- 26 Jan 2013, 01:06
Jučer jedan od dva tiketa..
ronnie008 said
Jučer dva tripla dobitna. Danas igram:
Tiket 1
Orlando-Toronto (194,5) OVER
Boston- New York (184,5) OVER
Rondo 14,5 OVER
Tiket 2
Orlando-Toronto P2
J.Crawford 17,5 OVER
Phoenix-LA. Clippers 195,5 UNDER
I još bih dodao jedan par tenisa koji po meni 99% prolazi, a to je Murray-Federer zbroj setova 3,5 OVER (1,45)
Sretno!
Danas igram:
Tiket 1
Atlanta- Boston P2
Horford je upitan i za večeras iako postoji mogućnost da zaigra, ali bez obzira na njegov povratak tipujem konačnu pobjedu Bostona. Ove godine su igrali već u gostima s Hawksima (pobjeda 81:89) i sigurno znaju šta im treba za pobjedu protiv njih. Ako Pierce odigra kao u zadnjoj međusobnoj (26 pts) uz pomoć Garnetta i standardno dobrog Ronda mislim da neće biti nikakvih problema.
Memphis-Brooklyn (180,5) UNDER
Svi znamo kakvu odbranu igra Memphis i mislim da nema potrebe da pišem ikakve analize. Uzimam najveću ponuđenu granicu, kvota 1,65 za koju mislim da prolazi bez problema.
A.Kirilenko 13,5 OVER
Minnesota hendikepirana već nekoliko zadnjih utakmica. U odsustvu nekoliko bitnih igrača (Peković,Shved,Love...) mislim da će Minnesoti biti potrebni poeni Kirilenka koji je ovu granicu prešao u zadnje četiri utakmice tri puta.
Tiket 2
D.Williams 17,5 UNDER
Ne očekujem neku briljantnu partiju Williamsa protiv veoma jakog Memphisa. Glavni razlog je taj što očekujem mali broj poena i to što u zadnjih nekoliko utakmica Deron više forsira asistencije uz nekih standardnih 15-16 poena.
M.Ellis 17,5 OVER
Zadnjih nekoliko utakmica se uvijek vrti oko 17, a ovaj tip uzimam samo zbog sjajnog prosjeka iz tri utakmice protiv Cavsa ove sezone od 31 poen.
E.Gordon 17,5 OVER
Njega uzimam iz razloga što je počeo igrati dobro u zadnjih 4-5 utakmica. Uzima dosta šuteva, a u ovoj utakmici očekujem kišu poena tako da se nadam da će Gordon imati dobru noć.
Sretno svima!