Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By tininho
#27325 ja danas idem sa max ulogom na jedan par

+9 Unicaja - CSKA - 2 SS 1.85
+15 Unijcaja - CSKA - 2 SS 3.30 HL

Na prvi pick jako, a drugi jednostavno moram probati. Danas za Unicaju ne igraju Toolson, Granger, Vasileiadis i Stefansoon. Jedini play im je Markovic. CSKA danas u najjacem sastavu.Ocito Unicaji ova utakmica i nije toliko bitna. Kada nabrojimo igrace kao Weems koji se vratio i igra odlicno, Kaun pod kosem kojega mijenja Hynes, vratio se i Hrjapa, De colo, i glavni razlog danas slavljenik Teodosic koji ce na rodendan sigurno odigrati odlicno. Sve u svemu ne vidim kako b momcad Unicaje moze parirati prvim favoritima Eurolige
Last edited by tininho on 19 Mar 2015, 15:30, edited 1 time in total.
By Phil_Luck
tininho wrote:ja danas idem sa max ulogom na jedan par

+1 Unijcaja - CSKA - 2 SS 3.30 HL

Na prvi pick jako, a drugi jednostavno moram probati. Danas za Unicaju ne igraju Toolson, Granger, Vasileiadis i Stefansoon. Jedini play im je Markovic. CSKA danas u najjacem sastavu.Ocito Unicaji ova utakmica i nije toliko bitna. Kada nabrojimo igrace kao Weems koji se vratio i igra odlicno, Kaun pod kosem kojega mijenja Hynes, vratio se i Hrjapa, De colo, i glavni razlog danas slavljenik Teodosic koji ce na rodendan sigurno odigrati odlicno. Sve u svemu ne vidim kako b momcad Unicaje moze parirati prvim favoritima Eurolige

ovo drugo ti je h2 na veci hendikep predpostavljam?
By Dynamite
Phil_Luck wrote:Jon Stefansson, Jayson Granger and Ryan Toolson won't be avilable against CSKA Moscow
neko ideju sta uzeti iz Unikahe?

Kuzminskas probably
By tininho
Phil_Luck wrote:
tininho wrote:ja danas idem sa max ulogom na jedan par

+1 Unijcaja - CSKA - 2 SS 3.30 HL

ovo drugo ti je h2 na veci hendikep predpostavljam?

je, moram editirati. jednostavno moram probat 15.5 na cska jer stvarno mislim da ce bit oko 20 razlike