Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
THUNDER BOY said

samo me zanima mentalni sklop kod MELA dali moze ici u over na 29.5 i koliko ce suteva dobiti pokraj STOUDEMIREA

Zašto? Pa otkad se vratio amare, carmelo uzima točno 25 šuteva u prosjeku
By bukefal123
#2805 B.Lopez 19.5 under-dns meni najizgledniji par nba-a, kojemu je prosjek 18.6ppg uz šut 7.5-14.4=oko52%, FT 3.7-5.0 74.5%
prosjek ove sezone protv NYK-a je taman 19ppg(u prvoj je zabio 22 a u drugoj 16), a zna se da je Lopez baš u gostima zabio 16 poena(22 doma), čuvat će ga jedan od najboljih obrambenih igrača Chandler protiv kojeg nije lako igrati... to je i glavni razlog zbog kojeg ovo igram, Brook dosta šutira ali sumnjam da će imati šut preko 50%, još je tu kao osigurača Amare... Očekujem poraz Brooklyna, i under Lopeza, ne zaboravite da su moguća i 2 brza faula što znači manju minutažu jer ipak se treba boriti protiv Tysona

GoldenState(197,5)-LAClippers over-ove dvije momčadi se susreću po četvrti put ove sezone, sva tri puta dosad su išli over ove premale margine koja bi po meni mogla biti barem 203.5, rezultati ove sezone: 110:114, 115:94, 115:89... vidi se da igraju otovreno s puno koševa, prosjek ove sezone im je: GoldenState ove sezone u prosjeku zabija oko 100.5 ppg, a prima oko 99.5ppg što je oko 200 poena po utakmici, Clippersi zabijaju oko 101.5ppg a primaju oko 93ppg što je manje od ponuđene margine, ali protivnik im je Golden state tako da ova margina ukupnih poena odmah skoči, ako pogledamo prosjek međusobnih utakmica u zadnjih nekoliko sezona između ove dvije ekipe sve će biti jasnije:
2010/2011 GState zabija 107.8ppg Clippersi zabijaju 105.3ppg
2011/2012 GState zabija 97.8ppg Clippersi zabijaju 101.8ppg
2012/2013 GState zabija 106ppg Clippersi zabijaju 106.3

ukupan zbroj je puuno puno veći od današnjeg zbroja poena, osim prošle sezone koja se kreće malo preko ove margine, u zadnje 23 utakmice 20 puta su išli preko ove margine, mislim da ovo laganini prolazi dns, očekujem barem 205 poena ako ne i više....

jako me privlači Boozer under i ispalti se igrati Cp3 over... pozz
By bedblueboys
#2806 Memfis--Indiana-1 1,39
Duel dve ekipe koji imaju jake odbrane,pa osim under poene predlazem i pobeda domacina,Indiana igra izvrrsno i pronasli su formu,ali kad je u pitanju utakmice kao gostin ne blista bas ,a veceras moramo priznati da igra sa jednim od boljih timova Memfis,koji je kompletan u ovom mecu,i kao takav mislim da dobija.

Atlanta-Minesota-1 1,25.Dvije ekipe koji kako ste rekli imaju veliku bolnicu u svojim timovima.Ali ipak ono sto minesota ima je malo reci bolnica,vec prava rapsodija povredjenih igraca,i kao takva je bez sansi protiv ipak u ovom momentu ekipa koja puno bolje stoji sa povredama.

Charlot-Houston-2 1,4

Konaco mislim da je ovo prava prilika da ambiciozni houston izadje iz rez.krize.Svi u timu zele taj play of,i igraju sa punom snagom,ruku na srce i raspored im nije bio naklonjen,ali veceras prava tekma za upisivanje pobeda,jer charlot kolko da je pravio iznenadjenja,nema tu snagu da ovo uzme.To jr mlad i neiskusan tim koji moze uraditi nesto za 2-3 sezone.Ipak gostima je puno vise potrebna pobeda.

sretno ko me prati
By ttominac
#2813 čisti jedan tips, poprilično kvalitetan čini mi se... Lakersi vs Bulls.... u zadnjih 20 Head vs Head utakmica regularnog dijela sezone su ovu današnju marginu od 194,5 prelazili samo 7 puta od sezone 2001 do dns!!!

Svakako kvalitetan info za odigrati dns under pogotovo uzimajući u obriz obranu Bullsa a i Lakersima bi bilo vrijeme da se aktiviraju po tom pitanju tako da mi se čini da neće niti jedna ekipa ići dns preko 95 poena.
By NYK
ttominac said

čisti jedan tips, poprilično kvalitetan čini mi se... Lakersi vs Bulls.... u zadnjih 20 Head vs Head utakmica regularnog dijela sezone su ovu današnju marginu od 194,5 prelazili samo 7 puta od sezone 2001 do dns!!!

Svakako kvalitetan info za odigrati dns under pogotovo uzimajući u obriz obranu Bullsa a i Lakersima bi bilo vrijeme da se aktiviraju po tom pitanju tako da mi se čini da neće niti jedna ekipa ići dns preko 95 poena.

ne bih se složio s tim.Igra lakersa nikad nije bila gora u obrani nego sad,njima je cilj zabiti više od protivnika, a ne primiti manje od protivnika ako se mogu tako izraziti.Statistika u prošlosti stoga ne moze bit mjerilo ovog susreta i po meni je over realniji,a i chicago u zadnje vrijeme dosta puta je u over išao,a kako neće protiv ovakvih lakersa u obrani.Ja ću ovvo za niži ulog u over stavit..