Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

izaberi 2 najizglednija!

13
22%
11
19%
8
14%
8
14%
2
3%
12
20%
5
8%
By Littleduke
#27625 Deluje mi da ce veceras Washington pružiti dobru utakmicu i da će biti egal do samog kraja. Sinoć su izgubili od Sacramenta ali su igrači prve postave imali slabiju minutažu i moguće je da su se odmarali za večerašnji duel koji će im pružiti pravu sliku snage pred playoff. To je samo neka moja pretpostavka pošto mislim da je usled lošije ponude večeras H2(-11.5) i over 204,5 - kvota 3.7 zanimljiv par :)
Sviđa mi se i Gortat over 11.5.
Pozdrav!
By NBA Knight
Chev Chelios wrote:
NBA Knight wrote:S obzirom na današnju situaciju kod Bullsa, vjerujem da se isplati odigrati Mirotića under. Wwin nudi solidnu marginu od 16,5.

Povratak Butlera znači osjetne promjene u minutažama igrača, a i to što se Gibson zdrav će suziti Mirotićevu minutažu, kojeg danas po mom mišljenju očekuje 15-18 minuta.

Poanta priče je da su napokon Gasol, Noah, Gibson, Butler Dunleavy zdravi, a to se rijetko događalo u sezoni... E sad analiziram da zato što su i Noah i Gasol i Gibson aktivni Mirotić neće imati prostora da uzima minute na poziciji krilnog centra, a opet s druge strane Butler ulazi na poziciju dvojke, Snell na klupu, Dunleavy je aktivan... Sve to sužava prostor i za poziciju niskog krila (pogotovo jer je i Hinrich napokon aktivan i moguće je da u jednom trenutku vidimo Brooksa, Hinricha na dvojci i Butlera na trojci). U svakom slučaju ovdje isto i nagađamo koliko će Butler igrati. On se ipak vraća nakon ozljede i možda, ali samo možda ga nemilosrdni trener Tom malo poštedi. Budući da je rijetko takav Mirotićeva minutaža bi trebala drastično pasti. Sjetimo se da je samo prije kojih par dana bio i do 35+ minuta u igri...

Mislim da je ovo value

Mirotić prvo bio spušten na 15,5 a sada ga više nema nikako u ponudi (wwin) :evil:

Tko ima račun na favbetu ima ga tamo na 15.0 >> LINK
By donvajse
#27627 Gordon Hayward (shoulder) did not go through shootaround, and he remains questionable for Monday's game against the Timberwolves.

Hayward was listed as questionable on Sunday, and the fact that he did not participate in shootaround is an ominous sign. If he can't give it a go, rookies Rodney Hood, Joe Ingles and Elijah Millsap will all have to step up in emphatic fashio
By Lillard0
#27628 Po meni veceras tri najsigurnija tipa:

D. Favors 15.5 over (soccerkladionica, 1,8 kvota)
Veceras upitan Hayward, ako on ne zaigra po meni veoma izgledan over. I da zaigra u reketu Minesote ne igra Pekovic 100% i KG je doubtful. Tako da ce ga cuvati rezervni igraci. U zadnjih 10 tekmi na proseku 17.9 ppg..

J. Harden 27.5 over (soccerkladionica, 1,85 kvota)
Indiana prima dosta poena sa pozicije SG-a 21 u proseku ove sezone. Brada im je u jednom mecu ove sezone dao 45 poena(12/18 fg, 14/15 slobodna i dao im je 7 trojki..) Posto Houston muku muci sa povredama ocekujem da uzme cak i 30 suteva i jos jednu vrhunsku noc za Jamesa..

K.Martin 18.5 over (soccerkladionica, 1,85 kvota)
Za njega je vec pisano tako da nemam sta da dodam.

Izvinjavam se na ovako povrsnoj analizi, to su moja tri para za veceras.. Pozdrav i srecno
By Deuce40:40
#27629 James Harden, 28.5+ 1.85, planetwin365
Danas nema neke ponude, ali cu probati James Hardena vise na 28.5.
Houston ocigledno ima opet problema da sastavi ekipu za veceras, mada ne sumnjam da ce bar Ariza zaigrati iako je zajedno sa Beverlijem questionable (upitan). Smith ce verovatno nastupiti bez obzira na povredu koju je doziveo protiv Phoenixa, dok su Dwight i Jones i zvanicno out.
U prosloj utakmici je Harden uzeo 19 suteva iako ga nije islo. Retko kad se desi da bude fauliran samo dva puta tokom utakmice, a tesko mi je da zamislim da se to desi opet narocito ako uzmemo u obzir da su SGovi Indiana najlosiji odbrambeni igraci u toj ekipi. Prethodni put kad su igrala ova dva tima Harden je postigao 45 poena mada to ne mora mnogo da znaci. Tad mu je jednostavno sve ulazilo...ali ohrabruje cinjenica da je isao na liniju 15 puta.
Sve u svemu sumnjam da Harden moze da ponovi onako losu partiju, pa ga treba odigrati vise. :)
By Darko1987
#27630 Roy Hibbert (11,5) više @1,85 Premier
Od početka sezone Roy je u ne konstantnoj formi, minutaža takođe, ali u zadnijh nekoliko mečeva počeo je da pruža partije koje se od njega očekuju (16, 20, 12, 17). Večeras je protivnik Houston, ekipa koja je desetkovana povredama u reketu (D. Howard out, T. Jones out, J. Smith ?) i mišljenja sam da će Indiana maksimalno to da koristi. Jednom je već igrao ove sezone protiv Rockets-a (12 poena, 6-10, 19 min.), ali matchup je bio Howard. Čuvar na ovom meču će vjerovatno biti J. Dorsey, koji je dosta niži, nema NBA iskustvo, niti pravu zamjenu na klupi, i to Roy mora iskoristiti. Indiana je bila u odličnoj formi u februaru i početkom marta, ali su u nizu od 5 uzastopnih poraza, bore se za Playoff, tako da očekujem izuzetno zanimljiv meč, na veći broj poena, prvenstveno zbog gostiju, koji primaju veliki broj poena na gostujućim mečevima. Nadam se da će Hibbert iskoristiti situaciju u reketu Rockets-a, nastaviti dobru formu, i preći ovu granicu. Pored ovog predlažem još N. Mirotić (16,5) manje @1,85 Premier, i D. Favors (15,5) više @1,85 Premier Sretno ko prati! ;)
By Vinsanity
NBA Knight wrote:
Vinsanity wrote:H.Barnes over 11.5 mozzart 1,85

Ovaj tip se dosta zasniva oko vjerovatnog odsustva Thompsona.U 3 utakmice otkad ne igra mladi Barnes uzima uvijek dvocifren broj suteva(10,13,13) i svaki put je presao ovu granicu zabijajuci 25,22,12.Thompson je doubtful sto bi trebalo da znaci da su sanse tek oko 25% da zaigra,mada ja mislim da nisu ni tolike,jer kasnije ove sedmice Warriorse cekaju b2b gostovanja od kojih je jedno Memphisu,a drugo Bucksima,tako da ne vjerujem da ce Kerr ovdje imalo forsirati sa uvodjenjem Klay-a.To je kao sto smo vidjeli otvorilo prostor Barnesu da ispali koju vise,i s obzirom da je vrlo mala granica ne bi trebao da ima problema da je predje.Ipak se vise poena ocekuje od bekova GSW zbog celicne odbrane reketa Wizardsa.Jos mi se svidja Big Al 17,5- ,Mirotic 16,5- i Minnesota 87,5 - .Srecno ko prati

Maloprije je došla vijest da je Thompsonov status prebačen na upitan

Klay Thompson (ankle) has been upgraded to probable to play against the Wizards on Monday. He was doubtful about 90 minutes ago and now it sounds like he'll have a chance to play.

Bez obzira,ja ne ocekujem bilo kakvu vrstu forsiranja od Thompsona i neku ogromnu minutazu,s ovim vijestima ja ga igram vise ali malo manji ulog nego sto sam planirao jer ipak je granica jako mala
By Lillard0
#27633 Ako nije problem da mi neko da misljenje za B. Lopeza.. Znam da nije praksa ovako da stavljam post, ali mi zanima posto ga niko ne spominje.. Ja sam ga igrao over, prvenstveno zbog bostonovog reketa i njegove sjajne poslednje 2 partije(26,32). Jutros je u sokeru bio na 16.5 po 1,9 kvoti na over, a sad sam ga igrao po 1,85 na granici 17,5.. Posto je veca suma novca u pitanju ,zanimaju me vasa misljenja da li da branim tiket i ostanem u malom minusu ili nista da ne radim.. Svaka sugestija je dobrodosla.
By Phil_Luck
Lillard0 wrote:Ako nije problem da mi neko da misljenje za B. Lopeza.. Znam da nije praksa ovako da stavljam post, ali mi zanima posto ga niko ne spominje.. Ja sam ga igrao over, prvenstveno zbog bostonovog reketa i njegove sjajne poslednje 2 partije(26,32). Jutros je u sokeru bio na 16.5 po 1,9 kvoti na over, a sad sam ga igrao po 1,85 na granici 17,5.. Posto je veca suma novca u pitanju ,zanimaju me vasa misljenja da li da branim tiket i ostanem u malom minusu ili nista da ne radim.. Svaka sugestija je dobrodosla.

evo da te ohrabrim , iako ces morati sam odluciti naravno, ja ga isto imam na + nocas, sjajan je to igrac i moze bukvalno svakome da da po 20-ak poena a posto je top formi sve je na njemu,povoljan ,matchup, samo da uzme dovoljan broj suteva ,msm da ce 15-ak biti dovoljno, i odavno se pitam koji je problem sa trenerom netsa kad ne vidi kakvog centra ima u ekipi koji moze da bude kljucni igrac a cesto se desava da ga ogranicava na 25 min, nejasno.Srecno u svakom slucaju :)
By Lillard0
#27635 Hvala, ni meni nije jasno kad pogledam pa vidim da je lik igrao 20,25 min. A covek je veoma dobar igrac, ni meni nije jasno. Aj valjda ce preci, pa sta bude. Hvala