Uz njega cu igrat Duranta 29,5 OVER mnogo poena postize u zadnje vrijeme, i on i westbrook. danas ce westbrook imati vise posla sa cuvanjem paula pa bih prije rekao da ce durant over nego westbrook..
soxx said
C. Paul 17,5 UNDER, cuva ga westbrook, Paul vise razigrava ekipu pa manje suteva i uzima. Proslu utakmicu protiv Thundera dao 9 poena.
Uz njega cu igrat Duranta 29,5 OVER mnogo poena postize u zadnje vrijeme, i on i westbrook. danas ce westbrook imati vise posla sa cuvanjem paula pa bih prije rekao da ce durant over nego westbrook..
Paul vjerojatno nece ni nastupi veceras ko je gledo sinoc vidio je razlog jedva je hodo ocito ga ozljeda jak jako muci a igro je cak 33 min ali do tocnih inforamcija o njegovom statusu za veceras treba naravno pricekat do dugo u noc
Vinny Del Negro promised to 'closely monitor' CP3's activity tonight, on account of his recent knee injury, yet he allowed his franchise player to stay in the game when he was struggling just to jog down the court. The Clippers lost anyway and as a precaution we're considering Paul questionable for Tuesday's game vs. the Thunder. Check back soon for an update.
LA Clippers over 101,5 1,85
Oklahoma over 99,5 1,85
@3,42
Listic 2:
Monroe over 14,5 1,85
Rondo over 13,5 1,85
@3,42
Listic 3:
Milwaukee- 76ers 1 1,40
Garnett over 14,5 1,85
@2,59
comi said
Evo i od mene nešto...
Steve Nash više od 10,5 @ 1,85 SS ulog - srednji
Već smo ustanovili da su Bullsi kriminalni na čuvanju PG pozicije... Ujedno, mislim da će se više posvetiti i čuvanju Kobea što ostavlja više mjesta za legendu NBA lige... Mislim da će Lakersi danas najviše ovisit o njemu... Ako on bude imao večer, Lakersi bi mogli pobijediti... Nisam ljubitelj statistike i njoj uvijek u svemu ostavljam posljednje mjesto, ali i ona je večeras na strani Stevea Nasha... I na kraju, prošlu protiv Toronta je zabio 16 poena...
18 poena, WIN
Nažalost, očekivao sam i pobjedu Lakersa, ali u 4/4 opći potop, ali nema veze... Nastavljam sa dizanjem uloga na Lakerse, nije to loša ekipa, a pogotovo si ne smiju dopustit propuštanje play-offa... Samo ih treba čekati da prorade... Najbolje bi bilo da promijene trenera..
I da, btw.. Koga mislite da će Scott Brooks staviti da čuva CP3 ako bude igrao... Westbrooka ili Sefoloshu?
comi said
comi said
Evo i od mene nešto...
Steve Nash više od 10,5 @ 1,85 SS ulog - srednji
Već smo ustanovili da su Bullsi kriminalni na čuvanju PG pozicije... Ujedno, mislim da će se više posvetiti i čuvanju Kobea što ostavlja više mjesta za legendu NBA lige... Mislim da će Lakersi danas najviše ovisit o njemu... Ako on bude imao večer, Lakersi bi mogli pobijediti... Nisam ljubitelj statistike i njoj uvijek u svemu ostavljam posljednje mjesto, ali i ona je večeras na strani Stevea Nasha... I na kraju, prošlu protiv Toronta je zabio 16 poena...
18 poena, WIN![]()
Nažalost, očekivao sam i pobjedu Lakersa, ali u 4/4 opći potop, ali nema veze... Nastavljam sa dizanjem uloga na Lakerse, nije to loša ekipa, a pogotovo si ne smiju dopustit propuštanje play-offa... Samo ih treba čekati da prorade... Najbolje bi bilo da promijene trenera..
I da, btw.. Koga mislite da će Scott Brooks staviti da čuva CP3 ako bude igrao... Westbrooka ili Sefoloshu?
Koga kod stavi ovaj nece primirisati OVERU a i west i sefo su jaki defenzivci
-jedan od najboljih mladih igraca trenutno,vodja ekipe koji redovito zna preuzet odgovornost kad zatreba i u korist mu ide gubitak Varejaoa do kraja sezone i ozljeda Gibsona koji se vodi kao upitan za danas.Doma inace pruza izvrsne partije i prosjecno ubacuje 25ppg(9-19) u nekih 36 min.Inace u 2 dosadasnje utakmice protiv Bostona ubacivao je 24 i 22 kosa,u 11 domacih omjer je 8-3 u korist overa(ispod su ga zadrzale najbolje obrambene ekipe Chi 15,Ind 17 sta nije cudno).
Rondo over 13,5
-s obzirom da ga cuva gore navedeni Irving koji je s jedne strane najopasniji sta se tice napadackog dijela,ali s druge strane ne bas kvalitetan u obrambenim zadacima,ocekujem Ronda na nivou iz prve utakmice u kojoj je ubacio 20(7-11).a u zadnje vrijeme vise forsira sut,a to se pokazalo i u zadnjoj usprkos slaboj realizaciji uputio je 16 suteva.Rondo i Pierce moraju pocet pokazivati svu svoju raskos i jedino tako mozemo ocekivat napredak ekipe koja sigurno vise vrijedi nego trenutno 8 mjesto u konferenciji.
Westbrook under 25,5
-zadnje 4 je odigrao odlicno redom zabivsi(Phx 36,Den 32,36,Dal 31),ali treba uzet u obzir da u prve dvije nisu nastupali Ibaka i Sefolosha,samim time su on i KD uzeli 5-6 suteva vise,a sta se tice zadnje 2 obje su otisle u produzetke i uz to u zadnjoj je imao cak 15-17 sa linije slobodnih sta je danas malo vjerovatno.Uspio se ozljedit u 1pol,ali je ipak nekako nastavio u nastavku,ali pitanje u kakvom je stanju,njegov cuvar bi trebao biti CP3 koji je takodjer pod upitnikom,ali u slucaju da ipak zaigra ocekujem od obojice manji napadacki ucinak s obzirom na gore napisano.Inace se Brook bas ne naigra pored CP3 ako cemo gledat dosadasnje matchupe u kojima je omjer 12/2 u korist undera.
euskal said
Irving over 22,5
Nisi spomenio kako ga cuva Rondo koji je super obrambeni igrac, i kako Boston prima malo poena te je tesko da ce Irving ovo prec. Nisu kladionice lude sto su spustile granicu na 22,5, ja bi ovo preskocio, a tebi sretno