Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
#3110 New Orleans - Houston VIŠE
Zbroj poena [200,5]
1,85
Miami - Detroit VIŠE
Broj poena ekipe 1 [102,5]
1,85
Kasnije obrazlozenje!!
By adisd41
#3111 evo jedan jutarnji, na "prvu"...

Dallas - San Antonio 1 2,10
Navijacki, i na osjecaj neki :D Prosla dva medjusobna susreta Spursi su "pojeli" Dallas, ali sad je tu Dirk, a i ostali igraci igraju mnogo bolje, svi daju svoj doprinos, i to sve puno bolje izgleda sad nego na pocetku sezone. Ipakl i dalje SAS apsolutni favoriti, ali ovo stavljam danas na listic sa nekim manjim ulogom.

New Orleans - Houston (-200,5+) z2 1,85
Houston jedna od vodecih ekipa i po primljenim i po datim poenima po utakmici, NO u zadnjih par utakmica takodjer veoma efikasan. Na drugom listicu igram 1 na Hornetse, zaista igraju iznenadjujuce dobro, namucili su neke od najjacih ekipa u ligi.

LA Lakers - Utah 1 1,65
Miislim da je vrijeme da dobiju, i veceras imaju lijepu priliku. Utah jeste jedna veoma solidna ekipa, ali u gostima mnogo losiji nego na svom parketu, prava domacinska ekipa.
By celavi_stvor
adisd41 said

evo jedan jutarnji, na "prvu"...

Dallas - San Antonio 1 2,10
Navijacki, i na osjecaj neki http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Prosla dva medjusobna susreta Spursi su "pojeli" Dallas, ali sad je tu Dirk, a i ostali igraci igraju mnogo bolje, svi daju svoj doprinos, i to sve puno bolje izgleda sad nego na pocetku sezone. Ipakl i dalje SAS apsolutni favoriti, ali ovo stavljam danas na listic sa nekim manjim ulogom.

New Orleans - Houston (-200,5+) z2 1,85
Houston jedna od vodecih ekipa i po primljenim i po datim poenima po utakmici, NO u zadnjih par utakmica takodjer veoma efikasan. Na drugom listicu igram 1 na Hornetse, zaista igraju iznenadjujuce dobro, namucili su neke od najjacih ekipa u ligi.

LA Lakers - Utah 1 1,65
Miislim da je vrijeme da dobiju, i veceras imaju lijepu priliku. Utah jeste jedna veoma solidna ekipa, ali u gostima mnogo losiji nego na svom parketu, prava domacinska ekipa.

Slažem se za lakerse i over, ali nebi dirao Dallas...
By lebron
#3113 evo i ja rookie cu stavit
rondo 14.5(1.85)-vise-vec par tekmi zaredom je jedan od boljih igraca bostona,non stop se trude da
napokon pobjede i mislim da ce u danas rondo opet vise.
parker 21.5(1.85)-vise -duncana nema,a veceras ce bit klanje s dallasom proslu tekmu je zabio 24 a nije ni non stop igrao
tako da on ide over
curry 21.5(1.85)-vise-vratio se nakon mini ozljede i opet rastura a jos nije ni pozvan u all star,mislim da ce i danas
biti over,i jos nek im iz inata pokaze da je all star materijal

ja sam jos igrao
irving 23.5-vise
noah10.5-vise
gasol p-13.5-vise ( samo zato kaj je howard u banani,mislim da ce gasol vise igrati i zabiti,proslu je zabio 13)
By celavi_stvor
lebron said

evo i ja rookie cu stavit
rondo 14.5(1.85)-vise-vec par tekmi zaredom je jedan od boljih igraca bostona,non stop se trude da
napokon pobjede i mislim da ce u danas rondo opet vise.
parker 21.5(1.85)-vise -duncana nema,a veceras ce bit klanje s dallasom proslu tekmu je zabio 24 a nije ni non stop igrao
tako da on ide over
curry 21.5(1.85)-vise-vratio se nakon mini ozljede i opet rastura a jos nije ni pozvan u all star,mislim da ce i danas
biti over,i jos nek im iz inata pokaze da je all star materijal

ja sam jos igrao
irving 23.5-vise
noah10.5-vise
gasol p-13.5-vise ( samo zato kaj je howard u banani,mislim da ce gasol vise igrati i zabiti,proslu je zabio 13)

Dobar izbor za Gasol-a...
Howard je na prošloj tekmi obnovio povredu ramena i još uvijek je upitan za večerašnji nastup...
Ako ne bude igrao ode Gasol u over bez problema i bolje je igrati na njega jer ima puno bolji šut a zna pogađati sa slobodnih bacanja...
Dwight Howard / Shoulder is upgraded to probable Friday vs. Utah
By euskal
#3115 Wash-3,5
-u americkim kladarama je taj hendi 5,5,samim time jos bolje.Domacin sigurno ima potencijal za playoff kad ima ekipu na okupu sta je uostalom pokazao u zadnjih 7 utakmica od povratka Wall-a u kojima imaju skor 4-3(ta 3 poraza su bila na strani kod jakih LAC -7,Utah -4 i nesretan protiv Sac -1 gdje je Wall falio 2 slobodna u zadnjim trenucima).Doma imaju 3 pobjede u nizu(izmedju ostalih protiv OKC),kompletni su ako izuzmemo Martina,a kod gostiju je prava mala bolnica(Pekman,Shved,Love,Budinger,Lee,Roy,Hayward pod ?),imaju 5 poraza u nizu na gostujucim parketima sa prosjecno 15 koseva zaostatka.U zadnjih 7 medjusobnih koje su igrane u glavnom gradu gost ima samo 1 pobjedu.
Irving over 23,5
-sve bitno sam napomenuo nekidan kad je rijec o tom igracu,po meni jedan od najboljih mladih igraca,pogotovo je opasan na domacem parketu 26.4 ppg(10-19),uz prosjecno 2 trice po utakmici,,sta je na vlastitoj kozi iskusio "moj" Boston,a danas mu je nasuprot Jennings kojem je obrana gotovo nepoznat pojam.Dovoljno je pogledat njihov matchup u kojima je Kyrie "ubijao" doslovno protivnika sa 28(11-16),28(11-20),27(10-18),26(9-23) i jedino je u zadnjoj isao ispod zbog blowouta,a samim time nije bilo potrebe forsirat 15(6-12).
Parker under 21,5
-zadnje 4 utakmice ima ucinak 25,23,20,24 i samim time su mu povecali granicu za kos.U medjuvremenu se vecina ozljedjenih vratila(Manu pogotovo,a moguc je i povratak Leonarda),samim time nece biti potrebe da uzima veliki broj suteva kao sta je bio slucaj u navedenim utakmicama.Manu je u zadnjoj protiv Dallasa ubacio 20,a Parker taman na granici 21(10-17).
Lopez under 18,5
-svaka cast njemu i njegovim Bkn,centar sa najvecim prosjekom 18,5,ali s druge strane mu stoji Gasol vjerovatno potpomognut Randolphom,a onda malo tko ima sanse na dobar ucinakWink.
By kd_35
#3118 Irving K.(-23,5+)-Cle-Mil više
Ellis M.(-17,5+)-Cle-Mil više
u zadnja tri susreta protiv Clevelanda zabio je 23, 33 i 37.
Rondo R.(-14,5+)-Atl-Bos više

Oprezno s Gasolom..
Dwight Howard
Comment: Howard was examined Thursday by doctors, who confirmed there was no further damage to his right shoulder. He has been cleared to play Friday against the Jazz.
By MvP39
bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz

nema nikakvog takmicenja na ovom forumu i ti nikad nisi davao analize za svoje parove tako da to nije nista novo :)