Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By vaki
tininho wrote:
vaki wrote:Hezonja 6,5+ Banic 8,5+ Micov 9,5+ B.Randle 9,5+ Jankunas 9,5+ mozzart objasnjenje kasnije,nemam vremena

zasto? meni su micov i banic za under danas i to debeli. micov je proslu u euroligi igrao 20 min i to doma tako da ne znam zasto bi danas vise. ispali su, valjda ih je 8 u rotaciji i moraju se cuvat od ozljeda. a banic je zadnju igrao valjda 15 minuta i spustili su mu dvije lopte. ostalo je pokupio u skoku i ostao na 5 poena. drugo pol je igrao 3 minute. a hezonja je tipican lutrija igrac

Zajebo sam se za Hezonju samo....igra 8-9 min...drvo obicno.....BANIC I MICOV najjaci fixevi danas....Kad bi pratio evroligu video bi i zasto.....mrzelo me danas da pisem,nisam imao vremena ali sutra cu objasniti....randle 8 kosa jbg...jankunas ocajan vcrs u sutu jbg
By Mister25
Mister25 wrote:M.Bjelica over 8,5 (1,90)

Ivkovic je izjavio da su Lasme i Krstic povredjeni pa ocekujem vecu minutazu za Bjelicu.Ima dobar sut sa distance, zna da udje u seriju poena. Nizhny nije poznat po dobroj odbrani.

M.Kuzminskas over 10,5 (1,75)

Znate sve izostanke u Unicaji i zbog toga igram ovo.

Javtokas over 5,5 (1,90)

Jedini izbor na poziciji 5 veceras u Zalgirisu. Sofo je supalj u odbrani.

Sta da vam kazem ljudi,nadam se da ste ispratili. :D
By tininho
tininho wrote:ja danas idem sa max ulogom na jedan par

+9 Unicaja - CSKA - 2 SS 1.85
+15 Unijcaja - CSKA - 2 SS 3.30 HL

Na prvi pick jako, a drugi jednostavno moram probati. Danas za Unicaju ne igraju Toolson, Granger, Vasileiadis i Stefansoon. Jedini play im je Markovic. CSKA danas u najjacem sastavu.Ocito Unicaji ova utakmica i nije toliko bitna. Kada nabrojimo igrace kao Weems koji se vratio i igra odlicno, Kaun pod kosem kojega mijenja Hynes, vratio se i Hrjapa, De colo, i glavni razlog danas slavljenik Teodosic koji ce na rodendan sigurno odigrati odlicno. Sve u svemu ne vidim kako b momcad Unicaje moze parirati prvim favoritima Eurolige

Pljackaaaaaaa!!!!
By tininho
vaki wrote:
tininho wrote:
vaki wrote:Hezonja 6,5+ Banic 8,5+ Micov 9,5+ B.Randle 9,5+ Jankunas 9,5+ mozzart objasnjenje kasnije,nemam vremena

zasto? meni su micov i banic za under danas i to debeli. micov je proslu u euroligi igrao 20 min i to doma tako da ne znam zasto bi danas vise. ispali su, valjda ih je 8 u rotaciji i moraju se cuvat od ozljeda. a banic je zadnju igrao valjda 15 minuta i spustili su mu dvije lopte. ostalo je pokupio u skoku i ostao na 5 poena. drugo pol je igrao 3 minute. a hezonja je tipican lutrija igrac

Zajebo sam se za Hezonju samo....igra 8-9 min...drvo obicno.....BANIC I MICOV najjaci fixevi danas....Kad bi pratio evroligu video bi i zasto.....mrzelo me danas da pisem,nisam imao vremena ali sutra cu objasniti....randle 8 kosa jbg...jankunas ocajan vcrs u sutu jbg

Ja kad bi pratio euroligu? Dragi pogodio si 2/5 i tog micova na cistu srecu. Pogledaj malo moje tipove do sad pa odluci nastsvit s ovakvim postovima
By Pana
#27387 Svaka cast svima!
Ko kaze da je evropsku kosarku teze pogadjati? Evo za dva dana skoro sve da je proslo sto ste predlozili i svaka vam cast. Langford i Mejia prvi dan, Kuzminskas i CSKA drugi dan koje smatram kao glavne parove, a koje sam i sam igrao na veliki ulog. Nazalost nemam previse vremena da ucestvuje u analizama, jer sam kratak sa vremenom, ali kada stignem napisacu svoje tipove.

Dodao bih mali uvod za danas sto se tice EL:

Utakmice:
19:00 Fenerbahce - Milano,
19:00 Panathinaikos - Real Madrid,
21:00 Laboral Kutxa - Olympiakos.

Sto se tice izostanaka (izvor sajt Evrolige):
Real Madrid: KC Rivers didn't play in the last Spanish League game and is doubtful for now, awaiting further developments on his condition.
Fenerbahce Ulker Istanbul: Luka Zoric will be miss the next two weeks due to a groin injury. Kenan Sipahi will be a game-time decision.
Laboral Kutxa Vitoria: Ben Hansbrough will be sidelined about three more weeks due to an ankle injury.
Olympiacos Piraeus: Vassilis Spanoulis and Oliver Lafayette are doubtful for this week's game. Brent Petway, Michalis Tsairelis and Dimitris Katsivelis are sidelined for the Reds.
Panathinaikos Athens: No injuries.
EA7 Emporio Armani Milan: No injuries.
By nikolabg
#27395 Jako zanimljiva utamkmica Laboral -Olympiacos zbog povreda pre svega kod gostiju.
Prema najnovijim informacijama Spanoulis ne igra,ima povredu kolena i po savetu lekara mora da miruje
isto tako ne igraju Petway, Tsairelis i Katsivelis dok bi Oliver Lafayette trebalo da bude u postavi.Ako neko ima bolje
informacije neka ih podeli.Kod domacina ne igra Ben Hansbrough zbog povred zgloba.Sto se tice igraca za ovu utakmicu
namece se Giorgos Printezis plus na 11,5 jer je jedini na toj poziciji cetiri,mada je proslu utamicu postigao 11 poena
kosem u zadnjem minutu.Ovo je prva utakmica da nece igrati Spanoulis nisam siguran kako ce ekipa izgledati,ne samo
zbog cinjenice da dosta lopti uzima i poena postize vec i zbog toga sto ima mnogo asistencija od kojih zavise dosta poeni ostalih igraca pa i Printezis.Sto se tice minutaze povecanje u minutima bi trebalo da oseti Kostas Sloukas jer Spanoulis nece igrati.Granica na njega u Sokeru je 7,5 na poene i 2,5 na asistencije mislim da su to granice koji bi trebale biti probijene u slucaju da igra 20 munta i vise kao sto se ocekuje,dok bi Vangelis Mantzaris i Oliver Lafayette trebalo da dobiju vecu slobodu u organizaciji napada pa samim tim i veci broj asistencija.Sto se tice domacina Fabien Causeur je proslu utakmicu igrao 33 minuta jer nije igrao Hansbrought i dao 13 poena,danas ga nisam nasao u u kladionicama ne znam da li ce izaci do kraja dana u nekim drugima.Toko Shengelia mi je izuzetno zanimljim na 9,5 jer su gosti oslabljeni na poziciji cetiri i mislim da bi to mogao da iskoristi.Pozdrav za Babine!
Last edited by nikolabg on 20 Mar 2015, 13:34, edited 1 time in total.
By Mister25
#27396 Losija ponuda nego juce :D

F.Reyes over 9,5 (1,85)

On je na proseku u top16 preko 13 poena. Igra odlicnu sezonu, sutira dosta. U prvom mecu im je dao 18 poena.

J.Vesely over 11,5 poeni ili over 4,5 skokovi

Nema Zorica pa ocekujem vise minuta za Veselog koji lagano moze da odigra veceras 5cu jer su sa druge strane Samuels i James.

M.Lojeski over 10,5 (1,85)

Najnesigurniji jer mnogo varira.Moze da ne da nijedan kos,ali i da predje ovo za jednu cetvrtinu kada udje u seriju.Dobro je odigrao protiv PAOKa u ponedeljak, nadam se da ce nastaviti seriju.