Zbroj poena [200,5]
1,85
Miami - Detroit VIŠE
Broj poena ekipe 1 [102,5]
1,85
Kasnije obrazlozenje!!
Dallas - San Antonio 1 2,10
Navijacki, i na osjecaj neki
New Orleans - Houston (-200,5+) z2 1,85
Houston jedna od vodecih ekipa i po primljenim i po datim poenima po utakmici, NO u zadnjih par utakmica takodjer veoma efikasan. Na drugom listicu igram 1 na Hornetse, zaista igraju iznenadjujuce dobro, namucili su neke od najjacih ekipa u ligi.
LA Lakers - Utah 1 1,65
Miislim da je vrijeme da dobiju, i veceras imaju lijepu priliku. Utah jeste jedna veoma solidna ekipa, ali u gostima mnogo losiji nego na svom parketu, prava domacinska ekipa.
adisd41 said
evo jedan jutarnji, na "prvu"...
Dallas - San Antonio 1 2,10
Navijacki, i na osjecaj nekiProsla dva medjusobna susreta Spursi su "pojeli" Dallas, ali sad je tu Dirk, a i ostali igraci igraju mnogo bolje, svi daju svoj doprinos, i to sve puno bolje izgleda sad nego na pocetku sezone. Ipakl i dalje SAS apsolutni favoriti, ali ovo stavljam danas na listic sa nekim manjim ulogom.
New Orleans - Houston (-200,5+) z2 1,85
Houston jedna od vodecih ekipa i po primljenim i po datim poenima po utakmici, NO u zadnjih par utakmica takodjer veoma efikasan. Na drugom listicu igram 1 na Hornetse, zaista igraju iznenadjujuce dobro, namucili su neke od najjacih ekipa u ligi.
LA Lakers - Utah 1 1,65
Miislim da je vrijeme da dobiju, i veceras imaju lijepu priliku. Utah jeste jedna veoma solidna ekipa, ali u gostima mnogo losiji nego na svom parketu, prava domacinska ekipa.
Slažem se za lakerse i over, ali nebi dirao Dallas...
rondo 14.5(1.85)-vise-vec par tekmi zaredom je jedan od boljih igraca bostona,non stop se trude da
napokon pobjede i mislim da ce u danas rondo opet vise.
parker 21.5(1.85)-vise -duncana nema,a veceras ce bit klanje s dallasom proslu tekmu je zabio 24 a nije ni non stop igrao
tako da on ide over
curry 21.5(1.85)-vise-vratio se nakon mini ozljede i opet rastura a jos nije ni pozvan u all star,mislim da ce i danas
biti over,i jos nek im iz inata pokaze da je all star materijal
ja sam jos igrao
irving 23.5-vise
noah10.5-vise
gasol p-13.5-vise ( samo zato kaj je howard u banani,mislim da ce gasol vise igrati i zabiti,proslu je zabio 13)
lebron said
evo i ja rookie cu stavit
rondo 14.5(1.85)-vise-vec par tekmi zaredom je jedan od boljih igraca bostona,non stop se trude da
napokon pobjede i mislim da ce u danas rondo opet vise.
parker 21.5(1.85)-vise -duncana nema,a veceras ce bit klanje s dallasom proslu tekmu je zabio 24 a nije ni non stop igrao
tako da on ide over
curry 21.5(1.85)-vise-vratio se nakon mini ozljede i opet rastura a jos nije ni pozvan u all star,mislim da ce i danas
biti over,i jos nek im iz inata pokaze da je all star materijal
ja sam jos igrao
irving 23.5-vise
noah10.5-vise
gasol p-13.5-vise ( samo zato kaj je howard u banani,mislim da ce gasol vise igrati i zabiti,proslu je zabio 13)
Dobar izbor za Gasol-a...
Howard je na prošloj tekmi obnovio povredu ramena i još uvijek je upitan za večerašnji nastup...
Ako ne bude igrao ode Gasol u over bez problema i bolje je igrati na njega jer ima puno bolji šut a zna pogađati sa slobodnih bacanja...
Dwight Howard / Shoulder is upgraded to probable Friday vs. Utah
-u americkim kladarama je taj hendi 5,5,samim time jos bolje.Domacin sigurno ima potencijal za playoff kad ima ekipu na okupu sta je uostalom pokazao u zadnjih 7 utakmica od povratka Wall-a u kojima imaju skor 4-3(ta 3 poraza su bila na strani kod jakih LAC -7,Utah -4 i nesretan protiv Sac -1 gdje je Wall falio 2 slobodna u zadnjim trenucima).Doma imaju 3 pobjede u nizu(izmedju ostalih protiv OKC),kompletni su ako izuzmemo Martina,a kod gostiju je prava mala bolnica(Pekman,Shved,Love,Budinger,Lee,Roy,Hayward pod ?),imaju 5 poraza u nizu na gostujucim parketima sa prosjecno 15 koseva zaostatka.U zadnjih 7 medjusobnih koje su igrane u glavnom gradu gost ima samo 1 pobjedu.
Irving over 23,5
-sve bitno sam napomenuo nekidan kad je rijec o tom igracu,po meni jedan od najboljih mladih igraca,pogotovo je opasan na domacem parketu 26.4 ppg(10-19),uz prosjecno 2 trice po utakmici,,sta je na vlastitoj kozi iskusio "moj" Boston,a danas mu je nasuprot Jennings kojem je obrana gotovo nepoznat pojam.Dovoljno je pogledat njihov matchup u kojima je Kyrie "ubijao" doslovno protivnika sa 28(11-16),28(11-20),27(10-18),26(9-23) i jedino je u zadnjoj isao ispod zbog blowouta,a samim time nije bilo potrebe forsirat 15(6-12).
Parker under 21,5
-zadnje 4 utakmice ima ucinak 25,23,20,24 i samim time su mu povecali granicu za kos.U medjuvremenu se vecina ozljedjenih vratila(Manu pogotovo,a moguc je i povratak Leonarda),samim time nece biti potrebe da uzima veliki broj suteva kao sta je bio slucaj u navedenim utakmicama.Manu je u zadnjoj protiv Dallasa ubacio 20,a Parker taman na granici 21(10-17).
Lopez under 18,5
-svaka cast njemu i njegovim Bkn,centar sa najvecim prosjekom 18,5,ali s druge strane mu stoji Gasol vjerovatno potpomognut Randolphom,a onda malo tko ima sanse na dobar ucinak
Ellis M.(-17,5+)-Cle-Mil više
u zadnja tri susreta protiv Clevelanda zabio je 23, 33 i 37.
Rondo R.(-14,5+)-Atl-Bos više
Oprezno s Gasolom..
Dwight Howard
Comment: Howard was examined Thursday by doctors, who confirmed there was no further damage to his right shoulder. He has been cleared to play Friday against the Jazz.
Memfis-1
okc-2
posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz
bedblueboys said
Washington-1
Memfis-1
okc-2
posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz
nema nikakvog takmicenja na ovom forumu i ti nikad nisi davao analize za svoje parove tako da to nije nista novo