Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#2775 Martin Luther King day, puno ranije NBA utakmice, čak dva prijenosa na sportklubu+, ali tu je i promotivna akcija besplatnih prijenosa NBA lige koja traje tjedan dana. evo linka -> http://nbaknights.com/besplatni-nba-prijenosi-2/
By kokodril
NBA Knight said

Martin Luther King day, puno ranije NBA utakmice, čak dva prijenosa na sportklubu+, ali tu je i promotivna akcija besplatnih prijenosa NBA lige koja traje tjedan dana. evo linka -> http://nbaknights.com/besplatni-nba-prijenosi-2/

NBA liga je opet pokrenula promotivni tjedan u kojem nudi besplatne prijenose NBA lige. Pravo na njih možete ostvariti od 20.1. do 27.1. i na raspolaganju će vam biti sve utakmice NBA lige.

Ono što trebate napraviti je ići na ovaj LINK i odabrati opciju free trial, registrirati se ili logirati ako već imate account kod njih, i slijedećih tjedan dana se nećete morati mučiti sa prijenosima loše kvalitete niti reklamama koje iskaču svako malo. Oni koji su prije gledali preko ovakvih ponuda znaju kakav je stream i da je kvaliteta slike vrhunska.

Ono što će vas pri registraciji tražiti je broj važeće kreditne kartice iako se radi o besplatnim prijenosima. Nakon isteka tih tjedan dana u slučaju da ne otkažete sa kartice će vam biti skinuto 80 dolara što je cijena prijenosa do kraja sezone + playoffa. Ako ne želite da vam naplate taj iznos potrebno je otkazati free trial u postavkama računa prije njegovog isteka i naplate, pa vam preporučujemo da to napravite 26.1. kako bi bili sigurni da vam neće skinuti novce s računa.

eto šta ti je amerika, misliš pošten narod kad i oni love u mutnom
evo jedna prigodna
http://www.youtube.com/watch?v=Jya3vETBdaU
By soxx
#2780 Ja igram Howarda UNDER 18,5
Chicago sjajne igrace ima u reketu boozer, noah, deng. Noah sve bolji i bolji u zadnje vrijeme.

Howard u Lakersu nije ni blizu onom sto je bio u Orlandu. Gledam ga par utakmica najjednostavnije koseve ne postize. Sinoc protiv toronta nije mogao prebaciti marginu. Jest da je iskljucen al koliko je imao poena u prvom poluvremenu 5 cini mi se, ne sjecam se tacno. Kad jednom Torontu ne mozes objasnit u reketu mislim da nemas sta trazit onda kod chicaga.
By iggidala
soxx said

Ja igram Howarda UNDER 18,5
Chicago sjajne igrace ima u reketu boozer, noah, deng. Noah sve bolji i bolji u zadnje vrijeme.

Howard u Lakersu nije ni blizu onom sto je bio u Orlandu. Gledam ga par utakmica najjednostavnije koseve ne postize. Sinoc protiv toronta nije mogao prebaciti marginu. Jest da je iskljucen al koliko je imao poena u prvom poluvremenu 5 cini mi se, ne sjecam se tacno. Kad jednom Torontu ne mozes objasnit u reketu mislim da nemas sta trazit onda kod chicaga.

Ja to nebi nikako igrao, mozda ce podivljati zbog onog sinoc i rastaviti ove danas :D da se napokon pokaze svima da je u top centara.
By celavi_stvor
soxx said

Ja igram Howarda UNDER 18,5

Ni ja ovo ne bih dirao... Sinoć sam gledao Lakerse i odigrali su najlošiju utakmicu na svijetu... kao da su se izgubili u kukuruzima pa su cijelu utakmicu tražili jedni druge, pravili greške, fulali zicere... nije bilo nikakve organizovane igre, niti jedan postavljeni napad, sve sami šutevi iz očaja.... trener takođe katastrofa... bolje ti je da zaobiđeš ovaj par, jer se može svašta desiti...
By MvP39
#2785 Eto 3. listic koji je trebao bit u ovoj temi je proso, na svim ostalim listicima nesreca. Prekjucer onaj Houston, to ne vrijedi komentirat, a New Orleans nije imao srece na kraju utakmice. Jucer nisam nista igrao i dobro sto nisam jer je skoro sve bilo obrnuto od ocekivanog. Danas gledam ponudu i prve tri tekme pregledam i ne svidi mi se nista, i taman kad sam gubio nadu za dobrim parovima osvanu mi neke neocekivane granice na igrace i utakmice. Na forumu cu podjelit na 2 listica, a ustvari cu sve parove spojit na jedan sa srednjim ulogom pa kud puklo da puklo http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/#p2784
By NY_Knicks
#2786 Atlanta - Minesota 1 @1.25

Atlanta solidna kod kuće (13-7), Minesota jako loša na gostovanjima (6-14). Kada se na to doda veliki broj izostanaka u ekipi Minesote (Šved,Pekmen,Kaningem,Kevin Lav,Lee...) mislim da je ovo sasvim realan "kec".

Charllotte - Houston 2 @ 1.35

Ne vredi trošiti puno reči na ovo. Iako ima 6 vezanih poraza na strani, nekad i to mora da se prekine, a večeras je idealna prilika da se tako nešto i dogodi. Hjuston ima solidnu ekipicu koju bi bilo lepo videti u plej-ofu ali je put do plej-ofa za njih trnovit i ako žele da se na kraju tamo nađu moraće da dobijaju ovakve mečeve.

Portland - Washington 1 @ 1.35

Za Portland važi isto što sam rekao i za Hjuston, trnovit put ako žele do plej-ofa. Igraju veoma promenjljivo i sa puno oscilacije te tako u jednom momentu deluju nezaustavljivo i dobijaju mnogo kvalitetnije ekipe a potom gube od Klivlenda i sl.
Sa druge strane "Wizardsi" su očajni ove sezone te nakon 38 utakmica imaju svega 8 pobeda (2 pobede na strani) i ne vidim ni jedan dobar razlog da će se njihov broj pobeda večeras uvećati :)

Ukupan koeficijent 2,28
Srećno!!!
By USASports
#2787 Teague over 13,5 - @ 1,70 - Germania -- 10/10

Atlanta (kao i Minnesota) je jedna velika bolnica. Teauge im je jedini play i imat će veliku minutažu u današnjoj utakmici. Granica je promašena za 3 poena. Nek mu uđe 5 šuteva iz igre i nek pogađa slobodna kao što je pogađao u zadnjih 5 utakmica i ide lagano preko ove granice.
U zadnjih 5 utakmica ima 6,8/13,8 šut iz igre i 3,2/3,8 slobodna.
U zadnjih 5 utakmica je ubacivao 19-6-28-21-16 poena.
Očekujem od njega barem 33 minute na parketu što će biti dovoljno da prebaci ovih mizernih 13,5