebaju svi zajedno trebaju zabit 7 poena manje nego u ss
u kojoj državi je ta klada
By comi
#2698 Ubuduće znam, sjest ću u auto i napravit 40 km ako bude bilo potrebe, hehe
By dr.Mas
mhkladionicar said

koliko sam cuo samo u srbiji ima ta klada :/

i ja sam nedavno saznao za nju od jednog clana pa sad redovno obilazim.. Samo je u Srbiji mislim..
By stephen dedalus
#2700 Prođoše ove moje dvije prognoze opet. Gay ispod 18,5 i Spusi kp2. I dalje sam stoprocentan ovdje :D Zato sam pao na bruku ostalih tiketa na Hjustonu i Hardenu, okuražile me ovdašnje preporuke, pa sam ih trpo na sve živo, potpuno ignorišuši formu i umor nakon pretrpanog rasporeda Hjustona koji ima ovih dana. Bespotrebno sam ih forsirao i upropastio mnogo dobrih tiketa na kojima sam imao i Nju Orleans preko 96,5 i h2 na GS i još nekih što su u toku. Više nikad ne forsirat jedan par na više listića, pa makar iigrala Oklahoma protiv Šarlota.
By OT
#2701 Konačno smo nazad :D .. Meni je vikend bio uspjesan do sada,u petak sam imao spremne analize za Ronda i Hollidaya over ali forum nikako da proradi..Prošli i jedan i drugi i to super lako..

Sinoć kasno iz grada došao da stavim parove koje sam igrao,opet nije loše prošao Ellis under,Prošao Boozer Under,Cousins under i Lillard over bilo dosta da se ulog vrati jer me je Houston zaklao ko kurbana..Gledao sam utakmicu i kako su sudije za 8 min Ašiku nakucale 5 ličnih to je bruka bila živa ja onako loše suđenje nisam ni u BH Ligi gledao KATASTROFA!! Minesota nek sudijama spomenik digne jer nikako drugačije nisu ni mogli da pobjede.Pored faula Ašiku koje su svirali i zato što je Omer uzeo loptu prvo lijevom a ne desnom rukom ili što mu je jedna obrva bila viša od druge sudije su tolerisale i pravi balet na lijepom plavom Dunavu jebo Gsele Bundchen i njenu šetnju po pisti kako Barea i Ridnauer šetaju ja mislim da će ih Armani uzet za sljedeću reviju.
By euskal
#2702 nazalost ukazao se Jefferson i opet ostao suhog kurcaCry,bas me zanima do kad ce vise taj j.... par zajebavat,oprostite na rijecniku malo sam pospan s obzirom na lijeganje u 5hWink,ali Kirilenko je zato prosao ko od sale i valjda ga je netko ispratioSmile.
By hrvoNBA
#2704 katastrofa vecer...
ja cu vcrs oplest
Durant 30,5 over
Bryant 30,5 over
i
gospodina R.Westbrook-a 24,5 over
By mhkladionicar
#2706 zaista ko ima soccer kladionicu neka se kladi u njoj granice su male
recimo kirilenko je 13.5
parker 19.5
D.Lee 19.5