Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
vanpersie9 wrote:Obrva u fortuni na Under (24,5) srušen na koef 1.65 ..a over 2.00 dafuck ?

New Orleans danas vjerojatno gazi Minnesotu. Nisam siguran da će biti potrebno da Obrva preuzima stvari na sebe protiv takve momčadi. Istina da će mu biti lagan matchup jer stvarno ne znam tko bi ga trebao zaustaviti, ali Pelicansi imaju i Evansa, Gordona, Andersona, vratio se Holiday... Imaju oni dosta arsenala i osim Davisa...

Ja preskačem Obrvu danas
By Gdejetapulpa
#29396 Bruklin - Cikago 1 (2.05) PlanetWin365
Bruklin bi veceras eventualnom pobedom bio nadomak plejofa, biti ili ne biti je utakmica za njih jer im Indijana dise za vratom.
Planiram to odigrati, samo me zanima da li Cikagu ova utakmica igra neku bitnu ulogu posto u prvoj rundi plejofa su sigurno domacini, da li jure da budu pozicija ispred Toronta? Ako neko zna?
By Profiteri
#29398 The NBA has rescinded Russell Westbrook's 16th technical foul, meaning he'll be eligible to play on Monday against the Blazers.

This was almost universally expected, but one can never be sure with technicals in today's NBA. Westbrook will be eligible to play on Monday, keeping the Thunder's playoff hopes alive in the process. Any owners still playing and relying on Westbrook are thrilled with the news, and D.J. Augustin will now be in his usual reserve role on Monday against Portland. It's a huge break for OKC with two games left.
By reuf_ramon
Gdejetapulpa wrote:Bruklin - Cikago 1 (2.05) PlanetWin365
Bruklin bi veceras eventualnom pobedom bio nadomak plejofa, biti ili ne biti je utakmica za njih jer im Indijana dise za vratom.
Planiram to odigrati, samo me zanima da li Cikagu ova utakmica igra neku bitnu ulogu posto u prvoj rundi plejofa su sigurno domacini, da li jure da budu pozicija ispred Toronta? Ako neko zna?

Bullsi su izjedanceni sa Raptorsima koji imaju pobjedu divizije i zato se nalaze ispred na 3. poziciji, ali imaju jos dvije utakmice i ako Bullsi npr. na kraju budu sa boljim omjerom oni su 3 i idu na Buckse, a ako ostane ovako igraju sa Wizardsima.
Kako znati koga zele? npr. Toronto u ovoj sezoni ima protiv Wash. 3-0 i mozda njih zele u playoff seriji :mrgreen: ali kao 3. plasirani igras protiv Cavsa u eventualnom 1/2F... sve to dolazi do ?
By His Airness
#29406 Miami - Orlando hendikep (-7,5) 2 (1,85)

Po meni bi trebale biti izjednačene kvote Miami iako ima matematički još šanse za po trebalo bi se se desiti čudo da ga izbore i mislim da će oni ove dvije posljednje utakmice tankirati kako bi zadržali 10 mjesto u lutriji i danas bi se lako moglo desiti da bude Wade out i još ovi načeti veterani kad nemaju više za šta igrati a morali bi gubiti (pogotovo kad se uzme u obzir da igraju posljednju utakmicu protiv Sixersa kojem šalju pik ako padnu ispod 10 mjesta) Orlando ne može ni gore ni dolje tako da im eventualna pobjeda ništa ne škodi odnosno neće pasti u poretku lutrije a plus ovo je Floridski derbi tako da bi mogli biti motivirani na pobjedu a već su ih dobili u Miamiu ove godine, po meni sve u svemu utakmica 50-50 a probao sam i pobjedu Orlanda za siću s obzirom na situaciju u Miamiu zbog drafta.
By Deuce40:40
#29408 Da ima negde Russela Westbrooka, ponovo bih ga igrao plus kao i sinoc, ali posto ga u balkanbetu, jedinoj obliznjoj kladionici koja izbacuje strelce nema, odlucio sam se da singliram
Deron Williams 13.5+
Date su samo dve utakmice, Brooklyn-Chicago i Minnesota-New Orleans. Iz te ponude, ovo mi je najsigurniji tip. Ako se ne varam, protiv Milwaukee-ja Deron je gadjao katastrofalno, mala je verovatnoca da opet ponovi neku drasticno losu partiju. Cuvace ga naizmenicno Rose i Brooks, prvi ne tako dobar odbrambeni igrac, nakon povrede primarno fokusiran na napad, drugi kao sto znate ocajan. Uz ovo i cinjenicu da je druga najbolja napadacka opcija posle Brooka Lopeza, a da ce njega cuvati Noah, proslogodisnji DPY, te da je ovo jako bitan mec za Brooklyn, ocekujem pristojan broj suteva ka kosu od strane Derona, 15+. Kao po obicaju tu ima i nekih bacanja i trojki, a uz procenat od bar 40% ocekujem da lagano predje relativno nisko granicu od 13.5. Srecno! :)
By n_tosic10
#29409 NBA has rescinded Russell Westbrook's 16th technical foul, meaning he'll be eligible to play on Monday against the Blazers.

LaMarcus Aldridge (foot) will not play on Monday against the Thunder.

ROTOWORLD
By qwerty
#29410 Vrijedi li sad igrati Kantera manje, s obzirom da će Russell večeras igrati!?
Granica je narasla na 21,5. Wwin kladionica.
Last edited by qwerty on 13 Apr 2015, 20:57, edited 1 time in total.