Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
#31 Prvi današnji par za koji sam ujedno najsigurniji da prolazi je:

Miami(h-8,5)-Minnesota 1

Glavni razlog odigravanja ovog tipa je umor kod igrača Minnesote. Ovo će im biti peta utakmica u sedam dana i ako se pogledaju rezultati tih utakmica vidljiv je očigledan pad u formi. Noćas su igrali i na kraju izgubili od ne pretjerano snažnog orlanda iako su vodili gotovo cijelu utakmici te se taj poraz moze pripisati nedostatku energije i koncentracije. U toj je utakmici osim Lovea, za kojeg ocekujem da ga danas obuzdaju Boško i LBJ, dobru partiju upisao i Peković koji je bio danas ujutro ja pregledu leđa te je upitan za današnji dvoboj. Ako i nastupi danas a mislim da postoje određene sanse da bi i mogao uvjeren sam da nece moci dati 100 posto. Uz njega definitivno neće igrati niti povratnik Rubio a bez njega Twolvsi su u rangu cibone Smile
Miami Vrućina je oslabljenja neigranjem Lewisa, no o tom potom koliko je to zaista nedostatak. Oni vode mrtvu trku za prvo mjesto konferencije sa NY i sigurno da ce zeljeti danas pobijediti jer je NY jucer kiksao i to im je sansa da im se priblize na samo pola utakmice zaostatka.

Kombinacijom izvrsne obrane i jos boljeg napada domacina te padom forme i ponajprije umora gostiju ne vidim nikakvu mogucnost da iznenade prvake. Smatram da je ovo lagan prolaz te sam ovu analizu napisao nesto ranije kako bi izbjegao pad koeficijenta za koji sam uvjeren da ce se dogoditi do početka susreta.

Sretno!!Cool
By bukefal123
#34 Irving 23.5 over-mali je totalno poludio nakon povratka od ozljede, dečki su već sve rekli, mislim da će njegov prosjek i daljke rasti, brz kreativan i jako dobar igrač kojem jedino šut malo šteka, no uzima puno šuteva, otkad se vratio uzima 20ak šuteva uz nešto manje od 50% te ima dosta slobodnih bacanja po tekmama... prosjek nakon povratka od ozljede mu je 26 a znamo da Toronto nije jak u obrani a Raptorsi rade puno faulova tako je to još 1 dodatan plus...

Jefferson 17.5 over-Jeff je glavni igrač Jazzera i meni osobno drag, u prosjeku šutira 16-17 puta uz prosjek od oko 50% te ima 2 3 slobodna bacanja, čuvat će ga obrambeno slab igrač Lopez koji se tek vratio nakon ozlijede, s kojim u duelu ima oko 22 poena dok je Lopez u igri, prošle sezone Netsima je zabio 19(šut 9-14 plus 1-2 slobodna) i 20(9-16 plus 2-2 slobodna) poena. U ovom mjesecu ima prosjek od 19.6 poena što je za 2 poena više od postavljene margine, i očekujem puno poena od Utaha koji protiv Netsa trpaju puno koševa, oko 100 u zadnje 2 sezone, a Jeff bez beda može do 20 ;) ...

LaLakers-Charlotte 207.5 under

s obzirom na međusobne dvoboje abnormalna margina po meni, Lkaersi ove sezone zabijau oko 102 poena po tekmi a primaju 99.3 poena... Charlotte zabija oko 96 poena a primaju oko 104 poena, znači neki bukvalni prosjek je oko 200 201 poen otprilike, znači u plusu smo nekih 6 poena, dodatan draž ovoj utakmici je taj da dosta puta 1 od ekipa daje malo koševa(73, 84, 89, 83, 97 itd...) a teško je da će ići u over ako recimo Charlotte zabije npr. 92 poena(tada bi LaLakersi trebali zabiti 116 što ne očekujem), a još veću sigurnost daje podatak da u zadnjih 13 utakmica, tj. od 2006.g. nijedna nije išla preko ove margine, najviše 200 odnosno 203 poena 2008.godine...

Svaka čast admine na novom forumu, a bilo bi još bolje da podijeliš koji par s nama :P sretno svima :P

p.s. krivo napiso post,ali eto sad je na pravom mjestu pd ga izbriši admine :P il nema ili ja ne vidim delete :P
By Krnja
#35 Eto kak sam i rekao danas

LA Lakers-Charlotte/LA.Lakers(109,5) više @1,85
-razlog zasto ovo,pa vrlo jednostavno charlote je daleko losija ekipa od Lakersa,među naj lošijima u ligi definitivno.
-primaju jako puno koseva pogotova u zadnjih par utakmica gdje su ih trpale ekipe poput Orlanda(107),Atalanta(113),Milwauke(108),Spursi(132) znaci jako losa obranbena ekipa
ako su im orlando atalanta milwauke tolko utrpali pa gdje nece i Lakersi na celu s odlicnimmusudim e i reci perfektnim Kobeom
-Lakersi u zadnje vrijeme su napokon proigrali ali to nije jos to mogu puno vise i bolje kad se vrati steve nash prvi play ekipe stoga tu sam siguran da lakersi nece imat problema ubaciti preko 109 koseva

Kobe Bryant (29,5) više @1,85
-a eto sta da kazem Kobe žari i pali vec zadnjih 5-6 utakmica ak ne i vise ubacuje preko 30 poena stvarno je zvijer.Veceras bi ga lako moguce mogao cuvati Kemba ali opet mislim da ce lako pored njga ici kobe

Miami-Minnesota Timberw./Miami(103,5) više @1,85
-a tu nemam sta puno reci miami u top 5 ekipa sto se tice napada zabijaju puno i ja ih obozavam,minnesota je jedna ekipa koja moze odigrati dobro ali ne veceras,primaju isto u zadnje vrijeme puno koseva i mislim da nece uspjet zaustaviti napadacki nastorjenog protivnika

Margine i koeficjenti uzeti iz germanije
Sretno ko isprati ja stavljam 200 kuna :D
By cipi cips
#36 Irving,Curry over,Love under.Golden State,Miami,Lakersi,Cleveland.Ovo bi ja odigrao na neki srednji,malo jaci ulog.Pa ako moze kakav komentar ili prijedlog,nebi bilo lose :)
By NYK
#37 NOVI FORUM- dobra ideja ali loša izvedba,ne znam za vas ali meni treba svaki put minimalno 2 minute da ga učita,pa 2 minute da učita temu itd... sve u svemu ne funkcionira dobro barem kod mene...
By Matya EllisMVP
#38 Deron Williams (-17,5+) over

Jedna brzopotezna. U goste im dolaze ''njegovi'' Jazzeri sto znaci da motivacije, zelje i dokavazivanja nece nedostajati. Pogled na statistiku otkriva očigledno dizanje forme. U prosincu je od 8 utakmica 5 išao u over te mu je prosjek u tih 8 utakmica 19,4. U prosjeku ispuza 17ak lopti te još oko 8 slobnih u 40ak minuta na terenu. Volim ga igrat over jer je igrač koji ako ga krene prvih par šuteva može vrlo lagano otici iznad 30.

Što se tiče match upa čuva ga Mo Williams koji nije neki stroj za obranu i svakako se fizički ne može nositi sa Deronom. Drugi play im je veteran Jamaal Tinsley na kojeg neću uopce trositi riječi.

Po meni danas jedna od boljih oklada.

Sretno!!
By big_ticket
#39 pozdrav raja i svaka cast adminu na novom izgledu foruma
ja veceras igram miami 1 ja mislim da james i drustvo nemogu izgubit od minesote
lakers 1 vrjeme je da i oni uvezu 3 pobjede zaredom
K.IRVING OVER 23,5 glavni igrac cavsa uzima dosta suteva i dobroj je formi, a toronto je los ove sezone, sam je bargnani izjavio da su najgori
D.GALLINARI OVER 15,5 ima 40% suta, zadnju protiv spursa je imao 15 poena al mislim da veceras bi mogao zabit 16!
N.PEKOVIC OVER 16.5 zadnje 4 je isao u over zasto nebi i veceras, ja mislim da ga nema ko cuvati u miami!
Sretno svima!
By Matya EllisMVP
cipi cips said

Irving,Curry over,Love under.Golden State,Miami,Lakersi,Cleveland.Ovo bi ja odigrao na neki srednji,malo jaci ulog.Pa ako moze kakav komentar ili prijedlog,nebi bilo lose :)

Moja preporuka ti je da makneš Cleveland. Lako je moguće da toronto pobijedi, vidio si šta su houstonu napravili. Po meni ovo je danas idealan par za izbjegavati.

Možda umjesto toga Atlantu ili NetseWink
By UMF
#41 23,5 - IRVING K. (CLE) vise
20,5 - WADE D. (MIA) vise
21,5 - LEE D. (GSW) vise
30,5 - BRYANT K. (LAL) vise