Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nitro112
#3073 Za danas sam izabrao ove parove:
Boston(ki)-New York Knicks 1,80 1
Konacan rezultat pobjeda Bostona.Mislim da bi tribali danas pobjedit,da ce danas ucinit sve da prikinu niz od 4 poraza zaredom.Jos da popravi sut malo Pierce.Iako smatram da ce bit u gusto ova utakmica prednost malu dajem Bostonu.Vec su ih jednom dobili u gostima nedavno.
Davis G.(-14,5+)-Orl-Tor 1,85 više
Druga dva su mi "nesigurnija".
Anthony C(-31,5+)-Bos-NY 1,85 više
Dragič G.(-14,5+)-Pho-LAC 1,85 manje
Svaki komentar dobrodosao :)
By madrid.bett
nitro112 said

Za danas sam izabrao ove parove:
Konacan rezultat pobjeda Bostona.Mislim da bi tribali danas pobjedit,da ce danas ucinit sve da prikinu niz od 4 poraza zaredom.Jos da popravi sut malo Pierce.Iako smatram da ce bit u gusto ova utakmica prednost malu dajem Bostonu.Vec su ih jednom dobili u gostima nedavno.
Svaki komentar dobrodosao http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Sa svim se slažem osim Melo, ja mislim da će ići manje zadnje 3 je išo manje i zadnju protiv Bostona kad ga je Garnett isprovocirao :) zabio samo 20, ipak je Bostonu jača strana obrana nevjerujem da će biti puno poena i opet oćekujem sličnu utakmicu i Mela na 20+ ne više :)
Uz Mela manje ću odigrat još Paul Piercea manje zadnje 4 je išo manje ne uzima puno šuteva a i neide ga baš nešto šut u zadnje vrijem i granicam mu je pala na 18,5
Uz to još možda i Boston(187,5)-NewYork manje:)
By nitro112
madrid.bett said

nitro112 said

Za danas sam izabrao ove parove:
Svaki komentar dobrodosao http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Sa svim se slažem osim Melo, ja mislim da će ići manje zadnje 3 je išo manje i zadnju protiv Bostona kad ga je Garnett isprovocirao http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif zabio samo 20, ipak je Bostonu jača strana obrana nevjerujem da će biti puno poena i opet oćekujem sličnu utakmicu i Mela na 20+ ne više http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Uz Mela manje ću odigrat još Paul Piercea manje zadnje 4 je išo manje ne uzima puno šuteva a i neide ga baš nešto šut u zadnje vrijem i granicam mu je pala na 18,5
Uz to još možda i Boston(187,5)-NewYork manje:)

A znam sve to ali covik je u dobroj formi :) ..a i mislim da ce htjeti revans za proslu utakmicu..u zadnje vrime uzima dosta suteva..vidit cemo sve veceras :)
By soxx
#3081 jutros gledam ponudu. jedino mi se davis svidja za sad

Davis(orlando) Over 14,5
do vcrs cu vidjet sta cu jos
By ronnie008
#3082 Jučer dva tripla dobitna. Danas igram:

Tiket 1
Orlando-Toronto (194,5) OVER
Boston- New York (184,5) OVER
Rondo 14,5 OVER

Tiket 2
Orlando-Toronto P2
J.Crawford 17,5 OVER
Phoenix-LA. Clippers 195,5 UNDER

I još bih dodao jedan par tenisa koji po meni 99% prolazi, a to je Murray-Federer zbroj setova 3,5 OVER (1,45)

Sretno!
By mhkladionicar
#3083 "Uz Mela manje ću odigrat još Paul Piercea manje zadnje 4 je išo manje ne uzima puno šuteva a i neide ga baš nešto šut u zadnje vrijem i granicam mu je pala na 18,5"

ja piercea ne bi nikako manje odigrao bez obzira sto je isao zadnje 4 under mora i on preko mislim da je previse da jedan takav igrac odigra i 5. utakmicu slabo ja bi ga prije over 18.5 odigrao jer covjek igra odlicno protiv NY ove sezone im je za 28min dao 23 peona,
prosle godine im je u tri utakmice zabio 43,34, i 30poena tako da cu odigrati over 18.5 ;)
By mrvica1987
#3085 Craw.Jam(-17,5+)-Pho-LAC (25.01. 04:30)
više 1,85

Griffin B.(-20,5+)-Pho-LAC (25.01. 04:30)
više 1,85

Stoudem.A(-12,5+)-Bos-NY (25.01. 02:00)
više 1,85

CP3 ni veceras ne igra, tako da mislim da bi ova dvojica trebala preko ici (Blake je konacno poceo malo vise igrati, a Jamal i kada igra Paul troši dosta lopti). Malo me strah Amarea ali pokušati ću njega preko, čisto po osjećaju. Ne vjerujem da Melo ide preko, ali nikad se na takvog napadačkog asa ne treba kontra kladiti (i dok ima slabiju vecer ide oko 25 poena, a sada ima i motiv protiv Garnetta). Uložiti ću neke sitne pare jer nažalost jučer sam za veliki ulog popušio radi Boozera (nije uspio zabiti cijelu 4. četvrtinu jedan koš iz igre-zabio je 16 a ja sam stavio preko 17,5).
By kinder
#3086 stoudemire under 15.5
rondo over 13.5
crawford over 17.5

manji ulog, na osjecaj vise

sinoc boozer 14 poena na HT i samo 2 u drugom, a trebalo over 16.5, jadno