OT said
Evo ga drugi za večeras..
Uh, na tako mal ulog (da ne kažem premal), dobitak je izvrstan
Čestitam care
OT said
Evo ga drugi za večeras..
kokodril said
bedblueboys said
e moj memfisu smradu jadan,i jos moji tim si,ali vise NEEEEEEEEEE!!!!!!!! idi do djavola.
ja te pratio zadnja dva dana i banana,bit ce bolje sutra
royalac said
Chicago - LA Lakers - 1 (1,85)
LAL ekipa s jako mnogo 'starijih' igrača. Sinoć odigrali utakmicu, može se reći krajnje lošu ali se ne može reći da nisu trčali![]()
Eh, ovdje se radi o trčanju i umoru. Naime tri igrača iz prve petorke su odigrali 30+ minuta. Bryant je skoro pa 43 minute proveo na parketu i sve to u cilju 'nadoknade' Howardove gluposti odnosno isključenja već u prvom poluvremenu. Naravno, to je bilo apsolutno nemoguće nadoknaditi i LAL se može pohvaliti da su jedni od rijetkih koji nisu iskoristili 'najvećeg' (centra) kao prevagu za pobjedu protiv Toronta. Zapravo, ove sezone se LAL može pohvaliti raznim bizarnim uspjesima (toliko lucidnim da su samo njima pošli za rukom). Sve u svemu, ne sviđa mi se kako stvari funkcionišu unutar ekipe, drskost i silovanje lopte s Bryantove strane i još neke sitnice. Chicago polako ali sigurno gazi ka 'boljem' sutra i eventualnom plasmanu za nastavak sezone a i realno, daleko su više zaslužili nastaviti takmičenje od Lakersa. Večeras, ako odigraju kako znaju mislim da im se smiješi nova pobjeda. Sve što treba je da posluži šut i da pametno, s puno trčanja iskoriste večerašnji najveći nedostatak Lakersa, a to je umor i tromost. Nisu ni Bullsi poznati po extremin promjenama pravca i čestim trocifrenim brojkama na svojim mečevima ali večeras nemaju izbora, moraju dati sve od sebe da izlome već ranjene Lakerse. Upitan je nastup za Denga ali ima nade da zaigra večeras. Sve u svemu, s njim ili bez, u velikoj su prednosti večeras, vidjet ćemo da li će je znalački iskoristiti a koeficient je odličan![]()
SRETNO
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]