Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#3123 Jucer nisam nista igra, a da sam igrao sve bi mi palo. Prekjucer mi prosao listic za visoki ulog i to me ostavilo na nekakvoj nuli. Nadalje cu stavljati samo taj listic za visoki ulog, necu vise izmisljat sa puno listica. Danas je velika ponuda NBA-a, ali ja cu igrati samo 2 para za visoki ulog, parove pogledajte ovdje http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/page-2/#p3122
By hrvoNBA
#3124 Za danas imam jedan par bez analize Milwaukee - Cleveland više od 198 koševa...i ako nadjete igdje J.Crawforda iz LA Clippersa over bilo koja granica a vjerojatno 18,5 bi trebala da bude...
By kokodril
hrvoNBA said

Za danas imam jedan par bez analize Milwaukee - Cleveland više od 198 koševa...i ako nadjete igdje J.Crawforda iz LA Clippersa over bilo koja granica a vjerojatno 18,5 bi trebala da bude...

ako tko nađe 100 eura to su moje pare

clippersi ne igraju danas
By bedblueboys
MvP39 said

bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz

nema nikakvog takmicenja na ovom forumu i ti nikad nisi davao analize za svoje parove tako da to nije nista novo http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

brrrrrrr najbolji si. ali nisam se tebi obratio. a da ne dajem analize i misljenja svoja, e tu si najgori,samo nije mi jasno sta podrazumevas pod poimu analize??? i opet posle ces da mi bicis tu da sam te prozvao ja,a vide svi ko koga proziva.
By MvP39
bedblueboys said

MvP39 said

bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz

nema nikakvog takmicenja na ovom forumu i ti nikad nisi davao analize za svoje parove tako da to nije nista novo http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

brrrrrrr najbolji si. ali nisam se tebi obratio. a da ne dajem analize i misljenja svoja, e tu si najgori,samo nije mi jasno sta podrazumevas pod poimu analize??? i opet posle ces da mi bicis tu da sam te prozvao ja,a vide svi ko koga proziva.

hahahahahah ajde ne bahati se...izgleda da ne kuzis sta znaci prozivati...
By ronnie008
#3130 @bedblueboys
@MvP39

Momci postoji inbox u kojem možete raspraviti o svemu što vam nije jasno između vas dvojice. Mislim da je ova tema predviđena samo za NBA parove i nema potrebe da kucate postove koji nemaju veze s temom o kojoj se ovdje radi.
By bedblueboys
#3132 Cikago-GS-1 1,75

Duel izmedju dva tima koji je na prvi pogled neizvestan,ali kad se malo probudi logika i odvijanje stvari bice lako za ovaj tip.
Znamo da Cikago vazi za tim sa neprobonjom obranom,i kao takav je tvrdji orah za sve timove.Izmedju ostalog veceras igraju sa timom kojeg krasi fenomenalan napad,sa Curijem i Lee su prava napast za sve ekipe,ali ekipe koji nemaju neku posebnu filozofiju u odbranu.Cikago nije takav,i veceras ocekujem da kaze stop napadu GS,a u napadu bice im bas lako,jer GS ne obraca previse paznju u odbranu,zato uvjek se desi da prime i preko 100 koseva na meceve,ali pritom i da pobede.Znaci ukratko ,kad se napad GS neutralizira,a za to je cikago sposoban,onda verujem da ce ih napuniti do daske u napadu i sve to me vuce na jedan dobar 1.
Inace Cikago igra jos bez Rose,ali tim se polako uklopio i kao da im vise nije potreban,ali on se vraca za brze vreme i mislim da ce tada biti pravi pakleni tim.
Eto zbog svega ovoga,ja igram pobeda na domace,a statistika me ne interesuje,dali imaju seriju pobeda i poraza,i kako su igrali u minulim sezonama,to je za mene nebitno,to je stvar momenta inspiracije samog tima u to vreme,los ili dobar dan,i tako redom.Ovo za mene je prava analiza,i na ovakve se uvjek oslonim,kad radi logika i razmislenje,a se drugo je samo teorija.Otvorite statistiku i napisite 2 strane o seriju pobeda poraza, h2h,i sl.
(za one koji tvrde da nikada ne pisem analize,ali za mene je ovo prava analiza ;) )
By Goodness
bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

kao prvo nema nikakvog takmicenja, niti nikakvih nagrada za dobre analize osim nekakve reputacije... Istina, nema te više na listi, ali ako primjetis i još nema bar 10 forumasa koji su bili na pocetnim listama (nema ih iz razlicitih razloga). Ne zelim se nikome opravdavat i vec sam se ispricao svima koji više nisu i koji zele doci na listu. Stvarno ne znam što da radim više, pocinje me ovo sve više zivcirat jer svi misle da se bahatim. Ako te bas zanima, nisam te stavio iz par razloga, prvo jer, i to ponavljam sto puta vec, nemam toliko vrimena (evo sad moram napravit za ova dva dana), drugo uglavnom igras na pobjede utakmica i u razgovoru s nekim forumasima naglasili su (ne misleci na tebe) da nije fer uzimati u obzir kvote manje od 1,5. Jedan period nisi stavljao analize (to mi ne mozes poreci). Onda si opet poceo ali sastavljena je nova lista. Iako sam rekao da se ne želim opravdavati a ovo bas zvuci kao pravdanje govorim stvarno zadnji put i zamolio bih za razumijevanje. Ne govorim ovo bahato ni umisljeno i nije mi namjera bila odvajati ljude na forumu...
ne zelim nikakve lovorike ili nesto slicno (dobro koji put zahvalite :p ) samo se prisjetite da je ovo volonterski, za dobrobit foruma i dobrobit nasih racuna u kladionicama...
LP (i nemojte me molim vas prozivati na ovakav nacin, ako vam nesto smeta obratite se u pm da ne zauzimamo prostor)