Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

izaberi 2 najizglednija!

13
22%
11
19%
8
14%
8
14%
2
3%
12
20%
5
8%
By Zuba
#27614 Jimmy Butler G Chicago Bulls
Butler (elbow) took part in Monday's shootaround and will likely suit up against the Hornets, the Chicago Tribune reports.
By NBA Knight
#27616 S obzirom na današnju situaciju kod Bullsa, vjerujem da se isplati odigrati Mirotića under. Wwin nudi solidnu marginu od 16,5.

Povratak Butlera znači osjetne promjene u minutažama igrača, a i to što se Gibson zdrav će suziti Mirotićevu minutažu, kojeg danas po mom mišljenju očekuje 15-18 minuta.

Poanta priče je da su napokon Gasol, Noah, Gibson, Butler Dunleavy zdravi, a to se rijetko događalo u sezoni... E sad analiziram da zato što su i Noah i Gasol i Gibson aktivni Mirotić neće imati prostora da uzima minute na poziciji krilnog centra, a opet s druge strane Butler ulazi na poziciju dvojke, Snell na klupu, Dunleavy je aktivan... Sve to sužava prostor i za poziciju niskog krila (pogotovo jer je i Hinrich napokon aktivan i moguće je da u jednom trenutku vidimo Brooksa, Hinricha na dvojci i Butlera na trojci). U svakom slučaju ovdje isto i nagađamo koliko će Butler igrati. On se ipak vraća nakon ozljede i možda, ali samo možda ga nemilosrdni trener Tom malo poštedi. Budući da je rijetko takav Mirotićeva minutaža bi trebala drastično pasti. Sjetimo se da je samo prije kojih par dana bio i do 35+ minuta u igri...

Mislim da je ovo value
By Vinsanity
#27618 H.Barnes over 11.5 mozzart 1,85

Ovaj tip se dosta zasniva oko vjerovatnog odsustva Thompsona.U 3 utakmice otkad ne igra mladi Barnes uzima uvijek dvocifren broj suteva(10,13,13) i svaki put je presao ovu granicu zabijajuci 25,22,12.Thompson je doubtful sto bi trebalo da znaci da su sanse tek oko 25% da zaigra,mada ja mislim da nisu ni tolike,jer kasnije ove sedmice Warriorse cekaju b2b gostovanja od kojih je jedno Memphisu,a drugo Bucksima,tako da ne vjerujem da ce Kerr ovdje imalo forsirati sa uvodjenjem Klay-a.To je kao sto smo vidjeli otvorilo prostor Barnesu da ispali koju vise,i s obzirom da je vrlo mala granica ne bi trebao da ima problema da je predje.Ipak se vise poena ocekuje od bekova GSW zbog celicne odbrane reketa Wizardsa.Jos mi se svidja Big Al 17,5- ,Mirotic 16,5- i Minnesota 87,5 - .Srecno ko prati
By NBA Knight
Vinsanity wrote:H.Barnes over 11.5 mozzart 1,85

Ovaj tip se dosta zasniva oko vjerovatnog odsustva Thompsona.U 3 utakmice otkad ne igra mladi Barnes uzima uvijek dvocifren broj suteva(10,13,13) i svaki put je presao ovu granicu zabijajuci 25,22,12.Thompson je doubtful sto bi trebalo da znaci da su sanse tek oko 25% da zaigra,mada ja mislim da nisu ni tolike,jer kasnije ove sedmice Warriorse cekaju b2b gostovanja od kojih je jedno Memphisu,a drugo Bucksima,tako da ne vjerujem da ce Kerr ovdje imalo forsirati sa uvodjenjem Klay-a.To je kao sto smo vidjeli otvorilo prostor Barnesu da ispali koju vise,i s obzirom da je vrlo mala granica ne bi trebao da ima problema da je predje.Ipak se vise poena ocekuje od bekova GSW zbog celicne odbrane reketa Wizardsa.Jos mi se svidja Big Al 17,5- ,Mirotic 16,5- i Minnesota 87,5 - .Srecno ko prati

Maloprije je došla vijest da je Thompsonov status prebačen na upitan

Klay Thompson (ankle) has been upgraded to probable to play against the Wizards on Monday. He was doubtful about 90 minutes ago and now it sounds like he'll have a chance to play.
By Chev Chelios
NBA Knight wrote:S obzirom na današnju situaciju kod Bullsa, vjerujem da se isplati odigrati Mirotića under. Wwin nudi solidnu marginu od 16,5.

Povratak Butlera znači osjetne promjene u minutažama igrača, a i to što se Gibson zdrav će suziti Mirotićevu minutažu, kojeg danas po mom mišljenju očekuje 15-18 minuta.

Poanta priče je da su napokon Gasol, Noah, Gibson, Butler Dunleavy zdravi, a to se rijetko događalo u sezoni... E sad analiziram da zato što su i Noah i Gasol i Gibson aktivni Mirotić neće imati prostora da uzima minute na poziciji krilnog centra, a opet s druge strane Butler ulazi na poziciju dvojke, Snell na klupu, Dunleavy je aktivan... Sve to sužava prostor i za poziciju niskog krila (pogotovo jer je i Hinrich napokon aktivan i moguće je da u jednom trenutku vidimo Brooksa, Hinricha na dvojci i Butlera na trojci). U svakom slučaju ovdje isto i nagađamo koliko će Butler igrati. On se ipak vraća nakon ozljede i možda, ali samo možda ga nemilosrdni trener Tom malo poštedi. Budući da je rijetko takav Mirotićeva minutaža bi trebala drastično pasti. Sjetimo se da je samo prije kojih par dana bio i do 35+ minuta u igri...

Mislim da je ovo value

Mirotić prvo bio spušten na 15,5 a sada ga više nema nikako u ponudi (wwin) :evil:
By drCro007
#27623 New York - Memphis 183,5 OVER psk
Ove granice od 180 poena se jednostavno moraju uzeti kao over jer kao i prošli puta ako ste imali priliku me ispratiti i dobiti vrlo vjerojatno pobjeda pripada Memphisu. E sada, kao i prošli puta protiv Detroita u gostima znamo što se dogodilo i istu takvu granicu su postavili. Knicksi u zadnjih 5 utakmica doma postižu blizu 93 poena (uključujući dva produžetka), dok Memphis blizu 98.. Sve u svemu, tekma bude sigurno pucački pripremljena i ako bude postotak šuta dobar, očekujem over :!:

GolState-Washington 203,5 OVER psk
Golden u posljednjih 6 tekmi je na prosjeku 111 poena te je samo jedna u gostima. Imali su 5 uzastopnih tekmi kod kuće i u svakoj debelo iznad 100 poena. Očekujem jednu jako dobru tekmu s puno koševa. Vidio sam da dosta ekipe po različitim sajtovima idu na over..
Što se tiće igrača, definitivno sam za Currya 23,5 OVER, što zbog šuta izvana i naravno prodora i poludistance ma kakva god obrana Wash. bila.

Sretan tjedan svima :!: :!: :!:
By Ognjen991
#27624 Snell under 9,5 u socceru - Bez puno filozofije - i kad igra 40 minuta pitanje je da li može ovo da probije, sa povratkom Butlera seli se na klupu i ovo je čisti value.
Utah -7,5 @ 1,65 - Izađe info da ne igra skoro niko za Minesotu i oni smanje hendikep za 2 poena, hvala lepo uzimam! Ovo je u mozzartu.