Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By James_Harden
#31245 Poz, sta igramo danas ? Ja sam izdvojio 3 igraca koja bih odigrao :

V.Spanulis 15,5 over - proslu uzeo ubedljivo najvise suteva, nije ga islo ali posle je vratio duplo i zavrsio sa 13 poena, mislim da veceras prolazi granicu videli smo sta je gaudlok uradio realu, 26 poena na kraju

A. Gaudlok 16,5 under - protiv Reala 26 poena za 35 minuta, sada ne verujem da ce imati toliko minuta jer je Obradovic rekao da mu ovo nije toliko bitno, trece mesto vec da zeli titulu u Turskoj i da ce igraci koji nisu toliko igrali , dobiti priliku

L. Zoric 5,5 over - iz istog razloga sto igram gaudloka under zorica igram over, proslu igrao samo 6 minuta i postigao 6 poena, veseli se potrosio, i mislim da zoric danas igrati 15-20 minuta i postici minimum 6 poena....

Sta vi mislite?
By Ixa91
#31246 Lojeski M. - Olympiakos BPK <(8,50)1,85 ulog 2/10.
Momak igra znacajno manje minuta nego u regularnom delu sezone. Npr, protiv CSKA je igrao svega 13 minuta sto je gotovo 8 minuta manje nego inace. Samim tim sto igra manje, uzima i manje suteva.
I Spanoulisa sam odigrao over 14,5 na ulog 1/10
Last edited by Ixa91 on 17 May 2015, 15:07, edited 1 time in total.
By Chief
#31249 planetwin365
Georgios Printezis (Olympiakos) Over (13,5)
Njega igram kao uvek jer me je uvek ispoštovao i uvek pređe granicu kad su bitne utakmice i danas ima lakše čuvare tako da je tu šansa Olija danas.

Sergio Rodriguez (Real Madrid) Over (12,5)
On od svih igrača Reala mi je nekako najsigurniji danas izabrao sam njega i pošto kasnije u toku utakmice ide na Spanulisa imaće lakši poso u napadu i mislim da će igrati preko njega da pokušaju da opterete faulima Spanulisa.

Vassilis Spanoulis (Olympiakos) Over (14,5)
Najmanja granica gde sam našao jer nisam baš sigurna ali prošlu je u prvom poluvremenu odigrao dosta slabije dok danas mora od početka da odigra dorbo i očekujem da prebaci granicu.I ovde igram sve ove igrače jer očekujem da Real pokuša da ubrza igru makar u prvom poluvremenu tako da očekujem da glavni igrači idu preko.

Kvota 6,50