Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pametnokladjenje
#3019 Memp/LALa(95,5)-Memphis MANJE
=Dovoljno je reci da su od posljednje 22 utakmice samo dva puta presli ovu granicu.Teze obrani i sporim napadima.Odgledao sam dvije njihove utakmice ove sezone i uglavnom oni vode ritam tekme.
By bedblueboys
#3020 pozdrav ljudi.evo da i ja iznesem svoja misljenja.
kao prvo nije mi jasna granica na GS -OKC 206,5.Pa ovo je po meni POKLOOOOOON!!! svi znamo kako i GS I OKC igraju igru (run gun utakmice) gde ih mnogo ne interesira odbrana,a posebno ovo vazi za GS.mislim da ovde dolazi 220 koseva http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ,ali sam stvarno ozboljan,nema vise neke analize za ovo,vec jak filing.

Drugi par

Memfis-LA.Iako sam psovao i kleo Memfisa i sada to cu da radim,jer su mi uzeli dobre pare,ali ovo ne mogu da ne odigram pogotovo sto je Kobe izjavio da je ovo previse sto se desava,i da treba remont u LA,s toga mislim da je vec pao motiv Kobea, isto se pricai da Howard nece igrati u ovakav LA,pa tako da nemam sta drugo ovde osim siguran 1.Mozete procitati izmedju redove sta se desava kod goste.totalni raspad.

Ocekujem pobede Utah,i Atlanta(koja ne verujem da ce ponoviti onakvi nikakvu igru kao s raspalpm minesotom.

sretno ko me prati
By soxx
#3021 Howard 17,5 Manje
Monroe 15,5 Manje
GS-Okc 205,5 Vise
6,33

Prva dva sam igrao jer obje protivnicke ekipe sjajne igrace imaju na tim pozicijama ce cuvaju u reketu dobro. Nema velikoga razmisljanja uglavnom,
By kinder
#3024 boozer over 16.5 - deng je out, uz to boozera prati dobra forma prema tome 20+ veceras
brooklyn 2 - previse dobra ekipa, previse dobrih igraca da bi izgubili od putujuce bolnice tj minesote
By xxx01
#3031 evo mojih parova za danas

Chicago-Detroit Pistons 1
Bosh C(dk)-Kirilenko A 1
Minnesot-Brooklyn Nets 2
Utah(196,5)-Washingt 1
By kokodril
#3033 Parker over jaci ulog
Upitan duncana,new orleans solidan zadnje vrijeme,nadam se bez blowouta i parker neogranicen broj suteva,ove sezone 3 overa protiv new orl.
By NYK
kokodril said

Parker over jaci ulog
Upitan duncana,new orleans solidan zadnje vrijeme,nadam se bez blowouta i parker neogranicen broj suteva,ove sezone 3 overa protiv new orl.

trebalo bi manji kontra hendikep probati također ili čak 2 na NOH.Dobili su ih ove sezone već jednom,SAS-u fale duncan i leonard,ginobilli ako će igrati igrati će nekoliko minuta,a NOH se odlično posložio nakon što su se svi igrači oporavili od ozljeda i igraju odlično.