Sviđa mi se i Gortat over 11.5.
Pozdrav!
Chev Chelios wrote:NBA Knight wrote:S obzirom na današnju situaciju kod Bullsa, vjerujem da se isplati odigrati Mirotića under. Wwin nudi solidnu marginu od 16,5.
Povratak Butlera znači osjetne promjene u minutažama igrača, a i to što se Gibson zdrav će suziti Mirotićevu minutažu, kojeg danas po mom mišljenju očekuje 15-18 minuta.
Poanta priče je da su napokon Gasol, Noah, Gibson, Butler Dunleavy zdravi, a to se rijetko događalo u sezoni... E sad analiziram da zato što su i Noah i Gasol i Gibson aktivni Mirotić neće imati prostora da uzima minute na poziciji krilnog centra, a opet s druge strane Butler ulazi na poziciju dvojke, Snell na klupu, Dunleavy je aktivan... Sve to sužava prostor i za poziciju niskog krila (pogotovo jer je i Hinrich napokon aktivan i moguće je da u jednom trenutku vidimo Brooksa, Hinricha na dvojci i Butlera na trojci). U svakom slučaju ovdje isto i nagađamo koliko će Butler igrati. On se ipak vraća nakon ozljede i možda, ali samo možda ga nemilosrdni trener Tom malo poštedi. Budući da je rijetko takav Mirotićeva minutaža bi trebala drastično pasti. Sjetimo se da je samo prije kojih par dana bio i do 35+ minuta u igri...
Mislim da je ovo value
Mirotić prvo bio spušten na 15,5 a sada ga više nema nikako u ponudi (wwin)
NBA Knight wrote:Vinsanity wrote:H.Barnes over 11.5 mozzart 1,85
Ovaj tip se dosta zasniva oko vjerovatnog odsustva Thompsona.U 3 utakmice otkad ne igra mladi Barnes uzima uvijek dvocifren broj suteva(10,13,13) i svaki put je presao ovu granicu zabijajuci 25,22,12.Thompson je doubtful sto bi trebalo da znaci da su sanse tek oko 25% da zaigra,mada ja mislim da nisu ni tolike,jer kasnije ove sedmice Warriorse cekaju b2b gostovanja od kojih je jedno Memphisu,a drugo Bucksima,tako da ne vjerujem da ce Kerr ovdje imalo forsirati sa uvodjenjem Klay-a.To je kao sto smo vidjeli otvorilo prostor Barnesu da ispali koju vise,i s obzirom da je vrlo mala granica ne bi trebao da ima problema da je predje.Ipak se vise poena ocekuje od bekova GSW zbog celicne odbrane reketa Wizardsa.Jos mi se svidja Big Al 17,5- ,Mirotic 16,5- i Minnesota 87,5 - .Srecno ko prati
Maloprije je došla vijest da je Thompsonov status prebačen na upitan
Klay Thompson (ankle) has been upgraded to probable to play against the Wizards on Monday. He was doubtful about 90 minutes ago and now it sounds like he'll have a chance to play.
Lillard0 wrote:Ako nije problem da mi neko da misljenje za B. Lopeza.. Znam da nije praksa ovako da stavljam post, ali mi zanima posto ga niko ne spominje.. Ja sam ga igrao over, prvenstveno zbog bostonovog reketa i njegove sjajne poslednje 2 partije(26,32). Jutros je u sokeru bio na 16.5 po 1,9 kvoti na over, a sad sam ga igrao po 1,85 na granici 17,5.. Posto je veca suma novca u pitanju ,zanimaju me vasa misljenja da li da branim tiket i ostanem u malom minusu ili nista da ne radim.. Svaka sugestija je dobrodosla.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]