Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By klasa 2027
#29928 [/quote]
hahah ma sve 5 brate,ne sekiraj se.zato i jesam ispratio jer sam vidio da te ide,al jebiga,nije bilo srece,tako je to u klad,nemoze uvijek sve prolazit,i meni je to jasno i zato me nije tolko briga.uostalom nisam kuću i djecu ulozio na taj tenis vec jedva 12 eura tako da smao ti nastavi,vec ce ubost :D[/quote]

Sada bi bilo najbolje par dana napraviti pauzu, ali nije lako...ako me razumiješ :D
By klasa 2027
klasa 2027 wrote:ATP BARCELONA: 19,5/Nishikori K.-Giraldo S...1
-4,5/Klizan M.-Estrella Burgos V....2

ATP BUKUREŠT: +3,5/Mektić N.-Gimeno Traver D....2

Sretno!!

Nažalost Estrella nije uspio izdržati :(
By melo7
#30036 prijatelji iz Srbije, kakva je situacija danas oko derbija C.Zvezda - Partizan ? Sto mozemo ocekivati danas, po mojoj prognozi Zvezda ne smije izgubit ako misli ostat u utrci za prvaka.
By Chief
#30038 To preskoči al možeš da probaš Voždovac 2 i Borac Čačak 2 kvote preko 5 su obe u kvote su u padu kod nas u Srbiji.
Inače obe ekipe se bore za opstanak u ligi.
By bambusmeksikanac
Chief wrote:To preskoči al možeš da probaš Voždovac 2 i Borac Čačak 2 kvote preko 5 su obe u kvote su u padu kod nas u Srbiji.
Inače obe ekipe se bore za opstanak u ligi.

znaš u kakvom su odnosu jagodina i voždovac? to mi izgleda kao idealno X2 za veće novce uz osijek x2, a Vojvodini treba za EL pa ću izbjeć
By Chief
#30046 Nemam pojma kakve odnose imaju ali kvota na obe je pala već oko 3 kod nas ja sam uplattio obe jer mnogi predlažu da se igra i na Borac koji više prate fudbal naš od mene ja sam proba obe kad je bila kvota 5.5 i 5.7 dok su sad u padu velikom.
By Chief
#30049 E ovako sad sam zvao druga reko mi za Voždovac da se ne igra za neki veliki ulog jer danas ne računaju na 6 igrača ali da bi trebalo da idu na pobedu ja sam odigrao na neki srednji ulog tako da ne preporučujem neki veliki ulog.