Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By vaki
vanpersie9 wrote:ovo je objavio jedan tip na FB ,a ti kazes 99% prolaz.sta kazes na ovo ? XD

Ja mogu da ti kazem da sam iz Nisa i da svako dete ovde zna da su Radnicki i Spartak bratski klubovi.....svake godine domacin pobedi.....imam drugare koji igraju u Radnickom i svi vec znaju da pobedjuju danas.....Jedina razumna prica za njegovu dojavu(ali tvrdim da nikad ne moze doci 2 u NISU danas) je ta sto svi znaju pa da zbog kladionice odigraju tako a sledece kolo Radnicki pobedi u goste i tako vrati bodove ali od toga nema ni 1%.....Tako da pisi 1 i ne brini se
By vaki
vanpersie9 wrote:a cek zasto CZ igras 1 ? na zvezdu skocio koef sa 1,20 na 1,35 ..a na borca pao ..nesto tu meni sve smrdi

Zvezda danas na silu pobedjuje...ne moze da kiksne opet danas pa da bude smak sveta....Jos bolje sto raste...Ali u Srbiji moze samo da padne od 1.20 ,nikad nece porasti....Ja te dve utakmice igram na 100e....174e dobitak......Posle mogu lagano euroligu da igram :D :D :D
By vanpersie9
#29037 Hoho,pomalo,nije to moja dojava nit sam mislio tako igrat, ni ništa slično,vidio sma da si postavio 1 i u međuvremenu naletim na ovaj post,pa rekoh da vidim sta je s ovim..al eto očito nula bodova,ionako sam ispratio 1 što si i rekao :)
By Jordan Belfort
#29038 PPD Zagreb - Barcelona 1 6,5 koef!

PPD igra u rasprodanoj areni, pod vodstvom Veselina neznaju za poraz doma. Igram ih osim iz razloga što idem na utakmicu radi još većeg doživljaja i navijanja, zato jer neće Barca propast ako ih mi dobijemo tu gol-dva razlike. Zagreb igra fantastično, ja vežem pobjedu sa Lukom Stepančićem i Obranovićem, pa nek me voda nosi, naravno na mali ulog. Pozzz
By vaki
vanpersie9 wrote:Hoho,pomalo,nije to moja dojava nit sam mislio tako igrat, ni ništa slično,vidio sma da si postavio 1 i u međuvremenu naletim na ovaj post,pa rekoh da vidim sta je s ovim..al eto očito nula bodova,ionako sam ispratio 1 što si i rekao :)

Ne mislim na tebe nego na te sto su napisali to....Nisam se lepo izrazio....nadam se da si uplatio kao i ja pa da jurimo sad kosarkase.....Ja se licno ne plasim za Zvezdu,pobedice na silu ako bude bilo potrebe....Inace sam veliki Partizanovac :D